Lokalizácia
Formulár sa odosiela
flegko vlastne sme zvyknutí že motyky nevystreluju všakže, tak teda nič ;-]
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 12:10:42
00
Vlády Bulharska a Poľska vyzývajú svojich občanov, ktorí sa nachádzajú v Ruskej federácii, aby jej územie urýchlene opustili.

hmmm, zeby sa cosi chystalo? Alebo len rusko zatvoreni hranice, ako sa ocakava?
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 12:13:14
00
Kde si to vzal?
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 12:16:25
00
Poslat niekolko desiatok az stoviek tisic chlapov bez zakladneho vycviku a vybavenia na taketo jatky, dalsie stovky tisic utiekli a vacsina z nich sa uz nikdy nevrati...to je aj z dlhodobeho demografickeho hladiska naozaj majstrovsky kusok v uz aj tak vymierajucom Rusku. Cinania uz mozu stavat dialnice smerom na sever.

Je mi tych chlapov luto, vedia, ze boli v podstate odsudeni na smrt. Neviem, co by som na ich mieste robil ja a dufam, ze to nikdy nezistim.
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 12:21:56
06
ivast Napr. aj tu : https://hnonline.sk/svet/96043567-ak-ste-v-rusku-urychlene-ho-opustite-vyzyvaju-vlady-bulharska-a-polska-svojich-obcanov
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 12:24:11
00
Aj Amíci
https://ru.usembassy.gov/security-alert-for-u-s-citizens-in-russia/
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 12:30:07
01
arrow_leftmareno17 napísal:
Poslat niekolko desiatok az stoviek tisic chlapov bez zakladneho vycviku a vybavenia na taketo jatky, dalsie stovky tisic utiekli a vacsina z nich sa uz nikdy nevrati...to je aj z dlhodobeho demografickeho hladiska naozaj majstrovsky kusok v uz aj tak vymierajucom Rusku. Cinania uz mozu stavat dialnice smerom na sever.

Je mi tych chlapov luto, vedia, ze boli v podstate odsudeni na smrt. Neviem, co by som na ich mieste robil ja a dufam, ze to nikdy nezistim.

Oni len upravuju demograficky vyvoj resp.podiel na celkovej pupulacii v prospech etnickych rusov.

Mrkni tu ,zaujimave statistiky https://www.postoj.sk/115131/vy-beriete-nase-deti-a-potom-zhoria-v-tankoch
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 12:39:37
10
arrow_leftcokupit napísal:
Neuraz sa ale polemizujes tu len sam so sebou.
Tvrdi snad niekto, ze na UA je vsetko ruzove? Ze nerobia chyby? Ze nemaju straty? (Wtf to naozaj, ty si predstavujes ze dokonala armada nema straty?)
Ze nezverejnuju je nutnost a snaha kazdej jednej armady. Aj ze civilisti maju zakaz zverejnovat pohyby jednotiek a techniky. Je to nevyhnutne a nutne. Ale opakujem, neexistuje clovek, ktory by si myslel, ze nemaju straty a nerobia chyby. Tak je zbytocne tu presviedcat tvojich imaginarnych oponentov, ze ich maju. Je to vojna preboha, maju obrovske straty vo vsetkom.

Ja som reagoval na niekoho, kto mi na prispevok s negativnymi faktami o UA armade odpovedal clankom o UA generalovi, ktory (asi) je vykladnou skrinou ich armady momentalne.
Ale ono okrem vykladu existuju aj ine pristory a o tych sa tu nepise, nehovori....nechapem preco.
Na tomto fore som si inak vsimol aku anomaliu, ktora je bezna na dezolatnych forach.
Dostal som uz vela + a dokonca aj podakovani v prispevkoch, takze asi zastavam nazor "vacsiny", ale je zaujimave, ze tusim 3 prispevky, kde som poukazoval na fakty, ktore sa u nas v mainstreame malo omielaju ako su napriklad problemy a straty UA armady som dostal fuckup. Zdoraznujem, ze som len pisal o faktoch, o ktorych si myslim, ze tu vela ludi nevie a podliehaju falosnej euforii, nevidim dovod to minuskovat, ale asi sa to neprijemne cita, chapem.
Ale netyka sa to politiky, zrovna pred par dnami som tu sledoval ine vyzivne vlakno (ti co robia zle meno cyklistom), kde si uplne bezdovodne skacu ludia do vlasov len preto, ze maju opacny nazor. Pritom si myslim, ze sa tam diskutuje celkom vecne a nevidel som tam ziadne prispevky ala dezolat, kde by sa muselo na niekoho utociy alebo ho minuskovat. Som tam len ako divak, ale ak diskusia obcas sklzava uplne zbytocne do osobnych utokov prestava ma to tam bavit postupne.
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 12:45:47
03
Tak tie vyzvy viacerych statov na opustenie RF su vysvetlene ocakavanym uzavretim hranic ... Na prvu som to vnimal napinavejsie ...
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 12:48:26
01
Dakujem za clanok. Dobre spracovana tema, ktoru som nacrtol vyssie.

Cim dalej, tym viac si zacinam byt isty, ze to Rusko v sucasnej podobe neustoji. Otazka je, co vsetko so sebou tento padajuci kolos strhne.
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 13:04:58
01
hmmm, tak to ti poviem celkom presne... odstrihnutie sa, od lacných surovinových zdrojov Ruska, vezme zo sebou pomerne veľkú časť EU priemyslu... + všetko čo s tým suvisí...

ale možno budeme dovážať napr. turecké/indické (prebalené ruské) suroviny v 2-3x cene, samozrejme pod dohľadom strýčka Sama ;-) a šécko bude na porádečku, ako má byť...

a niekde medzi tým mali ponorky v Baltickom mori "cvičenie"... "zábava" začína...
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 13:29:48
00
Vsetci zomrieme… :)
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 13:42:32
06
arrow_leftmadbugie napísal:
hmmm, tak to ti poviem celkom presne... odstrihnutie sa, od lacných surovinových zdrojov Ruska, vezme zo sebou pomerne veľkú časť EU priemyslu... + všetko čo s tým suvisí...

Rusko momentálne na výber nedáva, sorry. Tiež tu bola naša ochota byť takto závislý na šnúrke od RU gatí, tiež tu bola (je) zhubná nemecká energiewende a progresívna "net zero" sabotáž... Najvyšší čas ešte povolať Hojsíka do vlády a naspäť na stromy ku svetlejším zajtrajškom.
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 13:56:42
00
arrow_leftrumrunner napísal:
Vsetci zomrieme… :)

Zeby Vam to uz doplo:) neverim.
Sem tam este do tejto temy nakuknem. Skoda ze kazdeho s iny nazorom hned odtialto vyhodite.
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 14:11:48
00
teba sme tu čakali až v marci 2023 skladať účty, jak si sa dušoval. mam to aj v kalendari
Zobraziť komentár 28.09.2022 - 14:15:45
017

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up