Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Je dôležité si tu kampaň pamätať,aj účastníkov.

Prílohy:

Screenshot_20230121_140701_Chrome.jpg
Screenshot_20230121_140701_Chrome.jpg 90.77 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 22.01.2023 - 10:04:55
02
arrow_left3jalo3 napísal:
Neúčasťou si len potvrdil to, že tvoje práva a ľudská dôstojnosť sú už dávno v trape.

Ja som sa tiež nezúčastnil.
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 10:05:59
00
a vyjadrenie, tej, čo je "zodpovedná" za neúspech referenda :)
Hoci je podľa prezidentky Čaputovej referendum neplatné, vzhľadom na aktuálnu vnútropolitickú krízu je nevyhnutné, aby poslanci čo najskôr prijali zmenu ústavy o predčasných voľbách v parlamente“. Dodala, že rešpektuje výsledky referenda a postoj občanov, ktorý tým vyjadrili.

„Jednak tých, ktorí sa referenda zúčastnili a tiež tých, ktorí sa rozhodli svoj postoj vyjadriť neúčasťou.“
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 10:13:30
00
Skoda ze v case referenda neboli povinne ruska, neviem ci by naskrabkali vobec 15% 😀
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 10:17:18
05
arrow_leftMinikin napísal:
Nie každý ryžuje (na štáte) alebo sa musí celý deň pchať do ficovho analu . Slabučko hryzkaj, slabučko.
Aj neúčasť je jasným vyjadrením názoru, a sam vieš aj akého. (Okrem časti nezucastnenych z objektívnych dôvodov)

Keď by sa zúčastnili len tí ktorí sa naozaj musia pchať do análov tak by to snáď nebolo viac ako jednotky percent.
Tých zvyšných 25 však dokázali zmagoriť.

Keď by 6 mesiacov v TVs každý deň dávali 5h info o tom že Česi majú 3x drahšie energie ako Slováci tak by to do volieb mohlo klesnúť na 10 ???

Slovákom treba pravdu opakovať desať krát viac ako lož.
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 10:20:49
00
arrow_leftRamon1 napísal:
Kultúrne ich “ obohatili” … povedal by som to aj ináč- explicitne , len precitlivenych jedincov v otázke “ migračnej politiky “ , by sa to určite dotklo . Som rad , že tu riešim len našich ciganov . Aj keď sa tu tiež dá pozorovať stúpajúci trend “ nerešpektovania autorít “ . Ale aspoň nie skrz náboženstva .

Neviem ako riesis "nasich ciganov", ale ked chces pomoct, mozes zacat tu: https://cestavon.sk/projekt-omama/index
Povodne som chcel napisat, ze nemusis ani prstom pohnut, ale mylil som sa. Chce to minimalne zopar "tuki-tuk" na mobile v internet bankingu.
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 10:26:08
22
arrow_leftSrsen napísal:
a vyjadrenie, tej, čo je "zodpovedná" za neúspech referenda :)
Hoci je podľa prezidentky Čaputovej referendum neplatné, vzhľadom na aktuálnu vnútropolitickú krízu je nevyhnutné, aby poslanci čo najskôr prijali zmenu ústavy o predčasných voľbách v parlamente“. Dodala, že rešpektuje výsledky referenda a postoj občanov, ktorý tým vyjadrili.

„Jednak tých, ktorí sa referenda zúčastnili a tiež tých, ktorí sa rozhodli svoj postoj vyjadriť neúčasťou.“

Súhlasilo len 27%... Ja som proti zmene ústavy.
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 10:59:48
00
zlaty Flasik, ten to robil hlavne za prachy, tato zenska tomu naozaj veri… ocividne v tomto svete nie je problem hlupy a chudobny dezolat, ale ten “vzdelany” a bohaty 🤷‍♂️

Príloha:
Bez názvu 11.pdf [1020.83 KiB]
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 11:16:26
11
Toto vypoveda vsetko o cloveku, ktory vedie prezidentsku kampan. Rovnako ako avizovany krok Babisa, ze po zvoleni pojde mier vyjednat do Kieva a nie do Moskvy. :headbang:
Ta teta netusi, kde je sever.

"Ako hovorím, pristupujem k tomu s veľkou pokorou, takže ešte nemám predstavu o fungovaní Hradu, o tom, čo všetko má prezidentská kancelária na starosti, ako sa rozdeľujú jednotlivé úlohy. Myslím si, že by som postupovala rovnako ako na úrade vlády. Úradníkov, ktorí sú apolitickí, vykonávajú tú prácu dobre, sú lojálni k štátu a nebudú vynášať informácie, by som nevyhadzovala. Potom sú tam však ľudia s politickými väzbami, také miesta by sme museli obsadiť inými ľuďmi."
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 11:33:22
00
arrow_leftDudo napísal:
... Rovnako ako avizovany krok Babisa, ze po zvoleni pojde mier vyjednat do Kieva a nie do Moskvy. :headbang:...

