Budem teraz za konšpirátora, ale takto to vidím ja.
Objednávateľom vraždy bol Kaliňák / Fico - lebo Kuciakove články začali ohrozovať ich zločiny a ich spojitosť s talianskou mafiou a Vadalovcami. Keďže Kočner ja mafián, je s nimi prepojený a Kuciak mu ležal v žalúdku, rozhodol sa tú vraždu vykonať on aj s pomocou Bodorovych chlapov, Gašpara, Krajmera a NAKA, ktorí kryjú mafiu na Slovensku. Teraz už ide iba o to, koho pustila dolu vodou a vyzerá to na Kočnera, aby sa zachránili väčšie ryby. Tak ako Mečiar mal Černáka, Fico má Kočnera a taliansku mafiu. A teraz sa všetci snažia postrčiť také riešenie, aby im ľudia uverili a prijali ich verziu za reálnu. Ide im o veľa, aj keď si nemyslím, že niekto z našich najvyšších politikov pôjde dakedy pred súd, alebo do väzena. Takže aj tá snaho že ide skôr o motív z regionálnej politiky je zavádzajúca a má iba odkloniť reálne pozadie vraždy novinára a jeho snúbenice.
A ešte jedna vec - kde v pekle sú pokračovania Braníkových odhalení? Alebo už aj jeho dostali?
Je jasné, že to súvisí s eurofondami a balením si do vlastného vrecka. Ja sa len čudujem EÚ, že jej to neprekáža. Mať akékoľvek podozrenie o korupcii, predražených zákazkach tak ich stopnem a donútim dotyčnú krajinu, aby sa žiadne ďalšie podozrenia neobjavovali. Alebo je korupciou prehnitá aj EÚ?
Slovenskym sirotam treba hlavne pomoct, najst im niekoho kto ich bude lubit a nie sem dovazat dalsie. Samotna Syrska vlada je proti tomuto aby sa kupcilo so sirotami.
Neviem, co si mysli kazdy, ale ja si myslim, ze skutocnych vrahov najst mohla. Dokonca mohli najst aj nejaky objednavatelsky medziclanok. Co bude dalej sa uvidi.
Ja si to nemyslím z titulu, že celú políciu má pod palcom Kaliňák. Ver tomu, že ani jeden policajt by si netrúfol na najvyššieho riaditeľa, ak by mal akýkoľvek prúser...
pre opoziciu by bolo najlepsie, keby sa tito dvaja pubertaci uz konecne zbalili a uvolnili miesto takym, ktori chcu riesit problemy SR a nie fejsbukove statusy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.cas.sk/clanok/746130/advokati-rodiny-kuciaka-27-a-kusnirovej-27-vysetrovatelom-doverujeme/
"vyhýbajme sa konšpiračným teóriám."
Objednávateľom vraždy bol Kaliňák / Fico - lebo Kuciakove články začali ohrozovať ich zločiny a ich spojitosť s talianskou mafiou a Vadalovcami. Keďže Kočner ja mafián, je s nimi prepojený a Kuciak mu ležal v žalúdku, rozhodol sa tú vraždu vykonať on aj s pomocou Bodorovych chlapov, Gašpara, Krajmera a NAKA, ktorí kryjú mafiu na Slovensku. Teraz už ide iba o to, koho pustila dolu vodou a vyzerá to na Kočnera, aby sa zachránili väčšie ryby. Tak ako Mečiar mal Černáka, Fico má Kočnera a taliansku mafiu. A teraz sa všetci snažia postrčiť také riešenie, aby im ľudia uverili a prijali ich verziu za reálnu. Ide im o veľa, aj keď si nemyslím, že niekto z našich najvyšších politikov pôjde dakedy pred súd, alebo do väzena. Takže aj tá snaho že ide skôr o motív z regionálnej politiky je zavádzajúca a má iba odkloniť reálne pozadie vraždy novinára a jeho snúbenice.
A ešte jedna vec - kde v pekle sú pokračovania Braníkových odhalení? Alebo už aj jeho dostali?
https://www.cas.sk/clanok/746614/novinar-a-analytik-radovan-branik-o-vrazde-kuciaka-a-kusnirovej-som-presvedceny-ze-objednavatel-je-slovak/
Podstata je dost podobna tvojej uvahe. Prepojenie na politicke spicky podla neho nebude jednostupnove a zadanie nemuselo byt "priame". Spomina aj konkretnu kauzu - rozhodovanie Najvyssieho sudu a eurofondy.
to že arabi pojem sirota v podstate nepoznajú neva***** ich do decákov je ich tam asi málo.
pre opoziciu by bolo najlepsie, keby sa tito dvaja pubertaci uz konecne zbalili a uvolnili miesto takym, ktori chcu riesit problemy SR a nie fejsbukove statusy