Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftwill napísal:
K tej sprave od Amnesty International. Toto je priklad, ked sa ukazuje, ze slobody pre niektore organizacie, ktore sme implementovali su niekedy az kontraproduktivne. Pekny priklad nikym nevolenej organizacie ktora vidi triesku v oku Ukrajiny ale nie brvno v oku Ruska.

Nie je pravda, AI od začiatku vojny monitoruje porušovanie ľudských práv Ruzzkom vo vojne a intenzívne o tom nahlas hovorí.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 07:56:01
00
arrow_lefteCT81 napísal:
michalz
Dúfam že sa to nestane a je to len ďalšie strašenie a keď by aj tak sa im tam tí S Kórejskí vojaci rozutekajú.

Podľa mňa tí, čo sa prihlásia, sa už do Severnej Kórei vrátiť neplanuju.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 09:07:07
00
Akceptovali by iba takých čo majú rodiny a tie by si to v prípade emigrácie odskákali
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 09:35:48
01
arrow_lefteCT81 napísal:
Nevedel som že je to dezinformačný web a je to pravdepodobne jediná stránka ktorú som na ňom čítal takže pardon.
...

Pre tých čo by tiež nevedeli.
Po invázii Ruska na Ukrajinu štát zablokoval dezinformačné médiá ako Hlavné správy, Hlavný denník či Infovojnu. Už však fungujú a opäť šíria ruskú propagandu.
https://domov.sme.sk/c/22977844/hlavne-spravy-hlavny-dennik-infovojna-dezinformacne-media.html?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1659892669
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 09:45:46
00
... a ukazuje sa na nich aj cykloreklama... niektorí zadávatelia to evidentné nemajú ošetrené.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 09:49:09
00
podla mna by ich mali zrusit uplne. Uzakonit, ze ak medium systematicky informuje nepravdivo a zavadzajuco tak ich bude mozne zrusit a pisalkom zakazat ich cinnost.

aj na Facebook by som dal nieco ako "vodicak". Spravit IQ testy, overenie identity. Vela fejkovych profilov ruskych trollov by pomizlo.

Neda sa bojovat s ludskou blbostou sposobom, ze budes cloveku citlivo dohovarat. Nemozme robit stale tu istu chybu a cakat iny vysledok.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 09:56:48
13
arrow_leftstefan64 napísal:
Mas na mysli pakt Molotov-Ribbentrop o neutoceni? A nasledne posielanie na tie jatky ked to Hitler porusil? A co to meni na fakte, co zmienil Roger?

Nielen. Treba si naštudovať dejiny hlbšie. Nie iba základné fakty, ktoré by mal poznať piatak na ZŠ.

Spolupráca ZSSR začala ďaleko skôr ako pred podpisom paktu Ribbentrop Molotov.
Letecké a výskumné stredisko Nemecka v Lipetsku 1926-1933 (Nemci mohli cvičiť neotravovaní západnými spojencami a za to dostávali Rusi technológie)
Nemecká Tanková škola v Kazani (1929-33) - detto ako pri leteckej škole.
Zariadenie na výskum chemických zbraní Tomka 1929-31.

Všetko sú to operácia ktoré vznikli na základe podpisu takzvanej Rapallskej zmluvy a jej nasledovníckych zmlúv.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 10:31:47
15
To že školy produkujú tupé ovce ,sa nedá nahradiť zákazom IV,HS a iných hlásateľov "praudy"...
Bohužiaľ 🤨
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 10:33:00
00
A vies plz aj ako by sa dalo zariadit aby skoly nepredukovali tupe ovce ? Endemicky kretenizmus uz je nejake storocie vyrieseny ale moc to vlastne nepomohlo ;-]
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 10:46:23
00
z ucitelstva spravit financne atraktivne povolanie - aby to nebola konecna stanica pre tych, co sa nedokazali presadit v sukromnej sfere ...plus zopar (v dobrom) "postihnutych" co to beru ako zivotne poslanie
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 10:51:34
06
arrow_leftivast napísal:
A vies plz aj ako by sa dalo zariadit aby skoly nepredukovali tupe ovce ? Endemicky kretenizmus uz je nejake storocie vyrieseny ale moc to vlastne nepomohlo ;-]

Že neučím sa básničku naspamäť,ale učím sa pochopiť o čom bola...
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 10:52:03
21
Kuffovci - tvrdí kresťania alebo vagabundi ? :^) ale čo iné sa dalo čakať od tých,ktorý sa do parlamentu dostali na kandidátke ĽSNS,že:
https://dennikn.sk/2961059/pribehy-o-kuffovcoch-gregor-ma-skrtil-filip-drzal-za-nohy-a-stefan-ma-udieral-do-slabin-reportaz/?ref=mwat
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 11:04:57
00
Ono naše školstvo to je na samostatnú tému. Úroveň hrozne upadá už aj na základných školách je kvalita biedna. Čo vidieť na tom, že rodičia sa snažia dostať deti na ZŠ, ktoré ešte držia určitý štandard. Prakticky už nemáme kvalitné odborné školstvo. Zato máme kopec gymnázií a VŠ humanitných smerov, z ktorých by som bez mihnutia oka polovicu zrušil a vôbec by nám nechýbali, pretože tam nie je žiadna, ale fakt že žiadna pridaná hodnota a kvalita.

Naposledy upravil mikhail dňa 08.08.2022 - 11:07:06, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 08.08.2022 - 11:06:42
02
...alebo vyskúšať aj niečo ine ako jodidovanu soľ. THC to však s istotou nerieši...
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 11:06:45
01
foobar tym co napisal by bol asi velmi blizko ceste k rieseniu.

moja teta je zastupkyna na ZŠ v Bratislave. Staci sa jej spytat, z coho ma moznost vyberat ak chce zamestnat ucitela anglictiny, matematiky (dopln si v zasade lubovolny predmet).

To nie, ze zarobok neni financne atraktivny oproti sukromnej sfere. Zo zarobku na ZŠ ako ucitel sa v Bratislave neuzivis. Mas platiti hypoteku? Mozes zabudnut, ani ju nedostanes.

Na tento skolsky rok jej odisla dalsia ucitelka AJ, decka ju mali rady, respektovali ju, ziadne take, ze deticky zametaju s ucitelom. A decka naozaj mali vysledky, venovala sa im aj v ramci mimoskolskych aktivit. Jej manzel tiez ucitel na ZŠ, ale bohužial z ich ucitelskeho prijmu nie su schopni dostat hypoteku na nehnutelnost v BA. Takze minimalne jeden z nich musi ist robit nieco ine.

Aky problem by bol vytvorit system, kde by zriadovatelia skol minimalne v krajskych mestach mali moznost vytvorit ubytovacie kapacity pre aspon zacinajucich ucitelov + zafinancovat to + vytvorit system pridelovania byvania? Na tom by nikto nikdy nebol stratovy, ani stat, ani mestske casti/mesto ani ucitelia.

Namieto toho sa tu handrukuje ci Kuffa je d*bil. No ano je, staci sa opytat.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 11:33:07
08

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up