ORDO IURIS:
Medzinárodné siete ultrakonzervatívnych organizácií sa v strednej a východnej Európe stali významným hráčom. Odstraňujú liberálne hodnoty, sprísňujú zákony, menia jazyk diskusií, obsadzujú kľúčové pozície a budujú politický vplyv.
...Medzi dokumenty odhalené televíziou ARTE patria záznamy o finančných rokovaniach medzi Ignaciom Arsuagom, zakladateľom CitizenGO, a Alexejom Komovom, jeho budúcim nadriadeným, ktorý však vtedy konal v mene ruského oligarchu Konstantina Malofeeva. Malofeev je v súčasnosti v EÚ personou non grata, na sankčnom zozname sa ocitol pre sponzorovanie proruských separatistov na Ukrajine v roku 2014. Existujú tiež dôkazy, ktoré poukazujú na jeho spoluprácu s Alexandrom Duginom a financovanie európskych radikálnych a nacionalistických politických hnutí. https://www.icjk.sk/119/Ordo-Iuris-a-globalna-siet-ultrakonzervativnych-organizacii
V rámci okupácie Krymu sa toho v 2014tom a započatím utečeneckej krízy sa toho udialo v Európe celkom dosť... toto tie kur.y russké dosť plošne a dlho pripravovali.
Milian Krajniak napachal neskutocne ekonomicke skody Slovensku svojimi nezmyselnymi zakonmi (oi predcasne dochodky), o tych moralnych ani nehovoriac, ako pevna sucast Sme Rodina. Katotalibansky farizej.
JE SPIS MATEJA VARGU TOXICKÝ?
Obsah spisu tejto trestnej veci, fantazmagoricky právne kvalifikovanej ako sabotáž, má evidentne neblahý vplyv na zdravotný stav prokurátorov, ktorí s ním prídu do styku.
Podľa našich informácií skončil dozorový prokurátor na PN práve v čase, keď mal rozhodnúť o našej sťažnosti proti obvineniu (končila lehota). Aká náhoda. Keďže podozrivo načasovaných „péeniek” som v praxi zažil už pomerne veľa, tak mám zatiaľ dosť problém uveriť, že toto je náhoda.
Od znalcov hierarchického prostredia prokuratúry zvnútra viem, že PN sa využíva ako „tabletka po”, teda posledná línia „núdzovej antikoncepcie” v prípade, keď na prokurátora je vyvíjaný nátlak od nadriadených, aby rozhodol určitým spôsobom, obvykle v rozpore so svojím presvedčením založeným na zákone a dôkazoch a tak, aby sa vyhovelo „vyšším záujmom”. Nadriadený v takýchto prípadoch nechce rozhodnúť sám ani dať na to písomný pokyn (aby pod nezákonným a svojvoľným rozhodnutím alebo pokynom nesvietil jeho/jej podpis) ale chce, aby to navonok vyzeralo ako samostatné rozhodnutie príslušného radového prokurátora. Keď radový prokurátor tomuto tlaku podľahnúť nechce, no súčasne nemá odvahu sa mu vzoprieť a rozhodnúť nezávisle, náhle ochorie a ako na potvoru sa mu polepší a vráti sa do práce až keď mu toxický spis nadriadený odníme a pridelí ho inému prokurátorovi. Takto to vraj chodí.
Rád by som veril, že v prípade Mateja Vargu o takúto situáciu nejde. Je však veľa signálov, ktoré nasvedčujú opak.
Preto je moja hypotéza nasledovná: Dozorový prokurátor ochorel a stal sa PN preto, aby nemusel rozhodnúť v rozpore so zákonom, dôkazmi a svojím presvedčením o zamietnutí sťažnosti proti obvineniu. Zákon a dôkazná situácia si totiž vyžadovali zrušiť obvinenie Mateja Vargu, ktoré za nedôvodné označil službukonajúci prokurátor už pri rozhodovaní o väzbe, avšak tlaky od nadriadených žiadali opak. Uzdraví sa a do práce sa vráti až potom, ako mu spis bude pre dlhotrvajúcu PN odňatý a pridelený inému prokurátorovi. Uvítam akékoľvek informácie alebo dôkazy o tom, že táto moja hypotéza je mylná. V takýchto prípadoch by som sa totiž veľmi rád mýlil.
