Fuu ten jeden si zalietal... Vojna je hrozná... Ako môžeme byť svedkami niecoho takého, kde by sme mohli byť ako civilizácia, keby sme spolupracovali naprieč svetom....
V podstate nesklamal ani mna. Heger je velmi slaby "priemer", nerozhodny, vajatavy, bez vyrazneho nazoru a tahu na branku. Aj pocas pandemie a vnutropolitickych problemov. A presne tak sa zachoval aj teraz. Nesklamal a neprekvapil.
Na rozdiel od Hegera mal dnes Fico niekolko vystupov, aj pred kamerami aj v parlamente (velvyslanci), clovek by aj zapochyboval, kto je tu "vodca svorky". Narod takeho potrebuje, ked je jeden ticho, pocuva druheho. Zial, toho nespravneho...
Edit: pozeram to video... koktavo sa vyhovarat na Nada a ochranku? wtf...
Už je to jedno. Ale aspoň to Heger priznal ako chybu a nehľadá x ďalších výhovoriek a obkecávačiek (hoc nepočul som ten rozhovor...). Inak, Fico ide tlačovku fakt každý deň. Aj straníci nastúpení jak na telocvik. To je, prepytujem, až vojenská disciplína a brutálny ťah. V tomto bohužiaľ nemá konkurenciu. Taká Bihariová ešte existuje?
mne Heger príde ako kazateľ v nejakom združení, je málo rázny, priam nudný, nevie byť proste taky priamy, neviem ako to ani povedať. on je taky Tarkovic, ale potrebovali by sme Mourinha:-)
Docela strach z toho ide, ako su ty ludia zmagoreny a ako nas - nie len Ukrajincov vnimaju. Ked sa toto normalne dostane do TV, tak co im realne musi prebiahat v tych ich chorych hlavach? https://www.instagram.com/tv/Caj0m_Xgb5p/?utm_medium=copy_link
Napriklad tie kde dokola promovali Putina za rytiera spasitela tradicnej Europy? Ci Danisove psychoticke bluznenia?
Ja tie ich náboženské, tradičné, konzervatívne etc. hlúposti nečítam. Ale často trafia klinec po hlavičke. Ako s tým ESETom. Či sa vám to páči alebo nie, podľa všetkého je to pravda. Využili služby smerácko bodorovskej mafie a je možné, že ESET je Bodorova poistka.
Pritom nevylučujem, že ich nabudúce budem voliť. Ale iba z čistého zúfalstva. Ako naposledy ľudia volili psychopata.
mne Heger príde ako kazateľ v nejakom združení, je málo rázny, priam nudný, nevie byť proste taky priamy, neviem ako to ani povedať. on je taky Tarkovic, ale potrebovali by sme Mourinha:-)
No je proste úplne neviditeľný. A je to tak asi aj lepšie. Dnes sa zviditeľnil a nedopadlo to dobre.
No pritvrdzuje sa, asi sa rusi pripravujú mobilizovať, tak treba na to nejaký dôvod
Několika běloruskými městy se ozývají výbuchy. Situace je zatím nejasná. Jeden ze zástupců běloruské vlády na svém twitterovém účtu uvedl, že v uplynulých třech hodinách se do vzduchu v Baranoviči, Gomelu, Lidě a Luninci vznesly asi 3 stíhačky, dopravní letadla a vrtulníky. Poblíž města Kalinkoviči mělo být údajně vypáleno šest raket, píše.
[quote="@1823838"]Už je to jedno. Ale aspoň to Heger priznal ako chybu a nehľadá x ďalších výhovoriek a obkecávačiek (hoc nepočul som ten rozhovor...).
Ale to je klúcove si to vypocuť.
Ja som ro zvladol do9:48 ,hambil som sa zaňho!
