Poľský parlament drvivou väčšinou hlasoval za nový zákon, ktorý umožňuje vojakom, pohraničnej stráži a policajtom strieľať ostrou muníciou pri zastavení pokusov migrantov preniknúť na hranicu. Za nový zákon hlasovalo 401 poslancov, 17 bolo proti
ked vyhra Trump, Ukrajina sa moze rozlucit s okupovanymi uzemiami a o 10 rokov neskor aj so zvyskom Ukrajiny... a kolaboranti Blaha & spol budu vitat Rusov na nasej hranici
To nie je také úplne isté. Podobne sa uvažovalo aj o Talianskej premiérke Meloniovej. A aj naša "vláda" v nakoniec spieva inak doma svojim voličom ako v zahraničí.
Z tábora republikánov ide info,že buď sa Putin stiahne z Ukrajiny, alebo Ukrajina dostane všetky zbrane o ktoré zaziada. Z takýmto návrhom,vraj Trump osloví Putina.
Zistite si, čo je Project 2025, pridajte si k tomu nedávne rozsudky SCOTUS, ktoré de facto urobili z prezidenta nepostihnuteľného diktátora a možno aj vám svitne, že americká demokracia, ako ju poznáme, po novembrových voľbách pravdepodobne končí.
tolko nenavisti je dnes vsade, tak velmi prudko sa vsetko meni... a uz zacinam lutovat tie dnesne deti... orientovat sa v tomto vsetkom a brutalnej propagande z roznych stran to si bude vyzadovat velmi dobru vychovu od rodicov (aj ked ani to nie je vsetko) a silny charakter, odolnost a zdravy rozum
Z tábora republikánov ide info,že buď sa Putin stiahne z Ukrajiny, alebo Ukrajina dostane všetky zbrane o ktoré zaziada. Z takýmto návrhom,vraj Trump osloví Putina.
Áno,presne toto vyjadrenie som už niekde čítal-Trupm tvrdil,že dosiahne mier za 24 hodín,keď sa ho spýtali,ako,povedal niečo v tom zmysle,že po zvolení za prezidenta zavolá Putinovi,a vyzve ho,aby stiahol svoje vojská z územia Ukrajiny-ak to nespravý,dodá na Ukrajinu modernejšie zbrane vo velkom počte,a nastane masaker RA.
Ale možno to sú len keci,ktovie ...
Tak či tak,Trupm je republikán,a tam vždy patrili vojnový jastraby USA
Trochu ten Trumpov vyrok upresnim. Povedal, ze ak Zelensky odmietne mierove rokovania, Ukrajina uz nedostane ani naboj. Ak ich odmietne Putin, Ukrajina dostane vsetko, co bude mozne.
Keď som bol na diskusii s Tomášom Forróom, tak sa tam spomínal po prípadnej výhre Trumpa aj variant nazývaný stav 0 a to ten, že boje budú zastavené, dobité územie zostane Rusku, Ukrajina bude prijatá do NATO a na novú hranicu sa okamžite presunú vojska aliancie. Len, že si nevie predstaviť ako by to bolo aj skutočne zrealizovateľné.
Trump blocked payment of a congressionally-mandated $400 million military aid package, in an attempt to obtain quid pro quo cooperation from Ukrainian president Volodymyr Zelenskyy. Contacts were established between the White House and government of Ukraine, culminating in a call between Trump and Zelenskyy on July 25, 2019.[1][2][3][6]
Trump released the aid after becoming aware of a whistleblower complaint, before the complaint was known by Congress or the public.[7] The scandal reached public attention in mid-September 2019 due to a whistleblower complaint made in August.
nehovoriac o tom, ze 2/3 sucasnych Republikanov su uz len zblbnuti MAGA idioti co verklikuju prokremelsku propagandu... Eisenhower sa musi v hrobe obracat z toho, co sa z tej strany stalo
Okej ale v tom poste riesia preco ju pouziva raz na lavej a potom zase pravej strane. Ak mu strelili do palca na nohe tak to musel byt skrabancek a zase to nafukli. Viac by si ublizil hadam manikurovymi noznicami.
Ved unikla lekarska sprava. Tam pisu, ze mu robili rtg predlaktia a palca na nohe a nemal poskodenie "skeletu". Cize kosti. Cize palec na nohe mu to len oskrelo. Co sa ale rata ako postrelenie, presne ako trumpove ucho.
