Teraz mi kamarat pisal, ze na tomto fore niesu vsetci slusni a nemam sem chodit.
Ked takto odpudzujte ludi, tak labilnejsi sem chodit naozaj prestali. A ze najvacsie forum o bicykloch a takto ho nicit a nadavat ludom co maju iny nazor, ako sa spustit 50km/h po kamenoch s 2m dropom. Ze on navstevuje len magazin a o ostatnom sa radi inde. A tak isto dalsi traja, co som sa ich pytal na toto forum. A to su ucastnici maratonov. ?
Pokial ma byt toto forum urcene len pre adrenalin jazdcov, tak tych nieje zas tak vela. A ked k tomu pridu nadavky, tak bude este mensie a slabsie.
myslel to tak, ze ak ma zena pravo na potrat, tak muz by mal mat pravo neplatit alimenty ked sa dieta narodi. Kazdopadne to bol "joke" ale niekto sa toho chytil
tak v "darovaní" spermií je emérika celkovo srandovná... niekde som zachytil prípad, že baba poskytla chlapovi orál, "nepolykala", ale naopak sa s tými spermiami "otehotnila", čomu sa chlap bránil, ale rozsudok znel tak nejak, že veď dobrovoľne daroval tieto spermie, takže je otcom dieťaťa a musí platiť... pozor na tie "dary" !!!
ale iná skutočnosť / fikcia? ma včera zaujala... nejako to asi uniklo pozornosti mainstreamových médií...
Roman Mancel - Šeliga - Sedláková - Ondrušek - Miková
Kamos dlhodobo pracovne v Cine. Bol bez dokladov vonku a legitimoval ho policajt (to sa mu stava zriedkavo). Policajt ho odfotil tabletom a do par sekund mal na obrazovke vsetky udaje o nom.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
chalani... nad takýmito správami sa len pousmejem... pred 20 rokmi sme tu mali na pár rokov čínsku trénerku, a keďže sme nielen trénovali, ale aj bývali po intrákoch, pretekoch a pod. tak keď nám rozprávala, sme tomu nechceli veriť... potom zobrala pár chlapcov na mesačný kemp do číny, a toto čo sa popisuje v tých článkoch, tam bolo už vtedy... si proste vošiel do 10 poschodového obchodu, a vyšiel si o 3 bloky ďalej, v úplne inej štvrti... čistý masaker... všetko, všade...
keď prilietali na letisko, tak cestou na hotel išli okolo štvrte povedzme 1x1 km a bágre búrali staré chalúpky... keď išli domov, stála tam komplet nová štvrť aj s infraštruktúrou...
svet zaspal už hodne dávno... áno išli aj cez vidiek, aj tam to bolo presne ako sa píše chudoba, ale mestá a aglomerácie to je úplne iný svet... čistý kapitalizmus už vtedy...
skôr by som povedal že EU sa čím ďalej všetkými reguláciami, nariadeniami, "demokratickými" rozhodnutiami začína tomu komunizmu približovať, ak ho už aj v niektorých oblastiach neprekonáva
Akoze to sa fakt chcete inspirovat Cinou? 1984 ste asi nikto necitali. EU je najlepsie miesto na zivot na svete s velmi velkym odstupom. Cina moze byt bohata (aj ked statisticky to je stale chudobna krajina aj oproti nam, hdp na osobu maju polovicne) ale netreba si mylit ekonomicky rast s kvalitou zivota. Chvalabohu ze sme v EU kde aspon nemci dost trvaju na ochrane sukromia a podobnych veciach.
Vsak nech si skusia v tej uzasnej Cine zit, ked sa v EU citia tak utlaceni "nariadeniami".
Mam viacero znamych, co tam stravili dost casu a dnes su velmi radi, ze tam uz nie su...a to studovali sinologiu podla svojho vyberu.
Inak zaujimavy paradox - ludia, co zvyknu obdivne hovorit o pozitivach "tvrdych rezimov", najviac blabolia o nejakych udajnych komunistickych nariadeniach z Bruselu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked takto odpudzujte ludi, tak labilnejsi sem chodit naozaj prestali. A ze najvacsie forum o bicykloch a takto ho nicit a nadavat ludom co maju iny nazor, ako sa spustit 50km/h po kamenoch s 2m dropom. Ze on navstevuje len magazin a o ostatnom sa radi inde. A tak isto dalsi traja, co som sa ich pytal na toto forum. A to su ucastnici maratonov. ?
Pokial ma byt toto forum urcene len pre adrenalin jazdcov, tak tych nieje zas tak vela. A ked k tomu pridu nadavky, tak bude este mensie a slabsie.
Nevedel som, že výživné sa platí aj vtedy, keď išla žena na potrat. Niečo mi ušlo?
myslel to tak, ze ak ma zena pravo na potrat, tak muz by mal mat pravo neplatit alimenty ked sa dieta narodi. Kazdopadne to bol "joke" ale niekto sa toho chytil
Veď to ani nikto netvrdí. Tá premisa úplne jasne stojí inak.
A čosi mi hovorí, že to aj vieš, a na napriek tomu si vbehol do tejto slepej uličky
ale iná skutočnosť / fikcia? ma včera zaujala... nejako to asi uniklo pozornosti mainstreamových médií...
Roman Mancel - Šeliga - Sedláková - Ondrušek - Miková
https://odboj.eu/1-kapitola-zruseny-protest/
vladeno rieši stranu, pištinko zakladá stranu, už mi chýba len janko tankovič nech to máme kompľet...
https://dennikn.sk/1577790/komunizmus-v-cine-ma-prave-70-rokov-a-moze-oslavovat-vitazstvo-konzumu-nad-slobodou/
Kamos dlhodobo pracovne v Cine. Bol bez dokladov vonku a legitimoval ho policajt (to sa mu stava zriedkavo). Policajt ho odfotil tabletom a do par sekund mal na obrazovke vsetky udaje o nom.
Obaja majú aj spoločný YT kanál ADVChina. Ak niekoho fascinujú motorky a, v dobrom i zlom, čínska kultúra...
keď prilietali na letisko, tak cestou na hotel išli okolo štvrte povedzme 1x1 km a bágre búrali staré chalúpky... keď išli domov, stála tam komplet nová štvrť aj s infraštruktúrou...
svet zaspal už hodne dávno... áno išli aj cez vidiek, aj tam to bolo presne ako sa píše chudoba, ale mestá a aglomerácie to je úplne iný svet... čistý kapitalizmus už vtedy...
skôr by som povedal že EU sa čím ďalej všetkými reguláciami, nariadeniami, "demokratickými" rozhodnutiami začína tomu komunizmu približovať, ak ho už aj v niektorých oblastiach neprekonáva
Mam viacero znamych, co tam stravili dost casu a dnes su velmi radi, ze tam uz nie su...a to studovali sinologiu podla svojho vyberu.
Inak zaujimavy paradox - ludia, co zvyknu obdivne hovorit o pozitivach "tvrdych rezimov", najviac blabolia o nejakych udajnych komunistickych nariadeniach z Bruselu