Takže je to jasné-náš premiér je klamár,pokrytec a chameleón
Vedel Robert Fico, pod čo sa prihlási náš prezident a dvaja členov jeho vlády? A ak áno, prečo potom doma hovorí, že je proti členstvu Ukrajiny v NATO?
Na prvú otázku odpovieme veľmi ľahko.
Samozrejme, že o tom musel vedieť. Keby sa aj prezident Pellegrini rozhodol pre nejakú partizánčinu, na samite vo Washingtone boli jeho veľmi blízki ľudia – Kaliňák a Blanár.
Tí by si nedovolili urobiť nič bez toho, aby o tom Fico nevedel dopredu. A keby len čisto teoreticky by Kaliňák aj mohol, Blanár by v sekunde volal „šéfovi“ a čakal by na noty.
Takže, ak s tým súhlasila naša delegácia na samite, súhlasil s tým aj Robert Fico.
Bodka.
Sami si nedokazu poctivo zarobit tak su odkazany na cudzie zdroje a tie su teda fajnovo stedre, obvzlast ked clovek vie ako ich na plno vyuzit. No a bezny obcan je rad ze ma z coho hypoteku zaplatit.
Treba vnímať, čo je divadlo pre ich voličov a čo je realita. Už včera sa premiér vyjadril, že si to s Kalim a spol preberie, že čo to má znamenať. Niečo ako kedysi telefonát riaditeľovi Všeobecnej zdravotnej. A v skutočnosti sa nestane nič, okrem toho, že večer v krčme si môžu chlapi buchnúť po stole, že to máme teda tvrdého premiéra.
Takže je to jasné-náš premiér je klamár,pokrytec a chameleón
Vedel Robert Fico, pod čo sa prihlási náš prezident a dvaja členov jeho vlády? A ak áno, prečo potom doma hovorí, že je proti členstvu Ukrajiny v NATO?
Samozrejme, že o tom musel vedieť. Keby sa aj prezident Pellegrini rozhodol pre nejakú partizánčinu, na samite vo Washingtone boli jeho veľmi blízki ľudia – Kaliňák a Blanár.
Tí by si nedovolili urobiť nič bez toho, aby o tom Fico nevedel dopredu. A keby len čisto teoreticky by Kaliňák aj mohol, Blanár by v sekunde volal „šéfovi“ a čakal by na noty.
Takže, ak s tým súhlasila naša delegácia na samite, súhlasil s tým aj Robert Fico.
Bodka.
Snad to druhe.
Alebo uz prebiehaju pripravy na ten avizovany druhy atentat (po ktorom bude blahoreceny a postaveny minimalne na uroven Janosika )
Nieco ako napr. Nursultan Nazarbajev v Kazachstane.
No tak prrr! Vies kolko ten uz mal slovenskych slapiek?!
Ze ho v nich nenafotili je nesikovnost fotografov.
Inak. Ja som strasne zvedavy co za sracky budu mliet v BB na oslavach SNP. Rozumej oslavy toho, ako sme sa vzopreli okupantom a sli do boja a zahynuli "preto" tisice ludi. To budu take dementne prejavy, ake sme este nepoculi. Uz teraz mi je z toho na grc.
Martina Holečková
@M_Holeckova
MINISTERKA ŠIMKOVIČOVÁ MUSÍ ZVEREJNIŤ, KDE SKONČILO VIAC AKO 400 000€
Listom som vyzvala ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú, aby zverejnila úplný rozpis položiek, na ktoré ministerstvo kultúry minulo viac ako 400 000€ určených na cyrilo-metodské slávnosti. Vláda a ministerstvo kultúry stále nezverejnili na čo boli tieto peniaze použité. Preto som sa zároveň so žiadosťou o sprístupnenie týchto informácií podľa infozákona obrátila aj na samotné ministerstvo kultúry a úrad vlády.
Ľudia na Slovensku majú právo poznať na čo ministerstvo kultúry a pani Šimkovičová minula viac ako 400 000€. Vyzerá to tak, že tieto peniaze boli použité netrasparentne a prihraté osobám a skupinám, ktoré sú spriaznené s vládnymi politikmi. Ak by to bolo inak, tak by ministerstvo nemalo problém zverejniť, kde tieto peniaze skončili. Ani na 7 deň od konania akcie však stále na túto otázku nepoznáme odpoveď. Obrátila som sa preto so žiadosťou o sprístupnenie týchto informácií podľa infozákona na ministerstvo kultúry a úrad vlády, ako i listom na samotnú ministerku kultúry.
