Niektore postupy stredoveku mali cosi do seba. Stretnute nad ranom kdesi pod lesom s dvoma svedkami ... mam kdesi pravidla spravania z pociatku minuleho storocia su tam aj pravidla subojov. Ma to dalsich pat stran - ak im to vies dorucit mozem doplnit
Moslimská kultúra nepozná pojem sirota.Je to len politické divadlo a hranie na city.O deti ktoré prišli v Sýrii o rodičov sa starajú ich rodiny a žiadne nie je samo.V tých táboroch nie sú tie deti osamotené bez nejakého člena rodiny.
Keď teraz vynechám kontext, ako by sa malo o tom informovať? Použiť v rámci našej komunity zaužívané pomenovanie, alebo fungovať ako neľudia a používať frázy typu „moslimské deti čo prišli rodičov, o ktoré sa stará rodina a v utečeneckom tábore z nich žiadne nie je samo, ale nie sú to žiadne siroty, lebo moslimovia takú frázu ani nepoznajú"?
Propaganda ako obvykle... Slovo sirota (yatim) sa v Koráne spomína cca. 20x, islam má vcelku prepracovaný filozofický aj praktický koncept starostlivosti o siroty. Momentálne sme svedkami slaboduchého a zákerného papagájovania hoaxu, že islam ten pojem nepozná, za účelom šírenia nenávisti a odsudzovania.
príde mi logické ak už má niekto prijať arabských utečencov,aby to boli prednostne arabské štáty a prednostne tie z perzského zálivu ktoré ten bordel roky financujú.
správa z tlače
O väzbe troch obvinených v prípade vraždy Kuciaka a Kušnírovej bude rozhodovať aj Štefan Harabin. Prípad dostal senát Najvyššieho súdu v zložení Pavol Farkaš, Štefan Harabin a Patrik Príbelský.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://video.aktualne.cz/dvtv/kutilova-sirotku-ze-syrie-se-ujaly-jine-rodiny-plan-prevezt/r~55abb6eac0df11e890ecac1f6b220ee8/?redirected=1538463578
O väzbe troch obvinených v prípade vraždy Kuciaka a Kušnírovej bude rozhodovať aj Štefan Harabin. Prípad dostal senát Najvyššieho súdu v zložení Pavol Farkaš, Štefan Harabin a Patrik Príbelský.
https://www.etrend.sk/ekonomika/ked-losuje-stefan-harabin-2.html
potialto siahala moja vedmost. ako hlboko som sa (tentokrat) mylil...
https://www.jpost.com/Opinion/Israels-war-with-Iran-is-inevitable-568698