Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Nerozumiem, prečo tu niektorí dávate PDF článkov (napríklad) z Denníka N. Napríklad Mirec16 práve teraz - na jednej strane píšeš, že je to dobrý článok, ale hneď v tom istom príspevku podrazíš dané noviny, ktoré ten dobrý článok publikovali, pirátskym šírením ich článku zadarmo ... priznám sa, že mi takéto zmyšľanie hlava nebere.
Denník N stojí 6 EUR na mesiac.
Hej, akože fakt. Neviem, čo by na tom nemal byť akože fakt. Porušil si autorské práva a to tým novinám nijako nepomôže.
Ak chceš legálne šíriť obsah Denníka N, zaplať si klubové predplatné. Tým pomôžeš Denníku N podstatne viac, ako pirátskym šírením ich článku s výhovorkou "možno im to prinesie dalšieho predplatiteľa".
Nie, nemôže. Odomknutie článku je legálne, šírenie PDF nie je legálne. Ak v tom nevidíš rozdiel, tak s tým nič nenarobím.
Pozri - nevedel som, že má klubové predplatné. To samozrejme celú vec mierne relativizuje.
Ale aj naďalej ide o porušenie autorských práv, pretože Denník N explicitne uvádza, že "... akékoľvek použitie častí alebo celku obsahu webového portálu dennikn.sk, najmä rozmnožovanie a prenos textov aj v inom než slovenskom jazyku, fotografií, zvukových záznamov či videí akýmkoľvek mechanickým alebo elektronickým spôsobom bez predchádzajúceho písomného súhlasu N Press s.r.o. je zakázané a neoprávnené."
A fakt nemáš ako tušiť, že človek, ktorý môže jedným klikom odomknúť článok pre všetkých, si zvolí komplikovanejší a nelegálny spôsob šírenia obsahu.
Mimochodom, môj pôvodný koment bol mienený všeobecne a PDF od mirec16 bol uvedený iba ako príklad.
Keď som ešte mohol na N-ku odomykať články, tak to aj tak niektorých odrádzalo, lebo sa museli pred ich prečítaním zaregistrovať, alebo uviesť aspoň mail. Ako je to teraz neviem, lebo už mám iba základné predplatné. Tak možno chcel iba obísť tento bod, aby si článok pozrelo čo najviac ľudí.
Aj tak však nechápem, že ak človek na ten web chodí a články ho zaujímajú, tak si nie je ochotný zaplatiť aspoň základné predplatné.
Dúfam, že Rusko padne ekonomicky skôr ako SR. Potom je tu šanca, ak nebudú kolaboranti z čoho platení a zároveň nebude Rusko môcť natrčiť svoju pomocnú paprču.
"Podľa zdroja Reuters z vlády je zvyšovanie daní nevyhnutné. "Inak jednoducho nedokážeme vyjsť s peniazmi, a to ani v prípade zníženia výdavkov na obranu. Príjmy z ropy a plynu klesajú a ekonomika to nedokáže plne kompenzovať," uviedol zdroj.
Medzinárodný menový fond (MMF) koncom minulého mesiaca znížil odhad tohtoročného rastu ruskej ekonomiky na 0,9 percenta z predtým predpokladaných 1,5 percenta. Tempo hospodárskeho rastu by sa tak malo prudko spomaliť z vlaňajších 4,3 percenta."
ORDO IURIS:
Medzinárodné siete ultrakonzervatívnych organizácií sa v strednej a východnej Európe stali významným hráčom. Odstraňujú liberálne hodnoty, sprísňujú zákony, menia jazyk diskusií, obsadzujú kľúčové pozície a budujú politický vplyv.
...Medzi dokumenty odhalené televíziou ARTE patria záznamy o finančných rokovaniach medzi Ignaciom Arsuagom, zakladateľom CitizenGO, a Alexejom Komovom, jeho budúcim nadriadeným, ktorý však vtedy konal v mene ruského oligarchu Konstantina Malofeeva. Malofeev je v súčasnosti v EÚ personou non grata, na sankčnom zozname sa ocitol pre sponzorovanie proruských separatistov na Ukrajine v roku 2014. Existujú tiež dôkazy, ktoré poukazujú na jeho spoluprácu s Alexandrom Duginom a financovanie európskych radikálnych a nacionalistických politických hnutí. https://www.icjk.sk/119/Ordo-Iuris-a-globalna-siet-ultrakonzervativnych-organizacii
V rámci okupácie Krymu sa toho v 2014tom a započatím utečeneckej krízy sa toho udialo v Európe celkom dosť... toto tie kur.y russké dosť plošne a dlho pripravovali.
