Lokalizácia
Formulár sa odosiela
nechcem ti to kazit, ale podla mna je dofinancovanie zamestnancov v skolstve jeden maly a dost malo vyznamny krok na dlhej a zlozitej ceste ... ale ked sa spytame kto vlastne potrebuje inteligentneho a vzdelaneho volica mozme diskusiu pokojne ukoncit ;-]
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 11:39:17
06
ono to,že sú Kuffa a jeho banda poslanci NR SR z týmto stavom priamo súvisí-poslanci hlasujú za návrhy zákonov,a je úplne zjavné,že takýto "tvrdý kresťania" majú na háku stav školstva,súdnictva a pod. (doplňte si čo chcete) ide im len o ich vlastný prospech,sú tam len preto,aby zobchodovali kolko sa dá-a nie sú to len oni,takých tam je plno ...
kým sa spoločnosť nespamätá,nič sa nezmení-bohužial to vyzerá tak,že bude len horšie :(
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 11:40:43
02
arrow_leftrs955i napísal:
Že neučím sa básničku naspamäť,ale učím sa pochopiť o čom bola...

Ano a podobne objem kocky nie je "a na tretiu" ale strana x strana x strana až do vtedy kým sa predstava/logika v hlavičkách detí riadne nezafixuje.
Dnes trojročné deti vedia síce spočítavať odpočítavať a nasobilku do 100 ale keď im dám príklad do 3 tak sa vôbec nechytajú a ani ich babka to obvykle nevie.
napr. " Spolu máme 3 jablká a ty máš viac ako ja . Koľko mám ja "

No ale na čo by nám bol mysliaci národ keď ten sa ťažšie okráda a aj obrat a tj aj HDP by bolo asi menšie

Voľakedy boli učiteľ a farár hlavné autority lebo platilo že len vzdelaní a slušní sú úspešní. Ale dnes sú celebritami dievčatká s jednou ľudovou a tromi tanečnými a tie sú v TV vzorom pre naše deti.
Dúfam že Machaj aspoň trochu zvráti tento ohlupovací trend RTVS .
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 13:39:48
01
To snáď nemyslíš vážne čo ma škola spoločné s RTVS? Ktoré decká dnes pozerajú televíziu. Ešte keby tak vysielala Youtube.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 13:56:50
00
vikino1 Tvoju výhradu čiastočne beriem ale ak samotne štátne media dávajú za vzor "CELEBRITY" tak sa nečudujme že na youtube sa neobjaví nič rozumnejšie nehovoriac o tom že TV má vplyv na babky a teda nepriamo aj na deti a to veľmi významne do cca 12 rokov.

Učiteľ je bez rodičov a babky temer bezmocný aj keď vôbec nepopieram že v časoch keď jediným bohom sú peniaze by mali patriť medzi najlepšie zarábajúcich . Ale zase nie plošne ale podľa zásluh tj. už MŠ dostane príspevok závislý od toto koľko ich detí nezostane v dospelosti na štátnej podpore.

Naposledy upravil eCT81 dňa 08.08.2022 - 14:16:37, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 08.08.2022 - 14:02:32
00
No ja tv velmi nesledujem, ale celebrity skôr idú v sukromných tv. STV je tak slabá, že keby ju vypli možno by nikomu ani nechýbala.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 14:11:29
00
Keď sme v téme politika tak podľa mňa práve vo verejno právnych mediách by mala byť každá informácia prezentovaná len ako faktografia zo širokej ale samozrejme podľa zákonov dôverihodnej množiny zdrojov ale zásadne bez táranín podplatených politológov a komentátorov starej ale aj novej gardy.

Čo sa týka zábavy ktorá ľudí okrem oddychu aj rozvíja je to oveľa zložitejšie a samozrejme oveľa drahšie takže momentálne riešenie vidím aspoň v zrušení úplne oblbujúcich produktov s celebritami a o CELEBRITACH ako je napr. Milujem Slovensko.

