Kde mam tu peticiu podpisat? Btw. presne na strach sa spoliehaju a dufaju, ze vela ludi zareaguje ako Hacker (ze stiahnu chvost, nechaju sa zastrasit a problem "zmizne"). Den za dnom, krocik po krociku, blizsie k Rusku.
Ja som to napisal zo zartu. Peticiu som podpisal lebo nesuhlasim s jej vyhlaseniami a riadenim ministerstva. Nie je ministerka len jej volicom ktory s nou asi suhlasia, ale celemu slovensku. Okrem ineho co je trestne za vypisanim a podpisani peticie? Ved to je vtip o co sa teraz snazia.
Oni napadli, že hlasy pribúdajú aj v noci a je tam plno mien z jednej adresy atď. Proste za všetkým musí byť nejaké klamstvo. V takom svete žijú. Nič čo sa na prvý pohľad zdá ako pravda ňou určite nie je a chcú nás oklamať. 🤷
Určite tam budú nejaké fejkové hlasy. Už som zopár široko verejných petícií organizoval a vždy sa tam objavil nejaký Fan Tomas, Michael Jackson. Ale je to zanedbateľné percento z celkového počtu hlasov.
I keď by som nevylučoval, že ruská úderka niekde pri Moskve už pár dní posiela nejaké falošné podpisy, ktoré petíciu zdiskreditujú. Je známe, že na Slovensko pôsobia ruské hybridné odrjady.
Tiež som podpísal, pri plnom vedomí a s uvedením svojich reálnych kontaktnych údajov. Kľudne ma môžu nájsť, kontaktovať a potvrdím to.
Za vyjadrenie názoru /ak nie je proti zákonu/ ma, nás nemôžu potahovat, zatiaľ...
Teraz špekulácia: ak by aj bolo nejakých (povedzme) 10-20% vyklikanych botmi, z jednorazových email adries, nič to nemení na stave/fakte, že ministerka koná nekulturne a podpísali to desaťtisíce skutočných ľudí, pri vedomí.
No viem si predstaviť,že ako argument použijú práve tých Vinetouou, ktorých nevedeli nájsť /takto sa dá zmariť,znevážiť, sabotovať takmer akákoľvek online petícia/.A aby bola konšpirácia úplná, môžu tam mať takýchto zlých dát kolkokolvek,zadaných sebou, umyselne.
Ja len dúfam, že sa UA delegácia v priamom prenose ci to bude v zázname pustí do toho z***** A poriadne mu to natre. A pustí video do sveta. Aby nemal čas ani hubu otvoriť a max sa urazene otočil a išiel spať domov. Otázne kde je jeho domov...
No čo iné tam s ním môžu robiť ? Počúvať tie jeho sračky ako bude len humanitárne pomáhať ?
No čo iné tam s ním môžu robiť ? Počúvať tie jeho sračky ako bude len humanitárne pomáhať ?
Toto nizsie s nim mozu a mali by urobit. Zahanbit ho aj pred jeho jednoduchymi volicmi a ukazat im, ze v zahranici ich idol nie je ziadny hrdina, ale nezelany odpad.
„Každý štát by mal mať nejakú minimálnu sebaúctu. Je absolútne neprijateľné tváriť sa, že sa nič nedeje, keď líder iného štátu robí vyhlásenia, ktoré spochybňujú suverenitu (nášho) štátu,“ uviedol ešte včera na margo Ficových výrokov poslanec Verchovnej rady a súčasne predseda parlamentného výboru pre otázky zahraničnej politiky Olexandr Merežko. „To je tá ‚červená čiara‘, ktorá si vyžaduje rozhodnú a jednoznačnú reakciu, najmä keď líder iného štátu robí takéto hanebné vyhlásenia v predvečer návštevy štátu, ktorého suverenitu popiera,“ doplnil. Merežko dodal, že v takýchto prípadoch sa zvyčajne návšteva zruší a ministerstvo zahraničných vecí vydá príslušné vyhlásenie zamerané na ochranu suverenity a cti svojho štátu.
strašná sviňa špinavá je to kolko zla ten hajzel už na Slovensku napáchal,a tupoficovoliči mu ešte tlieskajú-celé zle ...
dúfajme,že na tú nenávisť nakoniec doplatí
a som rád,že sú tu aj politici,ktorý na to majú jasný názor-kopírujem status M-šimečku na FB :
Dnešné vyjadrenia Roberta Fica k Ukrajine sú bezcitné a vulgárne. Ľudia presne ako my, hneď za našimi hranicami, už dva roky čelia neskutočnému utrpeniu. Vraždeniu, znásilňovaniu, vypaľovaniu celých miest. Všetko len preto, lebo ako suverénna krajina prejavili túžbu žiť v Európskej únii.