Analýza zloženia mRNA vakcín proti covidu-19 od SAV jednoznačne ukázala, že tieto vakcíny obsahujú iba nepatrné množstvá molekúl DNA, hlboko pod schválenými hodnotami. Práce, ktoré hovoria o opaku, sa podľa akadémie zakladajú na technicky nesprávnych postupoch či zlej interpretácii výsledkov. Analýza je reakciou na Kotlárove vyjadrenia o nebezpečnosti vakcín.
„Medializované vyhlásenia a práce obsahujúce tvrdenia o vysokom množstve DNA, na základe ktorých bola uskutočnená aj analýza Slovenskej akadémie vied, sa zakladajú na technicky nesprávnych postupoch a/alebo zle interpretovaných výsledkoch. Takéto vyhlásenia sú mylné a zavádzajúce,“ uviedla Andrea Nozdrovická z akadémie.
Analýzu si objednalo ministerstvo školstva a zdravotníctva ako reakciu na materiál splnomocnenca pre prešetrenie pandémie Petra Kotlára (SNS). Ten verejnosť strašil vyjadreniami o nebezpečnosti mRNA vakcín a pre údajne zvýšené množstvo DNA vo vakcínach žiadal zvolanie bezpečnostnej rady štátu. (tasr, n)
V normálnej krajine by išiel Kotlar do basy za šírenie poplašnej správy. Ďakujem ,že SAV vyvrátila Kotlarove nezmysly.
ja som straaaašne zvedavý,aký postoj k tej analýze zaujme minister zdravotníctva a vlastne aj vláda-očakávam,že budú ticho ako voš pod chrastou,lebo tesná poslanecká väčšina nepustí,aby debila Kotlára nakopali do riti ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Denník N stojí 6 EUR na mesiac.
Ak chceš legálne šíriť obsah Denníka N, zaplať si klubové predplatné. Tým pomôžeš Denníku N podstatne viac, ako pirátskym šírením ich článku s výhovorkou "možno im to prinesie dalšieho predplatiteľa".
https://dennikn.sk/4800759/co-urobila-s-rusofilmi-navsteva-ukrajiny-maju-vlastnu-realitu-hovori-psychoterapeut/?cst=0f5a07808e1afbe39179a37e521841572f9072c23ba77d6f6353c332e3648fac
a inak mam aj klubove, aj na ceske Nko
alebo mas problem / vidis rozdiel v odomknuti clanku a vlozeni PDF ?
Pozri - nevedel som, že má klubové predplatné. To samozrejme celú vec mierne relativizuje.
Ale aj naďalej ide o porušenie autorských práv, pretože Denník N explicitne uvádza, že "... akékoľvek použitie častí alebo celku obsahu webového portálu dennikn.sk, najmä rozmnožovanie a prenos textov aj v inom než slovenskom jazyku, fotografií, zvukových záznamov či videí akýmkoľvek mechanickým alebo elektronickým spôsobom bez predchádzajúceho písomného súhlasu N Press s.r.o. je zakázané a neoprávnené."
A fakt nemáš ako tušiť, že človek, ktorý môže jedným klikom odomknúť článok pre všetkých, si zvolí komplikovanejší a nelegálny spôsob šírenia obsahu.
Mimochodom, môj pôvodný koment bol mienený všeobecne a PDF od mirec16 bol uvedený iba ako príklad.
Aj tak však nechápem, že ak človek na ten web chodí a články ho zaujímajú, tak si nie je ochotný zaplatiť aspoň základné predplatné.
Dúfam, že Rusko padne ekonomicky skôr ako SR. Potom je tu šanca, ak nebudú kolaboranti z čoho platení a zároveň nebude Rusko môcť natrčiť svoju pomocnú paprču.
"Podľa zdroja Reuters z vlády je zvyšovanie daní nevyhnutné. "Inak jednoducho nedokážeme vyjsť s peniazmi, a to ani v prípade zníženia výdavkov na obranu. Príjmy z ropy a plynu klesajú a ekonomika to nedokáže plne kompenzovať," uviedol zdroj.