Som fakt zvedavý, ako to bude ďalej s Kotlárom. Na jednej strane už máme glejt, že je to dezolátsky konšpirátor úplne mimo zdravého rozumu, ale na strane druhej Fico visí na šnúrke jeho gatí.
Idem si kúpiť pukance.
To je ten Ficov problém-Kotlár je debil,a keď ho vykopnú z postu splnomocnenca pre výskum pandémie,vráti sa do parlamentu ako poslanec,a keďže je debil,bude hlasovať ako sa mu zachce
On je stále v parlamente, ten džobík splnomocnenca mal ako bočák.
A podľa mňa Fica vydiera, inak by to džobík ani len nevznikol a tak dlho sa neudržal.
dík za opravu,to mi nejako uniklo-takže Kotlár drží Fica za gule-krása,ako dopadol 4 násobný premiér-jeho vláda zavisí od toho,ako hlboko je pichnutý v Kotlárovej riti
Ani tie “ objektívne skutočnosti “ nedokázala pri trjojmennom odprezentovať … odpadla a bol konec .
Priznám sa, že toto by som moc nekritizoval, niečo také sa môže stať každému z nás kedykoľvek ... nevieš dňa ani hodiny .. Samozrejme, ak sa jej to stáva častejšie, tak to je iné, ale takú informáciu nemám.
Opozícia vyzýva na odvolanie vládneho splnomocnenca Petra Kotlára po tom, ako analýza SAV vyvrátila jeho tvrdenia. SaS aj hnutie Slovensko okrem toho žiadajú ministra zdravotníctva, aby odblokoval zastavený nákup vakcín proti covidu.
Dnes je tomu 57 rokov, čo ruský boľševický okupant opätovne prejavil svoju imperiálnu násilnú podstatu a za pomoci “spriatelených armád” napadol Československo. Výsledok : 137 mŕtvych občanov v civilnom povolaní resp.študentov (Bratislavčanom určite niečo hovoria mená ako Danka Košanová a Peter Legner) okolo 500 ťažko zranených a viac ako 300.000 ľudí, ktorí sa v dôsledku tejto udalosti rozhodli emigrovať. Pamätné tabule máme, ústredný pamätník nie. Avšak ani prezident ani premiér sa pietneho aktu v Bratislave oficiálne nezúčastnili a nepoložili teda ani vence. Bude to tým, že z ritného venca Vladimíra Vladimíroviča je to k pamätnej tabuli v BA ďaleko. Aj pokrytie tohto výročia na verejnoprávnych vysielacích kanáloch v porovnaní s Českom ukazuje, že s Čechmi sme si síce blízko geograficky aj jazykovo, avšak mentálne nastavenie minimálne politicikých reprezentácií (ak nie aj značnej časti obyvateľstva) je na úplne inej úrovni. Znova a znova to treba pripomínať : agresívna imperiálna politika ZSSR a neskôr Ruska mala len krátke historické prestávky, ale nikdy nevymizla !!!! Pri výročiach ako je toto je obzvlášť dôležité nahlas o tom hovoriť a vtĺkať to zas a znova do tých pomätených gebúľ našich spoluobčanov. Viem, je to márna snaha, ale toto úsilie sa nedá a nesmie nikdy vzdať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Milan Krajniak, Anna Záborská, Patrik Daniška..
https://x.com/zemantomas/status/1958140971977503153?t=wgzfZM7cmTqgveX_DOf8Aw&s=19
ORDO IURIS:
Medzinárodné siete ultrakonzervatívnych organizácií sa v strednej a východnej Európe stali významným hráčom. Odstraňujú liberálne hodnoty, sprísňujú zákony, menia jazyk diskusií, obsadzujú kľúčové pozície a budujú politický vplyv.
...Medzi dokumenty odhalené televíziou ARTE patria záznamy o finančných rokovaniach medzi Ignaciom Arsuagom, zakladateľom CitizenGO, a Alexejom Komovom, jeho budúcim nadriadeným, ktorý však vtedy konal v mene ruského oligarchu Konstantina Malofeeva. Malofeev je v súčasnosti v EÚ personou non grata, na sankčnom zozname sa ocitol pre sponzorovanie proruských separatistov na Ukrajine v roku 2014. Existujú tiež dôkazy, ktoré poukazujú na jeho spoluprácu s Alexandrom Duginom a financovanie európskych radikálnych a nacionalistických politických hnutí.
https://www.icjk.sk/119/Ordo-Iuris-a-globalna-siet-ultrakonzervativnych-organizacii
V rámci okupácie Krymu sa toho v 2014tom a započatím utečeneckej krízy sa toho udialo v Európe celkom dosť... toto tie kur.y russké dosť plošne a dlho pripravovali.