Joooj aki ste všetci “chrabromili “… uvedomte si láskavo , že heger je cintľavy, nie príliš Bohom fyzicky obdarený jedinec , ktorý radšej sa pôjde pomodliť so svätým otcom i duchom za mier , ako by mal ísť prejaviť podporu a spolupatričnosť udatnému narodu … ale , na druhej strane nečítate medzi “ riadkami “ . Prosim vás , kedy nám došlo palivo pre atómové elektrárne ? Kedy mal byt vo vlaku na ceste na Ukrajinu ? Čo keby si rus povedal , ideš za nepriateľom a ja jbem tvoje energetické hospodárstvo ? Čo by ste povedali potom , keby ste svietili petrolejkami a sedeli doma na riti , bo všetky fabriky by boli pozatvárane ? P*icovali na Hegera , že si to mohol odpustiť a sediet na riti , mali by sme palivo na viac ako na rok … on to mohol zvaliť na “ strategické rozhodnutie “ a vzišiel by ako geroj . No asi je príliš čestný a priznal , že nie kazdy ma gule ísť vlakom do obliehaneho mesta , z ktorého sa už nemusí vrátiť . Áno od tých troch to bol akt absolútnej spolupatričnosti , no strategická kkcina . Obdobná ako keď “ spadlo “ lietadlo s celou poľskou vládou … takze , kým začnite súdiť , kuknite sa do zrkadla , a úprimne sa zamyslite ako by ste sa rozhodli Vy na jeho mieste tu a teraz .
Ramon1,a ak ta vojna potrva este rok, nebudeme tak ci tak potrebovať tie petrolejky?
Spoľahnúť sa na nenasratie ruZa je dost naivne. Ak teraz nezlavime kratkodobo zo svojho komfortu ,nič nam nepomoze,lebo živoriť pre ruZa je viacmenej normalne...
Ešte raz … mame palivo skoro na rok aj pol . Toto je kľúčové ! Robiť “ ramena “ môžeme, len ak nás z druhej strany podopiera “ velky brat “ . Myslím , že všetci vieme ako som to myslel .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mna rozhodne nesklamal...
V podstate nesklamal ani mna. Heger je velmi slaby "priemer", nerozhodny, vajatavy, bez vyrazneho nazoru a tahu na branku. Aj pocas pandemie a vnutropolitickych problemov. A presne tak sa zachoval aj teraz. Nesklamal a neprekvapil.
Na rozdiel od Hegera mal dnes Fico niekolko vystupov, aj pred kamerami aj v parlamente (velvyslanci), clovek by aj zapochyboval, kto je tu "vodca svorky". Narod takeho potrebuje, ked je jeden ticho, pocuva druheho. Zial, toho nespravneho...
Edit: pozeram to video... koktavo sa vyhovarat na Nada a ochranku? wtf...
https://www.facebook.com/watch/?v=1103337620488415
https://www.instagram.com/tv/Caj0m_Xgb5p/?utm_medium=copy_link
https://www.youtube.com/channel/UC7ZjbsqqbFNjVgC5yIV6L7g/videos
https://dennikn.sk/2769430/nerozsirujme-kremelske-vymysly/?cst=453ec6c19d75ed4a7fb6b488cae7a11509d895b5
Ja tie ich náboženské, tradičné, konzervatívne etc. hlúposti nečítam. Ale často trafia klinec po hlavičke. Ako s tým ESETom. Či sa vám to páči alebo nie, podľa všetkého je to pravda. Využili služby smerácko bodorovskej mafie a je možné, že ESET je Bodorova poistka.
Pritom nevylučujem, že ich nabudúce budem voliť. Ale iba z čistého zúfalstva. Ako naposledy ľudia volili psychopata.
tento fikopat je 10x väčšie zlo
No je proste úplne neviditeľný. A je to tak asi aj lepšie. Dnes sa zviditeľnil a nedopadlo to dobre.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Několika běloruskými městy se ozývají výbuchy. Situace je zatím nejasná. Jeden ze zástupců běloruské vlády na svém twitterovém účtu uvedl, že v uplynulých třech hodinách se do vzduchu v Baranoviči, Gomelu, Lidě a Luninci vznesly asi 3 stíhačky, dopravní letadla a vrtulníky. Poblíž města Kalinkoviči mělo být údajně vypáleno šest raket, píše.
Ale to je klúcove si to vypocuť.
Ja som ro zvladol do9:48 ,hambil som sa zaňho!
Spoľahnúť sa na nenasratie ruZa je dost naivne. Ak teraz nezlavime kratkodobo zo svojho komfortu ,nič nam nepomoze,lebo živoriť pre ruZa je viacmenej normalne...