Taraba:
Toľko múdrych hláv každý rok reční na Pohode, ktoré vedia všetko robiť najlepšie, už len sa naučiť pozerať predpoveď počasia.
Odborník na bezpečnosť Martin Královič, ktorý má na starosti aj bezpečnosť na Pohode, kritizuje ministra Tomáša Tarabu. “Fakt ti príde ok tvojich vlastných meteorológov z tvojho vlastného ministerstva (z príspevkovej organizácie MŽP) poučovať o tom, že sa majú naučiť čítať predpoveď počasia?” pýta sa ministra.
“Si minister životného prostredia. Ak si náhodou nepamätáš, patrí pod teba aj SHMÚ (ktorého riaditeľa si nedávno odvolal). A ak náhodou nevieš, tak ti pripomínam, že SHMÚ poskytuje priamo na festivale Pohoda v letiskovej veži nonstop meteorologické služby pre festival,” píše Královič na Facebooku.
„Aby som to upresnil – myslím si o nich, že sú to profesionáli a že robia dobrú a odbornú robotu. A to, či správne a dostatočne vyhodnotili blížiacu sa búrku a jej parametre – to je jedna z otázok, na ktoré bude hľadať odpoveď vyšetrovanie. Ale kým to nebude riadne vyšetrené, skús neurážať vlastných podriadených. Je to zlé rovnako ako keď útočíš na prezidentkinu dcéru. To sa proste v slušnej spoločnosti nerobí. Rovnako ako ti ja nebudem nezmyselne vyčítať, že si vo štvrtok osobne nezabránil úmrtiu 2 osôb v Monkovej doline v „tvojich“ Belianskych Tatrách. To sa proste v slušnej spoločnosti nerobí.“
No inak neviem co je to za tipka,ale barla sa nepouziva na oslabenej,ale na opacnej strane prave kvoli odlahceniu oslabenej pri chodzi.Viem z vlastnej skusenosti pri zlomenine stehna.Ale presne o co ide v tom prispevku som nepochopil...
No inak neviem co je to za tipka,ale barla sa nepouziva na oslabenej,ale na opacnej strane prave kvoli odlahceniu oslabenej pri chodzi.Viem z vlastnej skusenosti pri zlomenine stehna.Ale presne o co ide v tom prispevku som nepochopil...
Pointa je ze ty napr si barlu pouzival z uvedeneho dovodu len na jednej strane, a on to strieda. Cize v tomto to *****
Ne***** viac ta fotka z Chorvatska? Ved na nej ma slapky a ziadny chybajuci palec. Inak nekonspirujem a tomu, ze ho postrelili verim, lebo uz bol celkom tlste prasa a teraz zase chudy ako za mlada. Len keby mu gulka zo zbrane roztriestila palec na nohe, tak by asi nenosil slapky. Alebo mu len lizla mäkke tkanivo a tym padom je barla fakt len naoko...
Okej ale v tom poste riesia preco ju pouziva raz na lavej a potom zase pravej strane. Ak mu strelili do palca na nohe tak to musel byt skrabancek a zase to nafukli. Viac by si ublizil hadam manikurovymi noznicami.
V USA to niekto vzal na cintulu a vypalil po donaldovi na mítingu. Trafil uško, ale káčer je ok. Strelec už nie, prestal dýchať. Link si dohladajte sami, nech sa Vám zasi*ra história hľadaní
Za duplicitnost info sa ospravedlňujem, necitam tému.
teraz som si pozrel to video ako ho "postrelili" a mne to normalne pripada ako nainscenovane, cisto z politickych dovodov. Nechce sa mi verit, ze by bol az taky tupy ze by po tom ako na neho vystrelili isiel kyvat ludom a dvihat ruku na znak sily. Tu je jedna fotka, za ktoru fotograf asi dostane Pulitzera a Trump ju pouzije na novu kampan:
Ochranka na vysokej urovni, to je jasne aj lajkovi, ale cele mi to prislo len ako film a nie realita. Ale zas Trump moc rozumu nepobral a ide aj cez mrtvoly, len aby dostal hlasy...no a po tomto akte ich bude mat v Amerika 2x rolko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"Ach, ze toto nevie zdochnut..."
Toľko múdrych hláv každý rok reční na Pohode, ktoré vedia všetko robiť najlepšie, už len sa naučiť pozerať predpoveď počasia.
Odborník na bezpečnosť Martin Královič, ktorý má na starosti aj bezpečnosť na Pohode, kritizuje ministra Tomáša Tarabu. “Fakt ti príde ok tvojich vlastných meteorológov z tvojho vlastného ministerstva (z príspevkovej organizácie MŽP) poučovať o tom, že sa majú naučiť čítať predpoveď počasia?” pýta sa ministra.
“Si minister životného prostredia. Ak si náhodou nepamätáš, patrí pod teba aj SHMÚ (ktorého riaditeľa si nedávno odvolal). A ak náhodou nevieš, tak ti pripomínam, že SHMÚ poskytuje priamo na festivale Pohoda v letiskovej veži nonstop meteorologické služby pre festival,” píše Královič na Facebooku.
„Aby som to upresnil – myslím si o nich, že sú to profesionáli a že robia dobrú a odbornú robotu. A to, či správne a dostatočne vyhodnotili blížiacu sa búrku a jej parametre – to je jedna z otázok, na ktoré bude hľadať odpoveď vyšetrovanie. Ale kým to nebude riadne vyšetrené, skús neurážať vlastných podriadených. Je to zlé rovnako ako keď útočíš na prezidentkinu dcéru. To sa proste v slušnej spoločnosti nerobí. Rovnako ako ti ja nebudem nezmyselne vyčítať, že si vo štvrtok osobne nezabránil úmrtiu 2 osôb v Monkovej doline v „tvojich“ Belianskych Tatrách. To sa proste v slušnej spoločnosti nerobí.“
https://x.com/LucieAmalka/status/1811685161156624657?s=08
zaujimave, ze ked idem na fb Kacera, tak tam ten post nevidim
no jeden kreten si dal svojho priyebateho fotrika vytetovat na predlaktie, takze necakaj od nich vela...
Dobre hovoris
Na Trumpově mítinku se střílelo, exprezident má zraněné ucho, střelec zemřel
Pointa je ze ty napr si barlu pouzival z uvedeneho dovodu len na jednej strane, a on to strieda. Cize v tomto to *****
Podla mna by sme mali dat priestor kazdemu nazoru.
Okej ale v tom poste riesia preco ju pouziva raz na lavej a potom zase pravej strane. Ak mu strelili do palca na nohe tak to musel byt skrabancek a zase to nafukli. Viac by si ublizil hadam manikurovymi noznicami.
Za duplicitnost info sa ospravedlňujem, necitam tému.
A porovnal si aj reakcie ochranky?