Milian Krajniak napachal neskutocne ekonomicke skody Slovensku svojimi nezmyselnymi zakonmi (oi predcasne dochodky), o tych moralnych ani nehovoriac, ako pevna sucast Sme Rodina. Katotalibansky farizej.
Peter Kubina's post
https://www.facebook.com/peter.kubina/posts/pfbid02bD6DkVrkeYGEWWjmbEF3rbaXvvash1SzV66gGDe3Wk2wNu2fgzS7Hz9wym26MNTKl
JE SPIS MATEJA VARGU TOXICKÝ?
Obsah spisu tejto trestnej veci, fantazmagoricky právne kvalifikovanej ako sabotáž, má evidentne neblahý vplyv na zdravotný stav prokurátorov, ktorí s ním prídu do styku.
Podľa našich informácií skončil dozorový prokurátor na PN práve v čase, keď mal rozhodnúť o našej sťažnosti proti obvineniu (končila lehota). Aká náhoda. Keďže podozrivo načasovaných „péeniek” som v praxi zažil už pomerne veľa, tak mám zatiaľ dosť problém uveriť, že toto je náhoda.
Od znalcov hierarchického prostredia prokuratúry zvnútra viem, že PN sa využíva ako „tabletka po”, teda posledná línia „núdzovej antikoncepcie” v prípade, keď na prokurátora je vyvíjaný nátlak od nadriadených, aby rozhodol určitým spôsobom, obvykle v rozpore so svojím presvedčením založeným na zákone a dôkazoch a tak, aby sa vyhovelo „vyšším záujmom”. Nadriadený v takýchto prípadoch nechce rozhodnúť sám ani dať na to písomný pokyn (aby pod nezákonným a svojvoľným rozhodnutím alebo pokynom nesvietil jeho/jej podpis) ale chce, aby to navonok vyzeralo ako samostatné rozhodnutie príslušného radového prokurátora. Keď radový prokurátor tomuto tlaku podľahnúť nechce, no súčasne nemá odvahu sa mu vzoprieť a rozhodnúť nezávisle, náhle ochorie a ako na potvoru sa mu polepší a vráti sa do práce až keď mu toxický spis nadriadený odníme a pridelí ho inému prokurátorovi. Takto to vraj chodí.
Rád by som veril, že v prípade Mateja Vargu o takúto situáciu nejde. Je však veľa signálov, ktoré nasvedčujú opak.
Preto je moja hypotéza nasledovná: Dozorový prokurátor ochorel a stal sa PN preto, aby nemusel rozhodnúť v rozpore so zákonom, dôkazmi a svojím presvedčením o zamietnutí sťažnosti proti obvineniu. Zákon a dôkazná situácia si totiž vyžadovali zrušiť obvinenie Mateja Vargu, ktoré za nedôvodné označil službukonajúci prokurátor už pri rozhodovaní o väzbe, avšak tlaky od nadriadených žiadali opak. Uzdraví sa a do práce sa vráti až potom, ako mu spis bude pre dlhotrvajúcu PN odňatý a pridelený inému prokurátorovi. Uvítam akékoľvek informácie alebo dôkazy o tom, že táto moja hypotéza je mylná. V takýchto prípadoch by som sa totiž veľmi rád mýlil.
Idem si kúpiť pukance.
A podľa mňa Fica vydiera, inak by to džobík ani len nevznikol a tak dlho sa neudržal.
https://www.instagram.com/reel/DNnleQxMvCJ/?igsh=MTFkeGx2OHBhdXJ1Yg==
Priznám sa, že toto by som moc nekritizoval, niečo také sa môže stať každému z nás kedykoľvek ... nevieš dňa ani hodiny .. Samozrejme, ak sa jej to stáva častejšie, tak to je iné, ale takú informáciu nemám.
No, aspoň si nejaké peniažky zarobila večne finančne poddimenzovaná SAV, veď náklady na ten posudok iste neboli 350K.
https://dennikn.sk/minuta/4807326/?ref=mpm