A jediné, na čo sa zoči-voči tomuto utrpeniu - ktoré sa kľudne mohlo týkať Slovenska, ak by sa dejiny uberali len kúsok inak - zmôže štvornásobný premiér Fico, sú cynické reči o tom, ako "neverí vojenskému riešeniu konfliktu" a preto "vylučuje dodávky slovenských zbraní". A ešte túto trpiacu krajinu zhadzujúco označí za skorumpovanú, nie suverénnu a v područí iných mocností.
Hanbím sa za takéhoto premiéra, ktorému chýba základná ľudská empatia a geopolitický kompas. Na Ukrajine sa dnes bojuje aj za Slovensko, ale Roberta Fica už záujmy vlastnej krajiny zjavne vôbec nezaujímajú, ide mu iba o politické prežitie, beztrestnosť a pomstu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som to napisal zo zartu. Peticiu som podpisal lebo nesuhlasim s jej vyhlaseniami a riadenim ministerstva. Nie je ministerka len jej volicom ktory s nou asi suhlasia, ale celemu slovensku. Okrem ineho co je trestne za vypisanim a podpisani peticie? Ved to je vtip o co sa teraz snazia.
I keď by som nevylučoval, že ruská úderka niekde pri Moskve už pár dní posiela nejaké falošné podpisy, ktoré petíciu zdiskreditujú. Je známe, že na Slovensko pôsobia ruské hybridné odrjady.
Za vyjadrenie názoru /ak nie je proti zákonu/ ma, nás nemôžu potahovat, zatiaľ...
Teraz špekulácia: ak by aj bolo nejakých (povedzme) 10-20% vyklikanych botmi, z jednorazových email adries, nič to nemení na stave/fakte, že ministerka koná nekulturne a podpísali to desaťtisíce skutočných ľudí, pri vedomí.
No viem si predstaviť,že ako argument použijú práve tých Vinetouou, ktorých nevedeli nájsť /takto sa dá zmariť,znevážiť, sabotovať takmer akákoľvek online petícia/.A aby bola konšpirácia úplná, môžu tam mať takýchto zlých dát kolkokolvek,zadaných sebou, umyselne.
PS,edit: písali sme s jaroh zároveň, nie spolu;)
Ja len dúfam, že sa UA delegácia v priamom prenose ci to bude v zázname pustí do toho z***** A poriadne mu to natre. A pustí video do sveta. Aby nemal čas ani hubu otvoriť a max sa urazene otočil a išiel spať domov. Otázne kde je jeho domov...
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-slovensky-tisk-oznacil-fica-za-dalsiho-exemplarniho-vlastizradce-v-cele-statu-40458167
Toto nizsie s nim mozu a mali by urobit. Zahanbit ho aj pred jeho jednoduchymi volicmi a ukazat im, ze v zahranici ich idol nie je ziadny hrdina, ale nezelany odpad.
https://www.aktuality.sk/clanok/TPYYAWp/aby-rusi-nesli-do-kosickeho-ci-presovskeho-kraja-ukrajinska-diplomacia-reaguje-na-slova-roberta-fica/
dúfajme,že na tú nenávisť nakoniec doplatí
a som rád,že sú tu aj politici,ktorý na to majú jasný názor-kopírujem status M-šimečku na FB
Dnešné vyjadrenia Roberta Fica k Ukrajine sú bezcitné a vulgárne. Ľudia presne ako my, hneď za našimi hranicami, už dva roky čelia neskutočnému utrpeniu. Vraždeniu, znásilňovaniu, vypaľovaniu celých miest. Všetko len preto, lebo ako suverénna krajina prejavili túžbu žiť v Európskej únii.
A jediné, na čo sa zoči-voči tomuto utrpeniu - ktoré sa kľudne mohlo týkať Slovenska, ak by sa dejiny uberali len kúsok inak - zmôže štvornásobný premiér Fico, sú cynické reči o tom, ako "neverí vojenskému riešeniu konfliktu" a preto "vylučuje dodávky slovenských zbraní". A ešte túto trpiacu krajinu zhadzujúco označí za skorumpovanú, nie suverénnu a v područí iných mocností.
Hanbím sa za takéhoto premiéra, ktorému chýba základná ľudská empatia a geopolitický kompas. Na Ukrajine sa dnes bojuje aj za Slovensko, ale Roberta Fica už záujmy vlastnej krajiny zjavne vôbec nezaujímajú, ide mu iba o politické prežitie, beztrestnosť a pomstu.
https://www.facebook.com/miso.simecka/posts/pfbid0bRSDWHwsFgGHvF3ZwpVwybbkC5PxtNgexcEQpTTB24HUeraRCMPf4iHR3F3y72xzl
https://www.aktuality.sk/clanok/gSdbAxy/nemci-sa-vazne-pripravuju-na-utok-ruska-proti-nato-robert-fico-v-tom-istom-case-podporuje-kremel-analyza-zola-mikesa/