kokooos chalani, tak ale toto je už jaká dedukcia... analogicky keď napíšem niečo o cigánoch, znamená to že sa chcem nasťahovať na luník...
mimochodom nič neobdivujem, len som popísal stav, ktorý som priamo spoznal a osobne si myslím, že naše súčasné predstavy o číne sú datované tak cca tých 20-30 rokov dozadu... chlapci sa v tých článkoch tvária ako keby objavili ameriku, ja len píšem, že toto tam bola realita už pred 25 rokmi... len tomu nikto nechcel veriť...
nuz....zajtra bude posledny den z mojho dvojmesacneho pobytu v USA a nechcel by som tu zit ani keby mi za to platili . Vsetko je individualne, to co sa paci tebe, sa nemusi druhemu. Ak niekto zatracuje zivot niekde kde ani nebol, je to pre mna usmevne . Tym netvrdim, ze v Cine je radost zit, ja neviem, nebol som tam.
v USA mi bolo super, bol som tam v roku 2006 styri mesiace na work&travel.
ale najlepsie bolo aj tak New York City, tam by som vedel zit navzdy a nechybal by mi ani les.
Kedysi sa od nas utekalo na zapad. I za cenu ohrozenia zivota ci slobody. Dnes ti nic takeho nehrozi. Co ti brani vymenit Dobsinu za Peking? Lenivost, neschopnost alebo to, ze sam neveris tomu co tvrdis?
jurajc Vratme sa k tvojmu tvrdeniu "Cina je super!". Mozes to niecim dolozit? Vlastna skusenost? Studium literatury? Dokumentarne filmy? Vyjadrenia doveryhodnych osob? Preco su doveryhodne? ... Zial, obcas by clovek mal vediet dolozit svoje tvrdenia, obzvlast ked su prevratne.
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Pista ta cosi?? vsak napreduje neskutocne doredu.oni za paru roky spravili tolko km dialnic, ze my to mozno nedokazeme nikdy...zeleznice??...mosty??..ta co ty kukas v TV??..ci iba na totu "podarenu" Caputku "na Narkoze"??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mimochodom nič neobdivujem, len som popísal stav, ktorý som priamo spoznal a osobne si myslím, že naše súčasné predstavy o číne sú datované tak cca tých 20-30 rokov dozadu... chlapci sa v tých článkoch tvária ako keby objavili ameriku, ja len píšem, že toto tam bola realita už pred 25 rokmi... len tomu nikto nechcel veriť...
mage - údajné nariadenia Bruselu... to vážne?
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/rozhovor-ethan-gutmann-jatka-cina-odebirani-organu-falun-gong-ujgurove-zprava_1806221100_hm
ale najlepsie bolo aj tak New York City, tam by som vedel zit navzdy a nechybal by mi ani les.
tej poslednej vete neverim
na margo...
https://dennikn.sk/929707/amerika-ma-naucila-dolezitu-vec-milovat-europu/?ref=in
https://www.pinkbike.com/news/dorel-industries-suspends-dividend-stock-value-plummets-to-record-low.html
https://www.theguardian.com/world/2018/aug/07/china-bans-winnie-the-pooh-film-to-stop-comparisons-to-president-xi