:-D aspon tu raz za cas rozprudim veci ..... som tu nebol pol roka, tak nech vas trochu poprudim .. inak, kto vlastni noviny, hentaky clanok jak si pastoval Ti redaktor napise na pockanie ..... a hladaj pravdu ..... v comkolvek dnes
bavte sa a vela zdravia
Smajlikov sice kopec, ale podstata je velmi smutna. Dalsi clovek, ktoreho poznam, ktory prepadol ruskemu dezinfu a dostali ho tam kam chceli - nemusi fandit Rusom a podporovat ich vo vojne, staci ked neveri nikomu a vsetky zdroje spochybuje. Len tie jeho nie, lebo on je z tych vyvolenych, ktori v tom maju jasno a vedia kde je pravda, pripadne aspon tusia, ze pravda je urcite niekde v strede. O to smutnejsie, ze je to v komunite oblubeny clen, ktoreho pozna osobne vela z nas a je vzdy ochotny nezistne pomoct.
Neobavam sa o to, kto a ako ho bude sudit, ale o to, ze on (pri Turbiho horsom scenari cela dedina ) svojim hlasom vo volbach odsudi nas k proruskemu smerovaniu. Vsak sa pripadne potom pochval v septembri.
Este k tomu kto a co hovori. Kto hovori - netreba riesit, neznamy clovek o ktorom sa v top komentaroch pod videom docitame "mudry a vzdelany muz/zena..." , alebo podobne pochlebovanie.
Co hovori - spravidla nieco proruske.
Co sa ale opomenulo a je to dolezite, kde to hovori - badatel.net https://infosecurity.sk/dezinfo/badatel-net-depehackar/
To uz je relevantny dovod si to nepustit.
V minulosti sa v covid teme riesilo, ze anticovid temu vo velkom sirili proruske weby. Teraz som presvedceny o tom, ze to nebolo len klasicke Ruske - nech je vsade po nasom = zle, ale cielena priprava informacnych kanalov na vojnu.
V tomto ma myslitel z PN pravdu - toto forum v temach politika/UA vojna nie je reprezentativna vzorka Slovenska. Bohuzial.
Aj ked Pravda ja zase na opacnej strane. Dufajme. Vsak tam bol aj jeden forista ako doma.
pozor - badatel.net nie je to isté ako badatele.net, kým prvé je typické dezinfo, druhé sa venuje: "Nevysvětlitelné jevy, historická tajemství, zakázaná a nedostupná místa. Záhady očima TV reportéra."
...chce to cas.... ale tie videa su zaujimave na informacie ....
Predpokladam, ze nikto si ani jedno video nepozrel a vacsina si myli tento kanal (Badatele.net) s konspiracnym webom badatel.sk. Ja tento yt kanal poznam a J.Mares ma na aktualne dianie podla mna nazor taky ako vacsina ludi na tomto fore. Ma tam zaujimave videa.
strednej vrstve sa nerozdáva, tej sa berie .... a vždy keď niekto spomenie strednú vrstvu .. ako si ju tu na svk máme predstaviť? (lebo vždy rozmýšľam, či ja som stredná vrstva alebo či som chudoba)
Predpokladam, ze nikto si ani jedno video nepozrel a vacsina si myli tento kanal (Badatele.net) s konspiracnym webom badatel.sk. Ja tento yt kanal poznam a J.Mares ma na aktualne dianie podla mna nazor taky ako vacsina ludi na tomto fore. Ma tam zaujimave videa.
strednej vrstve sa nerozdáva, tej sa berie .... a vždy keď niekto spomenie strednú vrstvu .. ako si ju tu na svk máme predstaviť? (lebo vždy rozmýšľam, či ja som stredná vrstva alebo či som chudoba)
Máš na účte bežne nejakých aspoň 100,200,300 tisíc? Ak ano a ešte aj čo to vlastníš, prípadne máš auto/dve aspoň za 30, 40 tisíc tak by si mohol byť stredná vrstva.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bavte sa a vela zdravia
Smajlikov sice kopec, ale podstata je velmi smutna. Dalsi clovek, ktoreho poznam, ktory prepadol ruskemu dezinfu a dostali ho tam kam chceli - nemusi fandit Rusom a podporovat ich vo vojne, staci ked neveri nikomu a vsetky zdroje spochybuje. Len tie jeho nie, lebo on je z tych vyvolenych, ktori v tom maju jasno a vedia kde je pravda, pripadne aspon tusia, ze pravda je urcite niekde v strede. O to smutnejsie, ze je to v komunite oblubeny clen, ktoreho pozna osobne vela z nas a je vzdy ochotny nezistne pomoct.
