Termín vymenovania vlády prezidentka stanoví až po doručení nového návrhu kandidáta no post ministra životného prostredia. Novú vládu chce Čaputová vymenovať v kompletnom zložení.
Zároveň stanovila ustanovujúcu schôdzu národnej rady na stredu o 10.00. Požiadala predsedu parlamentu Kollára, aby miesto, deň a hodinu konania ustanovujúcej schôdze oznámil novozvoleným poslankyniam a poslancom.
Ja sa inak velmi tesim na nejaku navstevu Blanara (ministra zahranicnych veci) Nemecka ako bude vysvetlovat, ze Fico nazval nemecku armadu Wehrmachtom.
Igor Matovic
1 d. ·
Danko hrá špinavú hru s Huliakom.
Použil ho ako figový list, ktorým zakryl Ficovu najväčšiu škodnú v novej vláde. Áno, Huliak je úlet, ale škody, ktoré by napáchal sú tisícinou toho, čo napácha Kaliňák, ktorý bude mať v rukách mimoriadne dobre vybavených vojenských tajných. Tých vojenských tajných, ktorých tunelovali podľa NAKA z akcie Vírus práve Kaliňákoví ľudia. Len v tom jednom prípade so škodou 75 miliónov EUR.
Ficovi, Kaliňákovi a bohužiaľ aj pani prezidentke sústredený hejt na Huliaka len a len vyhovuje. Keď sa totiž hovorí o Huliakovi, zabúda sa na Kaliňáka ... a keď teda ľudia chcú niekoho ukrižovať, spoločne im traja menovaní podhodia Huliaka ... dav bude spokojný, "dosiahol" svoje, meterstrihajúca prezidentka bez odvahy tiež spokojná bude ... a najspokojnejší budú zločinci Kaliňák a Fico.
... a to, že pritom Danko bude zase za užitočného idiota, to nevadí, lebo vlastne jemu to dobre robí + najmä to nerobí zadarmo ... a hlavne bude sa môcť pred Huliakom tváriť, ako on za neho bojoval - veď vidíš, aj som ťa navrhol, len škaredá Fiona ťa dala dole!
Inak ... Danko hrá podľa scenára, ktorý mal dohodnutý s Ficom - Podhoď palácu Huliaka, svojmudavuchcieťpáčiťsa prezidentka po návnade siahne, budeš bojovať, ale nakoniec ho vymeníš zase za niekoho svojho, čo nebude toľko kľať oči a biznis na ministerstve ti pobeží (a ja pod Huliakovou dymovou clonou prepašujem do vlády Kaliňáka). Huliak síce bude sklamaný, ale zostane ti v parlamente verný, lebo veď si za neho "bojoval".
... len mám trošku pocit, že aj keď si môžeme o Huliakovi myslieť čokoľvek, určite túto špinavú hru Fica a Dankom postupne rozkľúčuje, tým viac, že na úvod sa Danko aj milo preriekol - keď povedal, že Huliakova nominácia je nomináciou "v prvom kole", čím krásne prezradil, že ju považuje len za nomináciu naoko.
Neuveritelne ma vytaca, ze napr. tohto sa media nechytili a riesili Ficom nahodene udicky v predvolebnom boji... Pricom "nejaky" bloger zverejnil info v marci 2022. Vraj boj proti neziskovkam a nadaciam. SneHuliak tak mysli "narodne" a miluje svoju vlast, perie prachy zo slovenskych lesov cez offshore a je priamo prepojeny na lichtenstajnsku nadaciu:
"Rozhodujúcim je obchodný podiel, ktorého majiteľom je KRONOSPAN HOLDINGS P.L.C., ktorý predstavuje viac, ako 99 %...
Z dokumentu tiež vyplýva, že: „Partner verejného sektora je právnická osoba, ktorá je majetkovo ovládaná a riadená združením majetku - nadáciou Betuva Stiftung, so sídlom Austrasse 79, 9490 Vaduz, Lichtenštajnské kniežatstvo.“
Dudo, ja som presvedceny o tom, ze za dnesnu povolebnu situaciu mozu takmer vyhradne media. Slovaci maju pamat akvariovych rybiciek po lobotomii a uplne by stacilo, aby Fica a spol. zakazdym riadne konfrontovali ohladom najhorsich kauz a hlavne klamstiev, co trusil na kazdej tlacovke. Takisto, preco bol stale na ociach? Vsak tlacovky robil snad 2x do dna. Preco ho jednoducho neignorovali? Vsak ked jasne tliachal 2 na 3, tak keby tie tlacovky ignorovali, tak ma daleko mensi zaber.
Netvrdim vyhradne, ale spravili medvediu sluzbu... Ignorovanim nic nevyriesis, vid fasisti aj v inych krajinach. No prave sustavna a trpezliva konfrontacia je liekom na konspiracie a vyvracanie smerackych vygrcov. Inak zdielam tvoj nazor.
Uz davno som si nepozrel https://neviditelnypes.lidovky.cz/ . Neviditelny pes Bart co dal servru meno mal kedysi sekciu Bárte drž! A tam boli temy drzane az do vyriesenia. Toto mediam chyba. Vziat temu, zakusnut a nedat pokoj az do konca. Nahradzuju to systemom ze niekde niekto nieco a co mu za to hrozi a dalej je uz ticho. A zial slvensky volic rad zabuda.