Medzinárodný menový fond (MMF) koncom minulého mesiaca znížil odhad tohtoročného rastu ruskej ekonomiky na 0,9 percenta z predtým predpokladaných 1,5 percenta. Tempo hospodárskeho rastu by sa tak malo prudko spomaliť z vlaňajších 4,3 percenta."
Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/23534052/rusko-pod-tlakom-nakladov-na-vojnu-chysta-zvysovanie-dani-a-setrenie-pise-reuters.html?ref=mnt
Nedavno som kupoval zaklad v nejakej akcii 4€/mes.
...Poslankyňa Kresťanskej únie Anna Záborská zomrela vo veku 77 rokov.
Priatelia z Ruska financovaného Ordo Iuris:
Milan Krajniak, Anna Záborská, Patrik Daniška..
https://x.com/zemantomas/status/1958140971977503153?t=wgzfZM7cmTqgveX_DOf8Aw&s=19
ORDO IURIS:
Medzinárodné siete ultrakonzervatívnych organizácií sa v strednej a východnej Európe stali významným hráčom. Odstraňujú liberálne hodnoty, sprísňujú zákony, menia jazyk diskusií, obsadzujú kľúčové pozície a budujú politický vplyv.
...Medzi dokumenty odhalené televíziou ARTE patria záznamy o finančných rokovaniach medzi Ignaciom Arsuagom, zakladateľom CitizenGO, a Alexejom Komovom, jeho budúcim nadriadeným, ktorý však vtedy konal v mene ruského oligarchu Konstantina Malofeeva. Malofeev je v súčasnosti v EÚ personou non grata, na sankčnom zozname sa ocitol pre sponzorovanie proruských separatistov na Ukrajine v roku 2014. Existujú tiež dôkazy, ktoré poukazujú na jeho spoluprácu s Alexandrom Duginom a financovanie európskych radikálnych a nacionalistických politických hnutí.
https://www.icjk.sk/119/Ordo-Iuris-a-globalna-siet-ultrakonzervativnych-organizacii
V rámci okupácie Krymu sa toho v 2014tom a započatím utečeneckej krízy sa toho udialo v Európe celkom dosť... toto tie kur.y russké dosť plošne a dlho pripravovali.
https://dennikn.sk/minuta/4807152/?ref=mpm
Analýza zloženia mRNA vakcín proti covidu-19 od SAV jednoznačne ukázala, že tieto vakcíny obsahujú iba nepatrné množstvá molekúl DNA, hlboko pod schválenými hodnotami. Práce, ktoré hovoria o opaku, sa podľa akadémie zakladajú na technicky nesprávnych postupoch či zlej interpretácii výsledkov. Analýza je reakciou na Kotlárove vyjadrenia o nebezpečnosti vakcín.
„Medializované vyhlásenia a práce obsahujúce tvrdenia o vysokom množstve DNA, na základe ktorých bola uskutočnená aj analýza Slovenskej akadémie vied, sa zakladajú na technicky nesprávnych postupoch a/alebo zle interpretovaných výsledkoch. Takéto vyhlásenia sú mylné a zavádzajúce,“ uviedla Andrea Nozdrovická z akadémie.
Analýzu si objednalo ministerstvo školstva a zdravotníctva ako reakciu na materiál splnomocnenca pre prešetrenie pandémie Petra Kotlára (SNS). Ten verejnosť strašil vyjadreniami o nebezpečnosti mRNA vakcín a pre údajne zvýšené množstvo DNA vo vakcínach žiadal zvolanie bezpečnostnej rady štátu. (tasr, n)
a ďalších 350 000 stála tá analýza-nech to debil Kotlár teraz zaplatí
aj na Sme je fajn článok,diskusia je tiež super:
Analýza potvrdila bezpečné zloženie mRNA vakcín, obsahujú len schválené zložky
Molekuly DNA sú v nepatrnom množstve.
https://domov.sme.sk/c/23534237/vakciny-mrna-covid-analyza-sav.html?ref=mnt
diskusia:
https://domov.sme.sk/diskusie/5425823/vakciny-mrna-covid-analyza-sav.html
ja som straaaašne zvedavý,aký postoj k tej analýze zaujme minister zdravotníctva a vlastne aj vláda-očakávam,že budú ticho ako voš pod chrastou,lebo tesná poslanecká väčšina nepustí,aby debila Kotlára nakopali do riti ...