Neobavam sa o to, kto a ako ho bude sudit, ale o to, ze on (pri Turbiho horsom scenari cela dedina ) svojim hlasom vo volbach odsudi nas k proruskemu smerovaniu. Vsak sa pripadne potom pochval v septembri.
Este k tomu kto a co hovori. Kto hovori - netreba riesit, neznamy clovek o ktorom sa v top komentaroch pod videom docitame "mudry a vzdelany muz/zena..." , alebo podobne pochlebovanie.
Co hovori - spravidla nieco proruske.
Co sa ale opomenulo a je to dolezite, kde to hovori - badatel.net
https://infosecurity.sk/dezinfo/badatel-net-depehackar/
V minulosti sa v covid teme riesilo, ze anticovid temu vo velkom sirili proruske weby. Teraz som presvedceny o tom, ze to nebolo len klasicke Ruske - nech je vsade po nasom = zle, ale cielena priprava informacnych kanalov na vojnu.
https://drive.google.com/file/d/1X8FkwmqDgjmNDjXeqbYx1M7OIarwSDY5/view
je desivé,aký je ten zoznam dlhý
a keď si ešte prečítate tento článok,to je konečná
Prieskum Polis: Voľby by vyhral Smer, najdôveryhodnejším lídrom je Pellegrini :
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/655818-prieskum-polis-volby-by-vyhral-smer-najdoveryhodnejsim-politikom-je-pellegrini/
ja fakt nechápem tú zadubenosť Slovákov-čo na tom,že kradli ako straky,za ich vlády nebolo také zdražovanie,ach ...
Aj ked Pravda ja zase na opacnej strane. Dufajme. Vsak tam bol aj jeden forista ako doma.
https://infosecurity.sk/dezinfo/badatel-net-depehackar/
pozor - badatel.net nie je to isté ako badatele.net, kým prvé je typické dezinfo, druhé sa venuje: "Nevysvětlitelné jevy, historická tajemství, zakázaná a nedostupná místa. Záhady očima TV reportéra."
To sa dá?
Moj nazor co som napisal o Tesakovi to ale nemeni. Co sa ale tyka Tesakom linkovanych videi - uz predtym som si zbezne preklikal to druhe video - do proruskej propagandy mi obsahom zapada. Vratene stylizacie komentov od fanusikov.
Ale domena to naozaj nevysvetluje tak jednoznacne ako som si povodne myslel, tak som sa teraz pozrel aj na to "kto" (je to ten pre mna dodnes neznamy mudry muz - Milan Syručka)
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/zahada-novinare-syrucka-vyznamenaneho-prezidentem-zemanem-ut/r~49d87e86f70111e8b9390cc47ab5f122/
Zjavne sa v Rusoch dobre vyzna...
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Rusove-nezautoci-Novinarsky-veteran-Milan-Syrucek-tusi-sve-ohledne-Ukrajiny-690688
Ale badatele.net tam nie je. badatel.net je v topke.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
...chce to cas.... ale tie videa su zaujimave na informacie ....
1. a, nechať ich novej vláde na rozkradnutie
1. b, kúpiť si nerozhodnutých voličov
2. a, rozdať ich marginalizovaným skupinám
2. b, rozdať ich strednej vrstve
3. a, investovať ich do zdravotníctva a školstva
3. b, investovať ich do vojenskej a IT bezpečonsti
3. c, investovať ich do zelených technológií
Ja hlasujem 3c+1b+2b
https://www.mtbiker.sk/forum/post1916140.html#p1916140
Máš na účte bežne nejakých aspoň 100,200,300 tisíc? Ak ano a ešte aj čo to vlastníš, prípadne máš auto/dve aspoň za 30, 40 tisíc tak by si mohol byť stredná vrstva.
nesekol si sa tam na tom ucte o 0 ?