Na predlakti ma jasnu jazvu. Jasne ze to nafukli, ale v tomto pripade len bojujete so svojimi nespravnymi, nafuknutymi predstavami...
A co sa tyka toho pouzivania barle na oboch stranach. Prva otazka, naozaj ju pouziva na oboch stranach. Mate dake videa? Lebo ja som videl len par fotiek. Z toho niektore, ako ta pri urne alebo pri Kamenickom nie su v pohybe. Pri urne stylizovane stoji, barlu drzi v lavej (na ktorej je jasna jazva) imho preto, aby mohol pravou drzat listok. Pri kamenickom tiez imho iba stoji, jasne sa podopiera pravou o stolicku a palicu pridrziava len tak medzi dvoma prstami.
Cize bez videi alebo aspon nestylizovanych fotiek pohybu vieme malo a isto nie to, ze strieda strany.
https://x.com/Nerodne_menu_eu/status/1812202625066057891
Je to ako ten stary vtip, ked policajt chce dat chlapovi pokutu, pretoze nezastal na stopke. Chlap chce, aby mu to dokazal a policajt vitazoslavne vytiahne fotku auta pred krizovatkou...
Ja som chodil s francuzskou barlou po menisku a používal som ju na oboch stranách, ako sa mi hodilo. Môj lekár mi za to nadával, ale de facto je jedno, v ktorej ruke som mal baru, dôležité bolo, že som sa o ňu oprel vtedy, keď som došliapol na operovanu nohu.
Zbytočne konšpirujete.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Áno,presne toto vyjadrenie som už niekde čítal-Trupm tvrdil,že dosiahne mier za 24 hodín,keď sa ho spýtali,ako,povedal niečo v tom zmysle,že po zvolení za prezidenta zavolá Putinovi,a vyzve ho,aby stiahol svoje vojská z územia Ukrajiny-ak to nespravý,dodá na Ukrajinu modernejšie zbrane vo velkom počte,a nastane masaker RA.
Ale možno to sú len keci,ktovie ...
Tak či tak,Trupm je republikán,a tam vždy patrili vojnový jastraby USA
Chorý mozog-určite nedostal jednu strelu aj do hlavy ?
https://dennikn.sk/minuta/4095791/
skor sa tlaci narativ ze usa maju doma dost problemov, tak naco "liat" prachy do ukr.
uz len to ze sa stopne pomoc, putlerovi pomoze
uz si zabudla?
https://en.wikipedia.org/wiki/Trump%E2%80%93Ukraine_scandal
Trump released the aid after becoming aware of a whistleblower complaint, before the complaint was known by Congress or the public.[7] The scandal reached public attention in mid-September 2019 due to a whistleblower complaint made in August.
nehovoriac o tom, ze 2/3 sucasnych Republikanov su uz len zblbnuti MAGA idioti co verklikuju prokremelsku propagandu... Eisenhower sa musi v hrobe obracat z toho, co sa z tej strany stalo
Ved unikla lekarska sprava. Tam pisu, ze mu robili rtg predlaktia a palca na nohe a nemal poskodenie "skeletu". Cize kosti. Cize palec na nohe mu to len oskrelo. Co sa ale rata ako postrelenie, presne ako trumpove ucho.
Na predlakti ma jasnu jazvu. Jasne ze to nafukli, ale v tomto pripade len bojujete so svojimi nespravnymi, nafuknutymi predstavami...
A co sa tyka toho pouzivania barle na oboch stranach. Prva otazka, naozaj ju pouziva na oboch stranach. Mate dake videa? Lebo ja som videl len par fotiek. Z toho niektore, ako ta pri urne alebo pri Kamenickom nie su v pohybe. Pri urne stylizovane stoji, barlu drzi v lavej (na ktorej je jasna jazva) imho preto, aby mohol pravou drzat listok. Pri kamenickom tiez imho iba stoji, jasne sa podopiera pravou o stolicku a palicu pridrziava len tak medzi dvoma prstami.
Cize bez videi alebo aspon nestylizovanych fotiek pohybu vieme malo a isto nie to, ze strieda strany.
https://x.com/Nerodne_menu_eu/status/1812202625066057891
Je to ako ten stary vtip, ked policajt chce dat chlapovi pokutu, pretoze nezastal na stopke. Chlap chce, aby mu to dokazal a policajt vitazoslavne vytiahne fotku auta pred krizovatkou...
Zbytočne konšpirujete.