Napríklad aj preto, že kritika bola vždy hnacím motorom, a preto tá skutočne konštruktívna má prichádzať predovšetkým z vlastných radoch.
Nadávky, urážky či obviňovanie protistranou s kritikou nič nemajú, tam je hlavným cieľom spôsobiť straty.
daj príklad Šimečku, som zvedavý
odhliadnuc od toho, že PS nikdy nevládlo si úplne mimo
A ak sa v politike kradne, tak zásadne v súlade so zákonom, minimálne nie v rozpore s ním, pričom poukazovanie protistrany na tých zlých je v prvom rade o získaní politických bodov.
Pre voliča klasické "chlieb a hry".
Naozaj, ale naozaj dúfam že toto je len extra nevydarený pokus o sprostý vtip A ak nie, poprosím vysvetlenie prečo potom bolo potrebné urýchlene rozdrbať trestný zákon a spôsobiť rozvrat, ktorý sa v tom najlepšom prípade bude dávať dokopy dlhé roky ...
Napríklad aj preto, že kritika bola vždy hnacím motorom, a preto tá skutočne konštruktívna má prichádzať predovšetkým z vlastných radoch.
Nadávky, urážky či obviňovanie protistranou s kritikou nič nemajú, tam je hlavným cieľom spôsobiť straty.
Vymenuj mi, kedy Šimečka, Karvašová, Ódor, Hargaš nadávali, urážali.
Prosím vymenuj konkrétne vyjadrenia aj linky na nich. Ak nevymenuješ, si usvedčený klamár a šíriteľ nenávisti a obhájca fica
Kradnú podľa zákona. Však preto zmenili trestný zákon, lebo boli obvinení a až po zmene trestného zákona sú ich zločiny premlčané. Tebe smerák ukradne dom, auto a na vine bude PS. Ty si absolútne mediálne a informačne negramotný. Najhoršie, že ťa zavalím argumentami a faktami a s tebou to ani nepohne. Človek ťa nazve klamár (lebo klameš) a ty to berieš ako nadávku a urážku Si sa s koňom zrazil? Vitaj v demokracii, kde tvoje činy majú následky, preboha.
Čakám na tie nenávistné vyjadrenia a urážky od PS.
40 rokov som počúval o neomylnosti jednej strany, a je jedno aké fórum zvolím, vyskakuje to znova všade.
Mimochodom, 4 dňový pracovný týždeň nemá s Ficom nič, kľudne sa ho môže chytiť aj PSko.
Dosť sa čudujem že sa zavzdušnujete, veď keď si človek prečíta tieto dve vety tak mu musí byť jasné že diskusia nemá žiaden zmysel.
Presne ako môj svokor: Dodáš fakty, argumenty. "Vy progresívci ničomu nerozumiete"
Načisto nepripravení na dobu internetu a neobmedzené informácie. Vyberajú si iba tie najväčšie hlúposti a nezmysly. Na obrázku aj vizuálne (už to tu bolo, ale opakovanie je matkou múdrosti)
Stanos4, akýkoľvek pomer je nepodstatný.
Jedine ak by si ma chcel presviedčať že toto fórum je politicky názorovo vyrovnané, nedrukuje terajšej opozícii, a opačné názory nie sú už v zárodku potláčané zosmiešňovaním a volaním po zásahoch adminov. V princípe sa ale nelíši od ostatných, aj nepolitických.
A žiadny " nad-socializmus", len jednoduchý rozdiel:
Ak robíš do vedy, inžinieringu a pod., tak rozdiely samozrejme vidíš, lebo si priamo zainteresovaný.
Podobne, ak na cyklofóre v diskusii o politike iné názory odsudzuješ, potom už o politike nediskutuješ, ale ju tu robíš. Diskusia v taký čas skončila a nastupuje súboj.
Pre mňa je dnes politik profesia v ktorej všetci zarábajú nemalé peniaze a voľby sú pre každého z nich iba cestou na vrchol k ešte väčším.
