Cize prezidentka ma teraz schvalit Tarabu, cloveka co utocil na jej dceru a vytvoril ciel na lync pre jeho dezolatne publikum. Mega zumpa tito SNS
Iliev ako vzdy on point, hlavne sa mi paci ako fakticky opisal Simkovicovu https://youtu.be/Y99Ow0M8NDY?si=9QERVNb_KOOVhcnp&t=4
A to sme ešte ani nezačali hovoriť o tom, na čom táto krajina stojí a padá. Tam sa o nás spoľahlivo postarajú pán Kamenický a osvedčená kovaná národohospodárka Denisa S. Bude to jazda.
Ale teraz vážne, všetci aspoň trocha pri vedomí vedia, že rokom 2023 kríza zďaleka nevyvrcholila. Ale s boľševikom pri moci rozdávanie nekončí. To, čo začal najlepší minister financií Matovič, vytvorilo solídny základ pre pána Kamenického, má sa od koho učiť rozdávať. Z cudzieho, ako správny sociálny demokrat. Len takíto dementi si môžu myslieť, že rozpočet smerujúci do Grécka zachráni nejaký mimoriadny bankový odvod vo výške 400 mil. Eur ročne. No a aby toho nebolo dosť, na tretí ťažiskový rezort kľúčový hlavne pre infraštruktúru sa posadí Jožo Ráž, priekopník inovatívnych metód “menežovania” VO, hlavne elektronické aukcie, tie mu historicky išli jedna báseň. Tam jednoznačne urobili vedome a cieľavedome capa záhradníkom, pretože to nie je sprostý človek a vie sa pohybovať “v hre”. Na škodu verejnosti, ktorá je “mimo hry”.
Smutným paradoxom rezultátu tohto volebného obdobia bude fakt, že vláda Fica a jej “opatrenia” sa najviac dotknú tých, ktorí ho volili. Teda v prvom rade nižších príjmových skupín resp. vidieckeho obyvateľstva. Čo však súčasne platí, že na tieto “opatrenia” sa v prvom rade poskladajú tí, ktorí ho väčšinovo nevolili, teda podnikatelia, SZČO, ľudia s vyšším vzdelaním a mestská populácia. Takže lose lose situation ako vyšitá.
Ktovie co ti ludia vobec vidia. Nejaky schopny novinar by z toho mohol spravit dlhodobu reportaz, skusit zapadnut medzi nich, a priniest analyzu v kniznej podobe.
Ktovie co ti ludia vobec vidia. Nejaky schopny novinar by z toho mohol spravit dlhodobu reportaz, skusit zapadnut medzi nich, a priniest analyzu v kniznej podobe.
Z vlastnej skusenosti hovorím, že ich voliči vidia iba "videjka z FB a Vincourekovú ".Bohužiaľ. A celkom ma to desí. Lebo to dobre nedopadne....To som si istý....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"... Útočia aj na novinárov, ktorí majú v rukách mikrofóny televíznych redakcií."
ked ich maju takto vsetkych pokope, zbalit a odviezt do ruska!
Pred Prezidentským palácom sa schádzajú sympatizanti Rudolfa Huliaka, ktorí protestujú za jeho vymenovanie.
a demonštruje sa za
Ale na fotke sú asi +ľudia z Očovej
Iliev ako vzdy on point, hlavne sa mi paci ako fakticky opisal Simkovicovu https://youtu.be/Y99Ow0M8NDY?si=9QERVNb_KOOVhcnp&t=4
tak radšej huliak ako taraba
taraba je oveľa nebezpečnejší...
Ale teraz vážne, všetci aspoň trocha pri vedomí vedia, že rokom 2023 kríza zďaleka nevyvrcholila. Ale s boľševikom pri moci rozdávanie nekončí. To, čo začal najlepší minister financií Matovič, vytvorilo solídny základ pre pána Kamenického, má sa od koho učiť rozdávať. Z cudzieho, ako správny sociálny demokrat. Len takíto dementi si môžu myslieť, že rozpočet smerujúci do Grécka zachráni nejaký mimoriadny bankový odvod vo výške 400 mil. Eur ročne. No a aby toho nebolo dosť, na tretí ťažiskový rezort kľúčový hlavne pre infraštruktúru sa posadí Jožo Ráž, priekopník inovatívnych metód “menežovania” VO, hlavne elektronické aukcie, tie mu historicky išli jedna báseň. Tam jednoznačne urobili vedome a cieľavedome capa záhradníkom, pretože to nie je sprostý človek a vie sa pohybovať “v hre”. Na škodu verejnosti, ktorá je “mimo hry”.
Smutným paradoxom rezultátu tohto volebného obdobia bude fakt, že vláda Fica a jej “opatrenia” sa najviac dotknú tých, ktorí ho volili. Teda v prvom rade nižších príjmových skupín resp. vidieckeho obyvateľstva. Čo však súčasne platí, že na tieto “opatrenia” sa v prvom rade poskladajú tí, ktorí ho väčšinovo nevolili, teda podnikatelia, SZČO, ľudia s vyšším vzdelaním a mestská populácia. Takže lose lose situation ako vyšitá.
a sns je fakt bonus, a to že to nakoniec ani nie je sns je bingo...
Z vlastnej skusenosti hovorím, že ich voliči vidia iba "videjka z FB a Vincourekovú ".Bohužiaľ. A celkom ma to desí. Lebo to dobre nedopadne....To som si istý....