Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_lefteCT81 napísal:
Mne sa atomofka ktorá mi ušetrí 2/3 za energie tj. ročne 4tis Euro tj. denne 10E páči.

Preto sú atomofky tak populárne!
No a čo,že to zaplatí niekto iný...
🤮🤮🤮
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 08:41:58
00
arrow_leftrs955i napísal:
Preto sú atomofky tak populárne!
No a čo,že to zaplatí niekto iný...
???

Riešime tu predvolebnú kampaň a tú Tvoju samozrejme správnu otázku si väčšina ľudí nepoloží najmä v čase keď im pred voľbami prídu preplatky za energie.

Ja si ju tiež nepoložím lebo ja osobne som namiesto vysedávania v krčme sedel s deťmi pri učení tak moje deti to zo svojho legálneho platu zaplatia ľavou zadnou aj za mňa. Jediné čo ma se*** je že to musia zaplatiť aj za zlodejov ( priekupníci, lobisti/korupčníci a ci**** ).

Ospravedlňujem sa za zjednodušenie.
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 09:07:21
01
arrow_leftpeter120 napísal:

čakám,kedy generálny omyl 363 zaháji vyšetrovanie pre nebezpečné vyhrážanie Fica a spol. voči orgánom činným v trestnom konaní :^) Žilinka bol mimoriadne aktívny,keď novinár zosmiešnil jednu speváčku,alebo keď Ruzká ambasáda šírila hoax o zničení cintorína,to okamžite konal-ale teraz čuší ako voš pod chrastou-čím to asi bude :?:
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 09:13:27
02
arrow_lefteCT81 napísal:
Riešime tu predvolebnú kampaň a tú Tvoju samozrejme správnu otázku si väčšina ľudí nepoloží najmä v čase keď im pred voľbami prídu preplatky za energie.

Ja si ju tiež nepoložím lebo ja osobne som namiesto vysedávania v krčme sedel s deťmi pri učení tak moje deti to zo svojho legálneho platu zaplatia ľavou zadnou aj za mňa. Jediné čo ma se*** je že to musia zaplatiť aj za zlodejov ( priekupníci, lobisti/korupčníci a ci**** ).

Ospravedlňujem sa za zjednodušenie.

Keď si im takéto múdra vštepoval,niet sa čo diviť.?
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 09:17:29
02
arrow_leftrs955i napísal:
Keď si im takéto múdra vštepoval,niet sa čo diviť.?

No ja odchovaný v materializme už asi iný nebudem a tvrdím že ten kto nepracuje a môže pracovať nech ani neje.

A pridám teda jednu atomoffffku : za rovnaký pracovný výkon by som rómom vyplatil napr. o 1/4 viac ako nerómom napr. cez zníženie daní.

Ale neboj sa moje deti a vnúčence sú už prispôsobené a ja ich voľbu plne akceptujem pokiaľ si nebudú voliť vrahov a mafiánov.
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 11:24:53
00
arrow_lefttriki napísal:

A už neprestaneš nad tým Budajom masturbovat ?! Už si ho tu sprznil viac ako rota Americanov Saigonskú šlapku … pozname tvoj názor , áno vieme “ lebo ŠTB” , no už stačilo .
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 12:50:06
29
pmk.gulas.sme.sk
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 15:33:44
07
Ten Kali vyzerá fakt ako Rumburak...
https://www.aktuality.sk/clanok/hEwoAkV/kalinak-imrecze-je-podvodnik-ktory-sa-ani-nepodelil-s-brhelom/
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 16:49:33
00
Hmmm......spravili niekolko milionov....ti, ktori tie miliony (nase spolocne) mali strazit. A to povie exminister vnutra, recou mafiana z 90-tych.
Toto ked sa vrati spat, amen tejto krajine.
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 17:21:54
07
Kauzy smerohlasu
https://drive.google.com/file/d/1X8FkwmqDgjmNDjXeqbYx1M7OIarwSDY5/view
Zobraziť komentár 05.02.2023 - 20:05:05
27
Za 6 miliard by sme kupil novy bajk asi aj kazdemu foristovi ?
Zobraziť komentár 06.02.2023 - 07:21:03
00
arrow_leftTesak napísal:
:-D aspon tu raz za cas rozprudim veci ..... som tu nebol pol roka, tak nech vas trochu poprudim :-D .. inak, kto vlastni noviny, hentaky clanok jak si pastoval Ti redaktor napise na pockanie ..... a hladaj pravdu ..... v comkolvek dnes :-)
bavte sa a vela zdravia :-)

Smajlikov sice kopec, ale podstata je velmi smutna. Dalsi clovek, ktoreho poznam, ktory prepadol ruskemu dezinfu a dostali ho tam kam chceli - nemusi fandit Rusom a podporovat ich vo vojne, staci ked neveri nikomu a vsetky zdroje spochybuje. Len tie jeho nie, lebo on je z tych vyvolenych, ktori v tom maju jasno a vedia kde je pravda, pripadne aspon tusia, ze pravda je urcite niekde v strede. O to smutnejsie, ze je to v komunite oblubeny clen, ktoreho pozna osobne vela z nas a je vzdy ochotny nezistne pomoct.
Neobavam sa o to, kto a ako ho bude sudit, ale o to, ze on (pri Turbiho horsom scenari cela dedina ) svojim hlasom vo volbach odsudi nas k proruskemu smerovaniu. Vsak sa pripadne potom pochval v septembri.

Este k tomu kto a co hovori. Kto hovori - netreba riesit, neznamy clovek o ktorom sa v top komentaroch pod videom docitame "mudry a vzdelany muz/zena..." , alebo podobne pochlebovanie.
Co hovori - spravidla nieco proruske.
Co sa ale opomenulo a je to dolezite, kde to hovori - badatel.net
https://infosecurity.sk/dezinfo/badatel-net-depehackar/
To uz je relevantny dovod si to nepustit.

V minulosti sa v covid teme riesilo, ze anticovid temu vo velkom sirili proruske weby. Teraz som presvedceny o tom, ze to nebolo len klasicke Ruske - nech je vsade po nasom = zle, ale cielena priprava informacnych kanalov na vojnu.
Zobraziť komentár 06.02.2023 - 07:49:46
017
arrow_leftjuju_pepe napísal:

je desivé,aký je ten zoznam dlhý :tmi: a je strašne smutné,že ich napriek tomu chce voliť cca 40% oprávnených voličov :tmi:
a keď si ešte prečítate tento článok,to je konečná :tmi:
Prieskum Polis: Voľby by vyhral Smer, najdôveryhodnejším lídrom je Pellegrini :
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/655818-prieskum-polis-volby-by-vyhral-smer-najdoveryhodnejsim-politikom-je-pellegrini/
ja fakt nechápem tú zadubenosť Slovákov-čo na tom,že kradli ako straky,za ich vlády nebolo také zdražovanie,ach ...
Zobraziť komentár 06.02.2023 - 08:25:46
03
Ukáž masám alternativu...
Zobraziť komentár 06.02.2023 - 08:32:04
00
V tomto ma myslitel z PN pravdu - toto forum v temach politika/UA vojna nie je reprezentativna vzorka Slovenska. Bohuzial.
Aj ked Pravda ja zase na opacnej strane. Dufajme. Vsak tam bol aj jeden forista ako doma.
Zobraziť komentár 06.02.2023 - 09:28:13
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up