Už som tu raz napísal, že Fico, ale i s Weisom a spol. mali byť politickou a privatizačnou minulosťou od 90teho.
Na druhej strane keď vidím taký pohŕdavý postoj, a absolútnu neúctu a neslušnosť Mesterovej v diskusiách, tak Boh ochraňuj PSko ale i Slovensko od takýchto nevychovaných a kariérnych rýchlokvašiek, ktoré iba zbytočne odháňajú slušných nerozhodnutých.
A ak sa v politike kradne, tak zásadne v súlade so zákonom, minimálne nie v rozpore s ním, pričom poukazovanie protistrany na tých zlých je v prvom rade o získaní politických bodov.
ok, mozno si ten "vynimocny jednorozec" s ktorym ma aky-taky zmysel sa rozpravat, ale osobne tomu neverim, kedze napr. po vytiahnuti cisiel zacnes relativizovat ze jak su nepodstatne... A na take ozaj nemam cas a chut. Tak cau
Tak trocha mi to vzbudzuje obavy o buducnost. Tu sme istym sposobom nie priemerna vzorka. Navzajom od seba ocakavame pri stretnuti kdesi na trasach vzajomny sulad chovania cielov a nalad. Opakujem ocakavame akosi podvedomo ved sme "rovnaka krvna skupina". Napriek tomu debata sa obcas zostruje. Idu volby mozno skor mozno za dva? roky. Ak bude Slovensko tak rozdrobene tak opat zvitazia ti co sa radi postavia do radu s davom za nejakym vodcom. V tom vidim jeden z klucovych problemov. V cloveku s ktorym debatujes sa mozes sustredit na vyhladavanie a zostrovanie rozdielov alebo hladat prednostne to co ta s nim spaja. Viem, ze je lahsie to hovorit ako robit ale snazme sa.
Rád by som súhlasil, bolo by to také pekné ružové v súlade s tvojou výzvou. V skutočnosti však nevidím žiaden racionálny dôvod debatovať s ľuďmi so skupiny dezolátov. Akonáhle zistím že jedinec ulieta na popieraní klimatickej zmeny, ruskej agresie, očkovaní alebo zodpovednosti Fica za stav spoločnosti, okamžite obmedzím kontakt na nevyhnutnú mieru, a je úplne jedno či je to rodina, kolega, známy, priateľ etc ... Pripomeniem múdrosť ktorá hovorí že ak s blbcom diskutuješ dlhšie ako minútu, diskutujú dvaja blbci... prišiel som k tomu že je to nevyhnutné, pretože to bežne odporúčané prepínanie na nekonfliktné témy funguje ako legitimizácia idiotov ...
Jo a ešte k tvojmu zamysleniu že ako bajkeri máme niečo spoločné, nuž je to smutné ale väčšinou nemáme... aj tu na fóre z tej obrovskej skupiny diskutérov nájdeš maximálne nízke desiatky príčetných ...
Ak nevymenuješ, si usvedčený klamár a šíriteľ nenávisti a obhájca fica
A je to...
Nič osobné, no presne v takom štýle si predstavujem typickú reakciu politika so šikovným podsunutím zmeny obsahu napísaného.
Ešte stále je to tu ale debata bicyklistov o politike na fóre, kde nijaký Šimečka ani Fico neprispievajú, a ak teda píšem o nadávkach a urážkach ( otvorených či sofistikovane skrytých), logicky tým mám na mysli tie od tu zaregistrovaných bicyklistov.
A ak sa tu chcem vyjadriť k nejakým politikom, tak sa pozri čo som napísal o Ficovi, Weissovi či Mesterovej.
Alebo to tu naozaj treba každému všetko rozpisovať na dvesto riadkov, len aby sa nebolo do čoho zaháknuť?