Naposledy upravil eCT81 dňa 08.08.2022 - 14:57:55, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 08.08.2022 - 14:43:58
00
https://hnonline.sk/svet/96034487-video-prideme-a-vsetkych-vas-zabijeme-vyhrazal-sa-rusky-poslanec-v-televizii-nemcom
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 14:48:25
00
presne tak ako ten rusky poslanec reaguju rusi na akukolvek kritiku. Nadobudam dojem, ze pre velku cast toho naroda plati, ze uz neni navratu medzi civilizovany svet.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 14:56:33
06
Môže byť, toto nie sú v žiadnom prípade reakcie hodné 21. storočia. Na tých „rossia“ debatných paneloch ma ale fascinuje skôr ten štýl komunikácie - nevidím tam ani náznak snahy serióznu a kultivovanú diskusiu, pri tých čoraz viac siláckych rečiach mi skôr normálne chýba ako podmaz niektorý z WWF songov a moderátor udeľujúci slovo v štýle „Here comes the Undertaker! Shout your message, man!" :tmi:
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 15:13:25
01
https://twitter.com/Fbeyeee/status/1556353024930594822?cxt=HHwWjIC-wZG1o5krAAAA
8)
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 15:26:37
10
Môže byť, toto nie sú v žiadnom prípade reakcie hodné 21. storočia. Na tých „rossia“ debatných paneloch ma ale fascinuje skôr ten štýl komunikácie - nevidím tam ani náznak snahy serióznu a kultivovanú diskusiu, pri tých čoraz viac siláckych rečiach mi skôr normálne chýba ako podmaz niektorý z WWF songov a moderátor udeľujúci slovo v štýle „Here comes the Undertaker! Shout your message, man!" :tmi:

Odporucam kazdemu kto chce a moze sledovat obcas ruske spravodajstvo.
Mna zaujimalo na zaciatku vojny ako to prezentuju v TV a nestacil som sa divit.
Dal som tomu asi 1h, viac som nevydrzal.
Akoby som sa vratil v case, reklamy ako za komunizmu, reportaze o vojenskych uspechoch zrovna v case, ked sa s hanbou stahovali od Kyjeva, zabery z obchodov, kde su plne regale a ludia maju vsetko co chcu a do toho vsuvka a sneme pre rozvoj nejakej gubernie, kde sa miestni a centralni papalasi potlapkavali po pleciach ako sa im hospodarsky dari.
Strasne mi to pripominalo komunizmus s jeho propagandou, kde sa vsetci tvarili aki sme ok a dari sa nam a nase hospodarstvo slo dvano do kytek.
Zaujimavost vecera:
Viete napriklad, ze slovensky vojensky priemysel nezlikvidoval Havel ako sa rado traduje medzi ludmi, ale ze zbrankrotoval uz v polovicke 80 tych rokov? Prave vtedy nam prestali za vojensku techniku platit odoberatelia, pretoze bola zufalo zastarala a jedine, kde sa dalo preda bola Afrika a aj to nie za dolare, ale len za barter.
Nase ZTSky boli na odpis uz v 1986 a nie po revolucii, kde sa zasluhy na ich krachu pripisovali Havlomu slnieckarstvu.
Presne tento pocit mam pri Rusoch a ich TV propagande, ze ziju vo svete, ktory neexistuje a este dlho v nom zit budu, pretoze aj u nas prezivaju taketo klamstva desiatky rokov a dlho este budu.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 16:05:37
016
arrow_lefttriki napísal:

skor nie. realnejsie je ze im dali nejaky "pozemny" odpalovac... v kazdom pripade velka veselost z tych rakiet.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 16:16:59
00
Ďalší Slovák ktorému ruské peniaze nesmrdia...
Slovenský hokejista Samuel Buček ukončil zmluvu s klubom NHL Seattle Kraken. Jeho novým pôsobiskom bude klub KHL Neftechimik Nižnekamsk, s ktorým podpísal ročný kontrakt. Okrem 23-ročného útočníka bude hrať v KHL v budúcej sezóne ďalších päť Slovákov.
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 16:39:51
00
taký trochu dlhší blog o korupcii v Ruskej armáde,neskutočné:
https://blog.sme.sk/sustrik/ekonomika/korupcia-v-ruskej-armade
Zobraziť komentár 08.08.2022 - 16:41:14
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up