Veď nech skúsi, myslím, že ho pošlú do p...i, len sa tak za ním zapráši. Zároveň si myslím, že v úlohe prezidenta sa tam momentálne nedostane. Nerád by som sa však mýlil.
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 11:43:24
04
arrow_leftIngVisitor napísal:
Neviem ako riesis "nasich ciganov", ale ked chces pomoct, mozes zacat tu: https://cestavon.sk/projekt-omama/index
Povodne som chcel napisat, ze nemusis ani prstom pohnut, ale mylil som sa. Chce to minimalne zopar "tuki-tuk" na mobile v internet bankingu.

“Trošku “ do toho vidím , a ver mi , že žiaden “ ťuki-ťuk” im nepomôže … posledná skúsenosť zo včera , počas 24hodinovej sluzby som ošetroval 2 deti do troch rokov z “ marginalizovanej spoločnosti “ , kde zlyhávali nielen ich rodičia , ale aj štát , sociálny pracovníci a vedenie/ nezáujem obce.

Ak tým chúdatkam mame skutočne pomôcť , tak len cez veľmi nepopulárne opatrenia , striktne obmedzenia a možno s dlhodobého horizontu sa to podarí . Ale určite nie žiaden “ ťuki-ťuk” , že pošlem 5€ a detičky nebudú týrané , zanedbávané sfetovanymi rodičmi, analfabeticke so skrátenou dĺžkou života na 2/3 oproti ostatnej spoločnosti .

Nemôžem tu písať podrobnosti , no z toho čo tam zakaždým vidím som veeelmi smutný . A len tak pre seba si prajem , že nech o5 zajtra nemusím ošetrovať žiadne týrané dieťa s omrzlinami , poleptane kyselinou, ovarene vriacou vodou , utopené v potoku … ale len bežne respiračné ochorenia a jednoduché detske úrazy . Ešte raz , treba poznať komplexne problematiku a potom dávať populistické “múdra “ .
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 13:29:36
08
Ramon1 Len pre upresnenie, prístup, ktorý používa projekt Omama, je jeden z nemnohých tých, ktoré sa ukazujú ako účinné. Nie je to tukituk charita na nové hračky, je to premyslený prístup, ktorý do výchovy detí kvalifikovane vťahuje ich rodičov. Jasné, že to nie je zázrak, ale určite je to prístup, ktorý stojí za pozornosť.
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 13:38:48
012
nie je sa co tesit, 1,2 miliona ludi tam prislo, aj ked o nic neslo a 90% z nich tej otazke nerozumie, len proste dali ano, a minimalne tito pridu aj k volbam a viete koho volia, za tych par mesiacov do volieb este igor a jeho partia znechutia tolko ludi, ze tato skupina len narastie, a dalsiu cast od volieb odradi, takze nakoniec budu mat ustavnu vacsinu smerohlas aj bez slusnych nackov
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 13:39:03
02
arrow_leftJaroh napísal:
Ramon1 Len pre upresnenie, prístup, ktorý používa projekt Omama, je jeden z nemnohých tých, ktoré sa ukazujú ako účinné. Nie je to tukituk charita na nové hračky, je to premyslený prístup, ktorý do výchovy detí kvalifikovane vťahuje ich rodičov. Jasné, že to nie je zázrak, ale určite je to prístup, ktorý stojí za pozornosť.

Som rad , že to niekde funguje … no v géte na Budulovskej , v osadách v Drienovci , Malej Ide, V Jasove , Medzeve , “ Mašličkove “ a ostatných do ktorých chodím , určite nie .

Ak tu je nejaký sociálny pracovník s reálnymi skúsenosťami riešenia “ generačnej chudoby “ tohoto etnika , mohol by dať svoj názor .
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 14:09:50
00
este dve cisla na ilustraciu:
- pocet hlasov, kt. ziskal Smer vo volbach v roku 2012, po kt. vladol sam a mal 83 poslancov: 1 134 280
- pocel volicov, kt. v aktualnom referende odpovedali ano: 1 163 586

hlavne ze Remišová, ktorej strana má menej % ako Birell, píše, že 27% účasť na referende je debakel pre Fica a Pellegriniho
Zobraziť komentár 22.01.2023 - 14:36:36
03

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up