Fakt je aj to, ze Matovic mal priestor sa predviest ako riesenie. A zial aj on sa pricinil, ze Fico je spat. Coronu aj vojnu museli zvladat aj ine krajiny a nie su tam dnes predcasne volby. Dnes nam nepomoze strasit Ficom, tomu uz ludia neveria, treba riesenia a tie Matovic nema. On bol naozaj dobry iba ako kurie oko na Smer.
ja o voze ty o koze ,ja neobhajujem zmatkovica ,len konkretne v tomto s nim suhlasim a nestrasi len upozornuje na divadielko a mozno to par ludom docvakne ...najvacsia chyba minulych volieb bolo to ze ich vyhral z danych antifico moznosti prave on ,ked zostavoval vladu taktiez som hned videl problem v sme rodina ...ked uz sledovat ta k nie co politik hovori ale co a kedy robi alebo neurobi ...vydanie na stihanie ,363 atd. lenze teraz je klucove aby sa vsetky strany ako PS ,SAS , bohuzial aj olano dostali do parlamentu a mali co najviac kresiel ,ked ich zoberu nackom klamarom zlodejom...strany ako KDH a pod. nikdy neboli a nebudu riesenim ,vzdy to boli v najlepsom len drahe nevesty