--btw, dezol huliak je akurat v radiu SRo1 a dostava neprijemne otazky a zacina uz aj kricat a teraz nam napriklad ukazoval nejaky graf, no asi zabudol ze je len v radiu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/minuta/3636273/?ref=mwat
Nebodaj aj tam majú svojich 1O až 1Otis ľudí ?
Zároveň stanovila ustanovujúcu schôdzu národnej rady na stredu o 10.00. Požiadala predsedu parlamentu Kollára, aby miesto, deň a hodinu konania ustanovujúcej schôdze oznámil novozvoleným poslankyniam a poslancom.
Hustý vtip. Za mňa palec hore. Ale povedal som ho frajerke a pozerala na mňa jak na retarda.
1 d. ·
Danko hrá špinavú hru s Huliakom.
Použil ho ako figový list, ktorým zakryl Ficovu najväčšiu škodnú v novej vláde. Áno, Huliak je úlet, ale škody, ktoré by napáchal sú tisícinou toho, čo napácha Kaliňák, ktorý bude mať v rukách mimoriadne dobre vybavených vojenských tajných. Tých vojenských tajných, ktorých tunelovali podľa NAKA z akcie Vírus práve Kaliňákoví ľudia. Len v tom jednom prípade so škodou 75 miliónov EUR.
Ficovi, Kaliňákovi a bohužiaľ aj pani prezidentke sústredený hejt na Huliaka len a len vyhovuje. Keď sa totiž hovorí o Huliakovi, zabúda sa na Kaliňáka ... a keď teda ľudia chcú niekoho ukrižovať, spoločne im traja menovaní podhodia Huliaka ... dav bude spokojný, "dosiahol" svoje, meterstrihajúca prezidentka bez odvahy tiež spokojná bude ... a najspokojnejší budú zločinci Kaliňák a Fico.
... a to, že pritom Danko bude zase za užitočného idiota, to nevadí, lebo vlastne jemu to dobre robí + najmä to nerobí zadarmo ... a hlavne bude sa môcť pred Huliakom tváriť, ako on za neho bojoval - veď vidíš, aj som ťa navrhol, len škaredá Fiona ťa dala dole!
Inak ... Danko hrá podľa scenára, ktorý mal dohodnutý s Ficom - Podhoď palácu Huliaka, svojmudavuchcieťpáčiťsa prezidentka po návnade siahne, budeš bojovať, ale nakoniec ho vymeníš zase za niekoho svojho, čo nebude toľko kľať oči a biznis na ministerstve ti pobeží (a ja pod Huliakovou dymovou clonou prepašujem do vlády Kaliňáka). Huliak síce bude sklamaný, ale zostane ti v parlamente verný, lebo veď si za neho "bojoval".
... len mám trošku pocit, že aj keď si môžeme o Huliakovi myslieť čokoľvek, určite túto špinavú hru Fica a Dankom postupne rozkľúčuje, tým viac, že na úvod sa Danko aj milo preriekol - keď povedal, že Huliakova nominácia je nomináciou "v prvom kole", čím krásne prezradil, že ju považuje len za nomináciu naoko.
Toto by už nemohla urobiť, keďže
Štát sa ospravedlnil kovošrotákovi za nezákonné stíhanie
https://domov.sme.sk/c/23234389/ministerstvo-spravodlivosti-sa-ospravedlnilo-kalinakovi-za-nezakonne-stihanie.html
Určite mala túto informáciu predtým ako to bolo medializované
ale zaujímavé je, že v opozícii, ten psychiatrický pacient uvažuje ináč ako na poste, kde mal reálnu možnosť niečo zmeniť, ale tam už diagnóza nepustila
On proste podľa mňa len nepochopil že šťať proti vetru tj. na obe, alebo dokonca na všetky , strany sa nedá.
"Rozhodujúcim je obchodný podiel, ktorého majiteľom je KRONOSPAN HOLDINGS P.L.C., ktorý predstavuje viac, ako 99 %...
Z dokumentu tiež vyplýva, že: „Partner verejného sektora je právnická osoba, ktorá je majetkovo ovládaná a riadená združením majetku - nadáciou Betuva Stiftung, so sídlom Austrasse 79, 9490 Vaduz, Lichtenštajnské kniežatstvo.“
https://blog.sme.sk/hletko/nezaradene/na-slovenskom-dreve-bohatnu-osoby-z-danovych-rajov-byvalemu-patriotovi-to-vsak-neprekaza?fbclid=IwAR01CAP1uNQXvt1SjzA-NNBNK8r2pQ9DNkPv0DtUT0N1aYRm4mpawHZSh2w
https://dennikn.sk/3636598/kalinak-u-zilinku-najprv-uspel-s-paragrafom-363-potom-mu-to-pomohlo-pri-ospravedlneni-od-statu/?ref=tit
--btw, dezol huliak je akurat v radiu SRo1 a dostava neprijemne otazky a zacina uz aj kricat