Ak tu chceš robiť politiku, prečo nie? Zisti si napríklad koľko ficoidov je tu zaregistrovaných, koľkí z nich sa tu boja prispievať a prečo, a komunikuj s nimi rovnakým štýlom ako to robia tvoje politické vzory. Možno si potom navzájom aj slušne vysvetlíte v čom väzí ich sklamanie z ponovembrového vývoja.
Zlodejina v súlade so zákonom samozrejme neznamená nič iné, len kradnutie v medziach legislatívnych mantinelov bez ich prekročenia. Ak to tu ale niekto naozaj pochopil tak, že mám na mysli zákon č. ... zbierky o legálnom kradnutí, tak takému naozaj neviem pomôcť.
Každý predsa vie čo je predražená zákazka, " šikovný" opis verejnej zákazky, "naši ľudia", neexistujúce pravidlá lobingu, rozdeľovanie dotácií, eurofondov, návratnosť volebných príspevkov, atď.
Šikovnému zlodejovi v politike stačí čo i len trošku nedokonale pripravený projekt EU, napr. ten teraz medializovaný na podporu a rozvoj turizmu, okamžite nasledujú chybne vyplnené žiadosti " cudzích", a nakoniec sa v oficiálnom časovom horizonte "náhodou" ujde len tým "našim".
A bývalí chatári tiež vedia, že im ukradli ich životy bez porušenia predpisov.
Moja upresnená otázka je, že prečo si zaslúži PSko kritiku ROVNAKO tak ako Fico? Nevidíš rozdiel medzi nedostatkami PSka a Fica? Či?
Tiež upresním.
Ak je ktokoľvek na základe svojich skúseností, pozície, minulosti, budúcich plánov, ale i mediálnej masáže vnútorne presvedčený o výhodách "svojej" strany pre jeho život, ten celkom pochopiteľne vidí kritiku politikov čierno-bielo, a je jedno z ktorej je strany spektra.
Ja sa ale cítim dobre vo voličskom spektre " S politiky netančím", a uznávam ich rovnosť v demokratickej politickej súťaži.
Nervy z nich nemám, skôr pozastavenie sa nad tým, čoho všetkého sú schopní už len pre účasť v parlamente.
V podstate volím presne ako ty a všetci ostatní, lebo ako všetci si vyberám z toho, čo je aktuálne najvýhodnejšie pre môj život v mojej situácii.
Zlodejina v súlade so zákonom samozrejme neznamená nič iné, len kradnutie v medziach legislatívnych mantinelov bez ich prekročenia.
Nuž keď fešáci si ohybaju zákony, skracujú premlcacie lehoty....
Najmä keď obžalovaná zgerba si mení zákony aby im to vyhovovalo, to v západnej demokracii nemá obdobu...
Tiež upresním.
Ak je ktokoľvek na základe svojich skúseností, pozície, minulosti, budúcich plánov, ale i mediálnej masáže vnútorne presvedčený o výhodách "svojej" strany pre jeho život, ten celkom pochopiteľne vidí kritiku politikov čierno-bielo, a je jedno z ktorej je strany spektra.
Ja sa ale cítim dobre vo voličskom spektre " S politiky netančím", a uznávam ich rovnosť v demokratickej politickej súťaži.
Nervy z nich nemám, skôr pozastavenie sa nad tým, čoho všetkého sú schopní už len pre účasť v parlamente.
V podstate volím presne ako ty a všetci ostatní, lebo ako všetci si vyberám z toho, čo je aktuálne najvýhodnejšie pre môj život v mojej situácii.
Nerozumiem odpovedi, podľa mňa si mi neodpovedal.
Nevysvetlil si, prečo si PSko zaslúži kritiku rovnako ako Fico. Iba okecávaš.
Fico priviedol tento štát do totálneho úpadku, sme na kraji priepasti, vďaka nim zomierajú ľudia, odchádzajú ľudia a ideme k Rusku ... PSko ešte ani nebolo vo vláde ... prečo by si mali zaslúžiť rovnakú kritiku?
