Lokalizácia
Formulár sa odosiela
..aj Siet raz prekvapila, moze sa este vselico stat
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 16:01:19
00
arrow_leftperez napísal:
Neviem čo máš na mysli pod “oficiálne”, ale ja mám informáciu, že poruchu osobnosti diagnostikovanú má a aj sa na ňu liečil (lieči?). Nie na SVK.

Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 16:25:03
00
arrow_leftskorpion napísal:
kto nepojde volit, dava hlas Smeru. Hlasy nevolicov sa proporcne rozpocitaju medzi politicke strany podla vysledku. Cize nevolici davaju vacsinu hlasov Smeru, Hlasu a Republike.
nedava hlas,nerozumies tomu ani ty,dava v absolutnej hodnote pocet kresiel v parlamente....uz sa to naucte panenkoskakava..ucivo zakladnej skoly,a potom,ze aj takito tiez dostavaju pravo volit
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 17:07:28
00
arrow_leftkvakob napísal:
No len tu nejde len o papieriky,po 12rokoch bacovania uj.bem co mozem ,prist po corone vojne a tvarit sa ako riesenie chce trochu iny level ...ani neviem coho ci radsej nenapisem....

Fakt je aj to, ze Matovic mal priestor sa predviest ako riesenie. A zial aj on sa pricinil, ze Fico je spat. Coronu aj vojnu museli zvladat aj ine krajiny a nie su tam dnes predcasne volby. Dnes nam nepomoze strasit Ficom, tomu uz ludia neveria, treba riesenia a tie Matovic nema. On bol naozaj dobry iba ako kurie oko na Smer.
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 17:46:17
00
arrow_leftcanopus napísal:
nedava hlas,nerozumies tomu ani ty,dava v absolutnej hodnote pocet kresiel v parlamente....uz sa to naucte panenkoskakava..ucivo zakladnej skoly,a potom,ze aj takito tiez dostavaju pravo volit

zakladu skolu by si si mal zopakovat sam, ked nerozumies pisanemu textu ;-)
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 17:52:31
00
arrow_leftdodo58 napísal:
Fakt je aj to, ze Matovic mal priestor sa predviest ako riesenie. A zial aj on sa pricinil, ze Fico je spat. Coronu aj vojnu museli zvladat aj ine krajiny a nie su tam dnes predcasne volby. Dnes nam nepomoze strasit Ficom, tomu uz ludia neveria, treba riesenia a tie Matovic nema. On bol naozaj dobry iba ako kurie oko na Smer.

ja o voze ty o koze ,ja neobhajujem zmatkovica ,len konkretne v tomto s nim suhlasim a nestrasi len upozornuje na divadielko a mozno to par ludom docvakne ...najvacsia chyba minulych volieb bolo to ze ich vyhral z danych antifico moznosti prave on ,ked zostavoval vladu taktiez som hned videl problem v sme rodina ...ked uz sledovat ta k nie co politik hovori ale co a kedy robi alebo neurobi ...vydanie na stihanie ,363 atd. lenze teraz je klucove aby sa vsetky strany ako PS ,SAS , bohuzial aj olano dostali do parlamentu a mali co najviac kresiel ,ked ich zoberu nackom klamarom zlodejom...strany ako KDH a pod. nikdy neboli a nebudu riesenim ,vzdy to boli v najlepsom len drahe nevesty
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 18:16:32
00
Nie nie, ja som písal o matovicovom excese a konkretne som rozoberal jeho obsah. Inak dobre rano, ak si potreboval Matovica na otvorenie oci pred smerom. A uprimne, budem rad, ak Olano percenta poberie PS alebo SAS, lebo volit Olano su prepadnute hlasy. A snad nemusim vysvetlovat preco, ale pre istotu akykolvek koalicny potencial Olano je iracionalne cislo.
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 19:54:01
00

Áno Matovič je pošahaný, ale na západ od nás nie je asi toľko dezolátov na km štvorcový, ktorí sú zdegenerovaní kremeľskou propagandou...
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 20:36:20
03
Výborný komentár...
https://komentare.sme.sk/c/23215492/pozorujeme-premenu-spolocnosti-na-skanzen-pokrytectva-pise-michal-havran.html
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 21:00:00
14
A ešte jeden rozhovor z Michalom Havranom...
https://www.aktuality.sk/clanok/bQ9iSwx/michal-havran-volbami-sa-zapas-o-slovensko-nekonci-o-buducnost-treba-zabojovat-kazdy-den-rozhovor/
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 21:04:37
03
arrow_leftperez napísal:
Neviem čo máš na mysli pod “oficiálne”, ale ja mám informáciu, že poruchu osobnosti diagnostikovanú má a aj sa na ňu liečil (lieči?). Nie na SVK.

Btw liecil sa tam, kde byvaly kancler Kurz, tiez posahana osobka. (a momentalne obvineny a sudeny) Minuly tyzden v Rakusku mali 2 filmy o nom premieru. Dockame sa filmu o Matovicovi? :tmi:
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 21:17:32
01
Tak ten snáď ani nepotrebujeme ...
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 21:45:17
00
Nie nie, ja som písal o matovicovom excese a konkretne som rozoberal jeho obsah. Inak dobre rano, ak si potreboval Matovica na otvorenie oci pred smerom. A uprimne, budem rad, ak Olano percenta poberie PS alebo SAS, lebo volit Olano su prepadnute hlasy. A snad nemusim vysvetlovat preco, ale pre istotu akykolvek koalicny potencial Olano je iracionalne cislo.

tak preco potom reagujes na mna ?! neboj ja som mal fica precitaneho este pred prvymi volbami kde kandidoval samostatne- majster poriadok ,dvaja vtedajsi kolegovia v praci by mohli potvrdit ,ze som povedal ze toto bude druhy meciar a este horsi ...ked spomenuli ze ho chcu volit ako nieco nove...
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 22:20:29
01
predvolebne cingi-lingi-bom tu este nebolo? :)

https://www.youtube.com/shorts/-B5fFCc8Ang
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 22:22:55
06
Možno to nebude take zle … som optimista

🔓 : https://dennikn.sk/3570217/prieskum-ako-republika-pada-smer-a-ps-su-blizko-pri-sebe-grafy-a-podrobne-data/?cst=72e9e1351cfbccd6e6c6eb3ee603b7e77c2225a6872e9aa4751f2d25658576c3
Zobraziť komentár 14.09.2023 - 22:38:06
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up