Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Kristina, to sú dve rozdielné veci.
Jedná vec je, či je referendum platné. Nie je, pretože sa nenaplnili podmienky pre jeho platnosť.
Druhá vec je, či sa výsledkom referenda budú poslanci zaoberať. Budú, lebo sa tak dohodli. Keby sa nedohodli, tak by sa ním zaoberať nemuseli, pretože nie je platné.
Inými slovamia, budú sa ním zaoberať nie preto, že by bolo platné a oni sa museli výsledkom zaoberať, ale preto, lebo sa tak dohodli.

Tragikomédia.
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 08:16:56
05
arrow_leftfoobar napísal:
Dennik N sice pisal ze vysledok moze kazda politicka strana interpretovat svojou optikou ako vyhru, ale to este netusili ze pride Joe70 so svojimi mudrami a 60%tnu podporu nazve uplnym prepadakom.

Najlepsiu optiku pouziva harabin
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 08:18:00
00
Nic sa tam nechysta ale uz su proti, nie aby boli radi, ze tam budu mat ludi, vybavenie, nasledne viac roboty.
Vojenske letisko tam maju tak ci tak, iba by sa zmodernizovalo, ludia z regionu dostali robotu, plus dalsie peniaze by prisli do regionu, nuz ale to je Slovensko.
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 08:23:35
05
Referendum nemôže byť platné pokiaľ sa nezúčastní nadpolovičná väčšina. To by mohlo prísť 10 ľudí a 6 hlasovať za - to by bola aká hlúposť?
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 08:28:04
01
https://blog.sme.sk/valchar/politika/anachnu-modim-lachem-mikol-lev-kidon-70-000
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 08:46:20
10
tomasspura vnimas to aj v kontexte sovietskej posadky ktora tam sidlila ~30r? Teda aby si chapal, ja si nemyslim ze ich nazor je relevantny, ani ze boj proti neexistujucemu veternemu mlynu je spravny. Ale na VL Sliac som stravil rok po odsune, nieco som videl nieco pocul a vcelku chapem ze pokial v tom meste niekto neurobi informacnu kampan a nebude menezovat vzniknutu situaciu tak tam docasne moze vzniknut maly odboj ;-] a je blbe a nezodpovedne nechat na ist samospadom ...
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 08:54:02
01
@Ivast, ale tam žiadna americká základňa nemá byť. Tak o čom mala byť informačná kampaň?
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 09:05:21
00
ze tam nema byt americka zakladna ...
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 09:16:35
02
Aha, chápem.
Pokiaľ viem, tak nejaké informovanie (i keď asi nie kampaň) zo strany ministerstva obrany tam bolo... Ako v zásade ma to netrápi, o týždeň, nieto ešte o rok, si na nejaké referendum a americkú základňu nikto ani nespomenie. Navyše, keby tam naozaj prišlo viac vojakov, tak miestni sa na konci dňa iba poďakujú, lebo bude viac peňazí a viac zárobku.
Vidím to tu v Štiavnici. Pred rokmi sa konali na Sliači nejaké cvičenia a vojaci v čase voľna chodili do Štiavnice, jedli tu, pili, nocovali ... :-) . Podobne Bystrica - dnes je bežne vidieť v bystrických reštauráciách nemeckých (a doteraz aj holandských, ale tí už odišli) vojakov zo Sliača.
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 09:55:32
03
Jasne, nech je info kampan, ale vidis, povie sa nic sa tam neplanuje, a napriek tomu si robia "referenda". Ja by som tam urobil este jedno, ci si zelaju Rusku zakladnu. Ale desim sa vysledku.
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 11:33:41
06
Popravde si myslím, že to referendum vôbc nebolo kvôli "americkej základni", ale kvôli komunálnym voľbám - aby vyťažili body z antiamerických nálad slováčikovskej populácie. Keby bolo referendum o tom, či má byť na Sliači vojenská základňa, tak síce je to tiež irelevantné, ale dalo by sa to pochopiť, predsa len tie lietadlá sú hlučné. Ale to aj Sliačania vedia, že je blbosť, lebo tá základňa tam bola, je a bude. No tak tam pridali "americká" a účel to splnilo tiež. :-(
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 13:32:54
02
Tie reči o americkej základni na Sliači mi veľmi pripomínajú Hlavu XXII, kde na Pianose vyvesili oznam, že "obvyklá vojenská prehliadka sa nekoná" (vtip bol v tom, že žiadna vojenská prehliadka sa nekonala ani predtým)...
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 14:53:49
01
Najabsurdnejsie je to, ze to letisko ani nelezi v katastralnom uzemi Sliacu. Cize v referende hlasovali o uzemi, ktore ani nepatri pod ich spravu. Asi sa inspirovali u svojich cervenych bratov, ktori radi vyhlasuju referenda na cudzich uzemiach.
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 15:22:16
06
byva niekto v okoli Kuchyni,ci je tam bordel z tej leteckej dopravy v okolitych dedinach/mestach?
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 15:36:48
00
Povedali by ste to o Bulharsku ?! …

https://www.euractiv.com/section/all/short_news/bulgaria-doesnt-send-weapons-to-ukraine-but-arms-industry-flourishes/
Zobraziť komentár 31.10.2022 - 16:45:48
10

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up