Mňa zaujalo "vyberám z toho, čo je aktuálne najvýhodnejšie pre môj život v mojej situácii". Ja ako volič opozície chcem, aby sa nastavil systém, z ktorého bude profitovať spoločnosť ako celok (resp. čo najväčšie množstvo ľudí). Volič Fica a spol. volí podľa toho, čo je dobré pre neho samotného (ostatní nech kľudne skapú) a kvôli tomu budú voliť hoci aj zločincov a mafiánov. Nejaká bazálna integrita u nich absentuje. Toto mentálne nastavenie bude veľmi ťažké v dohľadnej dobe zvrátiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
daj príklad Šimečku, som zvedavý
odhliadnuc od toho, že PS nikdy nevládlo si úplne mimo
Naozaj, ale naozaj dúfam že toto je len extra nevydarený pokus o sprostý vtip
Vymenuj mi, kedy Šimečka, Karvašová, Ódor, Hargaš nadávali, urážali.
Prosím vymenuj konkrétne vyjadrenia aj linky na nich. Ak nevymenuješ, si usvedčený klamár a šíriteľ nenávisti a obhájca fica
Kradnú podľa zákona. Však preto zmenili trestný zákon, lebo boli obvinení a až po zmene trestného zákona sú ich zločiny premlčané. Tebe smerák ukradne dom, auto a na vine bude PS. Ty si absolútne mediálne a informačne negramotný. Najhoršie, že ťa zavalím argumentami a faktami a s tebou to ani nepohne. Človek ťa nazve klamár (lebo klameš) a ty to berieš ako nadávku a urážku
Čakám na tie nenávistné vyjadrenia a urážky od PS.
Mimochodom, 4 dňový pracovný týždeň nemá s Ficom nič, kľudne sa ho môže chytiť aj PSko.
Dosť sa čudujem že sa zavzdušnujete, veď keď si človek prečíta tieto dve vety tak mu musí byť jasné že diskusia nemá žiaden zmysel.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Načisto nepripravení na dobu internetu a neobmedzené informácie. Vyberajú si iba tie najväčšie hlúposti a nezmysly. Na obrázku aj vizuálne (už to tu bolo, ale opakovanie je matkou múdrosti)
Jedine ak by si ma chcel presviedčať že toto fórum je politicky názorovo vyrovnané, nedrukuje terajšej opozícii, a opačné názory nie sú už v zárodku potláčané zosmiešňovaním a volaním po zásahoch adminov. V princípe sa ale nelíši od ostatných, aj nepolitických.
A žiadny " nad-socializmus", len jednoduchý rozdiel:
Ak robíš do vedy, inžinieringu a pod., tak rozdiely samozrejme vidíš, lebo si priamo zainteresovaný.
Podobne, ak na cyklofóre v diskusii o politike iné názory odsudzuješ, potom už o politike nediskutuješ, ale ju tu robíš. Diskusia v taký čas skončila a nastupuje súboj.
Pre mňa je dnes politik profesia v ktorej všetci zarábajú nemalé peniaze a voľby sú pre každého z nich iba cestou na vrchol k ešte väčším.
Už som tu raz napísal, že Fico, ale i s Weisom a spol. mali byť politickou a privatizačnou minulosťou od 90teho.
Na druhej strane keď vidím taký pohŕdavý postoj, a absolútnu neúctu a neslušnosť Mesterovej v diskusiách, tak Boh ochraňuj PSko ale i Slovensko od takýchto nevychovaných a kariérnych rýchlokvašiek, ktoré iba zbytočne odháňajú slušných nerozhodnutých.
ok, mozno si ten "vynimocny jednorozec" s ktorym ma aky-taky zmysel sa rozpravat, ale osobne tomu neverim, kedze napr. po vytiahnuti cisiel zacnes relativizovat ze jak su nepodstatne... A na take ozaj nemam cas a chut. Tak cau
Napísal si, že "PSko si určite zaslúži kritiku rovnako tak ako Fico" a zdôvodnil si to, že
Moja upresnená otázka je, že prečo si zaslúži PSko kritiku ROVNAKO tak ako Fico? Nevidíš rozdiel medzi nedostatkami PSka a Fica? Či?