Celé Slovensko dnes oveľa viac rieši amaterizmus a chaos pri rušení RTVS. Nemôžeme však zabúdať ani na to, že ministerka Šimkovičová minula viac ako 400 000€, ktoré mohli byť použité na rozvoj kultúry alebo zlepšenie života našich detí, seniorov, či zdravotne znevýhodných. Takéto míňanie považujem za papalášizmus a dôkaz toho, že tejto vláde nezáleží na bežných ľuďoch. Vyzerá to tak, že s ministerkou kultúry sa vrátila na ministerstvo aj kultúra klientelizmu a našich ľudí. Preto musí ministerka Šimkovičová transparentne zverejniť a vysvetliť kam odišlo viac ako 400 000€.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
🔓: https://dennikn.sk/4091898/fico-nepochybujem-ze-sa-atentat-zopakuje-v-novom-videu-sponuje-atmosferu-a-obvinuje-z-toho-druhych/?cst=0ef8b082b0b2308eedbd834d1a87b740597ac48609c7f29721a89420bfe8a2f6
He he , moju diagnózu ⏫️ potvrdil aj rakovinotvorný liberálny denník N ⏬️…😎
🔓: https://dennikn.sk/4092415/newsfilter-diagnoza-zahranicnopoliticka-schizofrenia/?cst=1df93f1f20d7f1a676be025120d56e82876241f66de3f4dc81c904d7f4e3812d
Bodka.
https://www.aktuality.sk/clanok/wwXbInH/partizancina-petra-pellegriniho-alebo-dvojtvarnost-roberta-fica-komentar-petra-bardyho/
Pocast Bardi / Káčer:
https://www.aktuality.sk/clanok/GMs97r7/o-com-to-robert-fico-vobec-hovori-a-kam-sa-to-cele-pobera-podcast-bardy-and-kacer/
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Bodka.
https://www.aktuality.sk/clanok/wwXbInH/partizancina-petra-pellegriniho-alebo-dvojtvarnost-roberta-fica-komentar-petra-bardyho/
Pocast Bardi / Káčer:
https://www.aktuality.sk/clanok/GMs97r7/o-com-to-robert-fico-vobec-hovori-a-kam-sa-to-cele-pobera-podcast-bardy-and-kacer/
aj Edo si dovolil kritizovať šéfa
asi je na odchode na lepšie platený flek
https://www.aktuality.sk/clanok/hV8w05k/roberta-fica-vysmial-jeho-vlastny-poradca-premier-vestil-tretiu-svetovu-hned-po-tom-ako-sme-suhlasili-ze-ukrajina-patri-do-nato/?utm_campaign=article&utm_medium=push&utm_source=browser&utm_term=cde-onesignal-fresh-articles-unsegmented-1094
Alebo uz prebiehaju pripravy na ten avizovany druhy atentat (po ktorom bude blahoreceny a postaveny minimalne na uroven Janosika
Nieco ako napr. Nursultan Nazarbajev v Kazachstane.
Zas ten zlý sorosovsky denník... A manželka sa má ako? Či už sú rozvedení?
https://x.com/JaroNad/status/1811313966989132052?t=xHouHPCf28ni1q0kvqr8SQ&s=19 Nad video 📷
Ze ho v nich nenafotili je nesikovnost fotografov.
Inak. Ja som strasne zvedavy co za sracky budu mliet v BB na oslavach SNP. Rozumej oslavy toho, ako sme sa vzopreli okupantom a sli do boja a zahynuli "preto" tisice ludi. To budu take dementne prejavy, ake sme este nepoculi. Uz teraz mi je z toho na grc.
"a vy si myslíte, že v Kyjeve je vojna?..."
https://x.com/i/status/1811341375343861998
@M_Holeckova
MINISTERKA ŠIMKOVIČOVÁ MUSÍ ZVEREJNIŤ, KDE SKONČILO VIAC AKO 400 000€
Listom som vyzvala ministerku kultúry Martinu Šimkovičovú, aby zverejnila úplný rozpis položiek, na ktoré ministerstvo kultúry minulo viac ako 400 000€ určených na cyrilo-metodské slávnosti. Vláda a ministerstvo kultúry stále nezverejnili na čo boli tieto peniaze použité. Preto som sa zároveň so žiadosťou o sprístupnenie týchto informácií podľa infozákona obrátila aj na samotné ministerstvo kultúry a úrad vlády.
Ľudia na Slovensku majú právo poznať na čo ministerstvo kultúry a pani Šimkovičová minula viac ako 400 000€. Vyzerá to tak, že tieto peniaze boli použité netrasparentne a prihraté osobám a skupinám, ktoré sú spriaznené s vládnymi politikmi. Ak by to bolo inak, tak by ministerstvo nemalo problém zverejniť, kde tieto peniaze skončili. Ani na 7 deň od konania akcie však stále na túto otázku nepoznáme odpoveď. Obrátila som sa preto so žiadosťou o sprístupnenie týchto informácií podľa infozákona na ministerstvo kultúry a úrad vlády, ako i listom na samotnú ministerku kultúry.
Celé Slovensko dnes oveľa viac rieši amaterizmus a chaos pri rušení RTVS. Nemôžeme však zabúdať ani na to, že ministerka Šimkovičová minula viac ako 400 000€, ktoré mohli byť použité na rozvoj kultúry alebo zlepšenie života našich detí, seniorov, či zdravotne znevýhodných. Takéto míňanie považujem za papalášizmus a dôkaz toho, že tejto vláde nezáleží na bežných ľuďoch. Vyzerá to tak, že s ministerkou kultúry sa vrátila na ministerstvo aj kultúra klientelizmu a našich ľudí. Preto musí ministerka Šimkovičová transparentne zverejniť a vysvetliť kam odišlo viac ako 400 000€.
vypatlane hovnomety