Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Myslím, že po poslednom predvolebnom prieskume je jasne koho treba voliť. Chcel som dať hlas PS, lebo som dúfal, že prekonajú smer, ale nemôžme takto riskovať. Či mi Sulik vadí alebo nie ma smolu a musím voliť SaS. Ci bude mat PS o 3 percenta viac alebo menej je asi nepodstatné. Ale možno práve 3x po jedno percento pre niektoré strany bude rozhodujúce, aby sa do parlamentu vôbec dostali a to je spolu 15 percent pre demokraticke a "normálne" strany a to je sakra rozdiel.
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 12:28:36
16
Slušnosť na Slovensku neexistuje. Neskutočné koľko antidemokratickych strán má nad 5 percent. SMER, Hlas, Rep., SNS. To fakt sú ľudia, tak strašne sprostí? Je to absolútne nepochopiteľné.
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 12:36:28
04
Tie definície demokracie sa dosť líšia :)
Bývalý český prezident Václav Klaus pred voľbami podporil Roberta Fica. „Vo vašom úspechu vidíme šancu, aby Slovensko zostalo demokratickou krajinou a aby zostalo samo sebou,“ napísal v liste predsedovi Smeru. Hovorí aj o „brutálnych útokoch“ na Fica a jeho stranu.
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 12:41:56
00
https://www.topky.sk/cl/11/2121563/Klaus-tajne-poslal-po-Neznej-revolucii-1-3-miliardy-do-ZSSR--A-Zeman--Rusom-zavratny-dlh-odpustil-
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 12:50:19
06
arrow_leftsss5xxx napísal:
Myslím, že po poslednom predvolebnom prieskume je jasne koho treba voliť. Chcel som dať hlas PS, lebo som dúfal, že prekonajú smer, ale nemôžme takto riskovať. Či mi Sulik vadí alebo nie ma smolu a musím voliť SaS. Ci bude mat PS o 3 percenta viac alebo menej je asi nepodstatné. Ale možno práve 3x po jedno percento pre niektoré strany bude rozhodujúce, aby sa do parlamentu vôbec dostali a to je spolu 15 percent pre demokraticke a "normálne" strany a to je sakra rozdiel.

NO hej...Ale tym padom vyhra SMER volby, vladu zostavi SMER a "demokraticka cast" bude v opozicii. Ale zas ak to prinesie, ze nebude mat SMER ustavnu vacsinu, ale iba vacsinu, asi je to lepsie riesenie ako riskovat, ze sice PS vyhra volby , ale nebude mat s kym zostavit vladu. A zas ju len potom zostavi SMER so zvyskom a nebodaj aj s ustavnou vacsinou. Chapem to spravne, ze nevolit PS, ale zachranovat ostatne "demokraticke " strany je lepsie ako volit PS??? Babo raď.... bo ja som v koncoch. Asi nepojdem volit :)
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 13:43:09
00
To, že vyhrá SMER voľby je jasné. Aj to, že bude vládnuť. Môžu si za to vsetky malé strany, ktoré si hovoria demokratické, a ktoré sa nevedeli spojiť a vytvoriť koalíciu, ktorá by mala na sedem percent.
A nie za toto všetko nemôže Matovič. Sú to stále tí istí ľudia, ktorí by volili tie strany tak či tak, z toho veľká časť sú pripečení dochodcovia. Tu chýba zdravý rozum...
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 13:55:44
06
Politicke strany, ktore sa nedostanu do parlamentu, by nemali dostat ziadny prispevok. Potom sa tu nebude milion irelevantnych mikrostran dotahovat o to, ktora z nich ziska 3%.
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 14:07:24
07
arrow_leftjohnnySVK napísal:
NO hej...Ale tym padom vyhra SMER volby, vladu zostavi SMER a "demokraticka cast" bude v opozicii. Ale zas ak to prinesie, ze nebude mat SMER ustavnu vacsinu, ale iba vacsinu, asi je to lepsie riesenie ako riskovat, ze sice PS vyhra volby , ale nebude mat s kym zostavit vladu. A zas ju len potom zostavi SMER so zvyskom a nebodaj aj s ustavnou vacsinou. Chapem to spravne, ze nevolit PS, ale zachranovat ostatne "demokraticke " strany je lepsie ako volit PS??? Babo raď.... bo ja som v koncoch. Asi nepojdem volit :)

nie. ak to mas tak ze radsej nevolit ako nevolit PS tak jednoznacne volit PS :)
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 14:21:58
01
kto nepojde volit, dava hlas Smeru. Hlasy nevolicov sa proporcne rozpocitaju medzi politicke strany podla vysledku. Cize nevolici davaju vacsinu hlasov Smeru, Hlasu a Republike.
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 14:25:47
05
arrow_leftHazard napísal:
To, že vyhrá SMER voľby je jasné. Aj to, že bude vládnuť. Môžu si za to vsetky malé strany, ktoré si hovoria demokratické, a ktoré sa nevedeli spojiť a vytvoriť koalíciu, ktorá by mala na sedem percent.
A nie za toto všetko nemôže Matovič. Sú to stále tí istí ľudia, ktorí by volili tie strany tak či tak, z toho veľká časť sú pripečení dochodcovia. Tu chýba zdravý rozum...

Ja si myslím,že to je také alibistické hodiť to na dôchodcov.
Dovolím si citovať z jednej diskusie na Sme:
"Sociálna poisťovňa evidovala ku koncu minulého roka 1 milión 407,6 tisíca dôchodcov na Slovensku.

Z voličov Smeru tvoria dôchodcu cca jednu tretinu a Smer naposledy získal 530 000 hlasov - takže ho volilo cca 176 tisíc dôchodcov - to je tretina jeho voličov. Z takmer jeden a pol miliona!!!!!!!

Z počtu dôchodcov volilo Fica približne 12%. Z populácie (4 mil. voličov) ho volilo približne 13%.

Logika,
Aj keby všetci voliči Fica boli dôchodci ..... neznamená to, že všetci dôchodci volili Fica!!!!! 1,2 miliona dôchodcov Fica nevolilo!!!:
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 14:38:56
02
arrow_leftDredd napísal:
… s pacientom, ktorému zatiaľ oficiálne nediagnostikovali histriónsku poruchu osobnosti.

Neviem čo máš na mysli pod “oficiálne”, ale ja mám informáciu, že poruchu osobnosti diagnostikovanú má a aj sa na ňu liečil (lieči?). Nie na SVK.
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 14:44:03
01
naco citovat nejake diskusie zo SME, tu to mas cierne na bielom - 50% dochodcov by volilo Smerakov

i.imgur.com
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 14:58:24
00
kurz na vitazstvo Smeru uz stupol na 1,73 (Nike) a 1,7 (Fortuna) :o :o
to uz fakt treba dat "za barak" :?: :cash:
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 15:11:11
00
arrow_leftfoobar napísal:
naco citovat nejake diskusie zo SME, tu to mas cierne na bielom - 50% dochodcov by volilo Smerakov

Ale z celkového počtu získaných hlasov to nie je polovica.
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 15:39:41
01
Na vitazstvo smeru bolo vo fortune tak 2 tyzdne dozadu 1,5 kurz. Teraz 1,7 urcite podom, otazka je ze za kolko. Ale PS este mozno prekvapi, ako olajno naposledy...
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 15:58:04
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up