Jo a ešte k tvojmu zamysleniu že ako bajkeri máme niečo spoločné, nuž je to smutné ale väčšinou nemáme... aj tu na fóre z tej obrovskej skupiny diskutérov nájdeš maximálne nízke desiatky príčetných ...
A je to...
Nič osobné, no presne v takom štýle si predstavujem typickú reakciu politika so šikovným podsunutím zmeny obsahu napísaného.
Ešte stále je to tu ale debata bicyklistov o politike na fóre, kde nijaký Šimečka ani Fico neprispievajú, a ak teda píšem o nadávkach a urážkach ( otvorených či sofistikovane skrytých), logicky tým mám na mysli tie od tu zaregistrovaných bicyklistov.
A ak sa tu chcem vyjadriť k nejakým politikom, tak sa pozri čo som napísal o Ficovi, Weissovi či Mesterovej.
Alebo to tu naozaj treba každému všetko rozpisovať na dvesto riadkov, len aby sa nebolo do čoho zaháknuť?
Ak tu chceš robiť politiku, prečo nie? Zisti si napríklad koľko ficoidov je tu zaregistrovaných, koľkí z nich sa tu boja prispievať a prečo, a komunikuj s nimi rovnakým štýlom ako to robia tvoje politické vzory. Možno si potom navzájom aj slušne vysvetlíte v čom väzí ich sklamanie z ponovembrového vývoja.
Zlodejina v súlade so zákonom samozrejme neznamená nič iné, len kradnutie v medziach legislatívnych mantinelov bez ich prekročenia. Ak to tu ale niekto naozaj pochopil tak, že mám na mysli zákon č. ... zbierky o legálnom kradnutí, tak takému naozaj neviem pomôcť.
Každý predsa vie čo je predražená zákazka, " šikovný" opis verejnej zákazky, "naši ľudia", neexistujúce pravidlá lobingu, rozdeľovanie dotácií, eurofondov, návratnosť volebných príspevkov, atď.
Šikovnému zlodejovi v politike stačí čo i len trošku nedokonale pripravený projekt EU, napr. ten teraz medializovaný na podporu a rozvoj turizmu, okamžite nasledujú chybne vyplnené žiadosti " cudzích", a nakoniec sa v oficiálnom časovom horizonte "náhodou" ujde len tým "našim".
A bývalí chatári tiež vedia, že im ukradli ich životy bez porušenia predpisov.
Tiež upresním.
Nemá, len si tento dobrý nápad šikovne prisvojil...
Zlodejina v súlade so zákonom samozrejme neznamená nič iné, len kradnutie v medziach legislatívnych mantinelov bez ich prekročenia.
Nuž keď fešáci si ohybaju zákony, skracujú premlcacie lehoty....
Najmä keď obžalovaná zgerba si mení zákony aby im to vyhovovalo, to v západnej demokracii nemá obdobu...
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Nerozumiem odpovedi, podľa mňa si mi neodpovedal.
Nevysvetlil si, prečo si PSko zaslúži kritiku rovnako ako Fico. Iba okecávaš.
Fico priviedol tento štát do totálneho úpadku, sme na kraji priepasti, vďaka nim zomierajú ľudia, odchádzajú ľudia a ideme k Rusku ... PSko ešte ani nebolo vo vláde ... prečo by si mali zaslúžiť rovnakú kritiku?
https://www.aktuality.sk/clanok/etl9M8l/robert-fico-zautocil-na-matku-michala-simecku-hovori-o-podvodoch-za-desattisice/