Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ale hranol s tým fakt nič nemá
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 19.09.2025 - 21:53:34
12
Presne ako môj svokor: Dodáš fakty, argumenty. "Vy progresívci ničomu nerozumiete"
Načisto nepripravení na dobu internetu a neobmedzené informácie. Vyberajú si iba tie najväčšie hlúposti a nezmysly. Na obrázku aj vizuálne (už to tu bolo, ale opakovanie je matkou múdrosti)

Prílohy:

How it can be fake if it says what I think.jpg
How it can be fake if it says what I think.jpg 76.48 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.09.2025 - 22:11:51
09
arrow_leftPetoLov napísal:
Stanos4, akýkoľvek pomer je nepodstatný.
Jedine ak by si ma chcel presviedčať že toto fórum je politicky názorovo vyrovnané, nedrukuje terajšej opozícii, a opačné názory nie sú už v zárodku potláčané zosmiešňovaním a volaním po zásahoch adminov. V princípe sa ale nelíši od ostatných, aj nepolitických.

A žiadny " nad-socializmus", len jednoduchý rozdiel:
Ak robíš do vedy, inžinieringu a pod., tak rozdiely samozrejme vidíš, lebo si priamo zainteresovaný.
Podobne, ak na cyklofóre v diskusii o politike iné názory odsudzuješ, potom už o politike nediskutuješ, ale ju tu robíš. Diskusia v taký čas skončila a nastupuje súboj.
Pre mňa je dnes politik profesia v ktorej všetci zarábajú nemalé peniaze a voľby sú pre každého z nich iba cestou na vrchol k ešte väčším.
Už som tu raz napísal, že Fico, ale i s Weisom a spol. mali byť politickou a privatizačnou minulosťou od 90teho.
Na druhej strane keď vidím taký pohŕdavý postoj, a absolútnu neúctu a neslušnosť Mesterovej v diskusiách, tak Boh ochraňuj PSko ale i Slovensko od takýchto nevychovaných a kariérnych rýchlokvašiek, ktoré iba zbytočne odháňajú slušných nerozhodnutých.
A ak sa v politike kradne, tak zásadne v súlade so zákonom, minimálne nie v rozpore s ním, pričom poukazovanie protistrany na tých zlých je v prvom rade o získaní politických bodov.
Pre voliča klasické "chlieb a hry".

ok, mozno si ten "vynimocny jednorozec" s ktorym ma aky-taky zmysel sa rozpravat, ale osobne tomu neverim, kedze napr. po vytiahnuti cisiel zacnes relativizovat ze jak su nepodstatne... A na take ozaj nemam cas a chut. Tak cau :)
Zobraziť komentár 19.09.2025 - 23:49:19
01
Dobre, upresním otázku:

Napísal si, že "PSko si určite zaslúži kritiku rovnako tak ako Fico" a zdôvodnil si to, že
Napríklad aj preto, že kritika bola vždy hnacím motorom, a preto tá skutočne konštruktívna má prichádzať predovšetkým z vlastných radoch.

Moja upresnená otázka je, že prečo si zaslúži PSko kritiku ROVNAKO tak ako Fico? Nevidíš rozdiel medzi nedostatkami PSka a Fica? Či?
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 08:23:36
00
Tak trocha mi to vzbudzuje obavy o buducnost. Tu sme istym sposobom nie priemerna vzorka. Navzajom od seba ocakavame pri stretnuti kdesi na trasach vzajomny sulad chovania cielov a nalad. Opakujem ocakavame akosi podvedomo ved sme "rovnaka krvna skupina". Napriek tomu debata sa obcas zostruje. Idu volby mozno skor mozno za dva? roky. Ak bude Slovensko tak rozdrobene tak opat zvitazia ti co sa radi postavia do radu s davom za nejakym vodcom. V tom vidim jeden z klucovych problemov. V cloveku s ktorym debatujes sa mozes sustredit na vyhladavanie a zostrovanie rozdielov alebo hladat prednostne to co ta s nim spaja. Viem, ze je lahsie to hovorit ako robit ale snazme sa.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 09:12:19
03
Rád by som súhlasil, bolo by to také pekné ružové v súlade s tvojou výzvou. V skutočnosti však nevidím žiaden racionálny dôvod debatovať s ľuďmi so skupiny dezolátov. Akonáhle zistím že jedinec ulieta na popieraní klimatickej zmeny, ruskej agresie, očkovaní alebo zodpovednosti Fica za stav spoločnosti, okamžite obmedzím kontakt na nevyhnutnú mieru, a je úplne jedno či je to rodina, kolega, známy, priateľ etc ... Pripomeniem múdrosť ktorá hovorí že ak s blbcom diskutuješ dlhšie ako minútu, diskutujú dvaja blbci... prišiel som k tomu že je to nevyhnutné, pretože to bežne odporúčané prepínanie na nekonfliktné témy funguje ako legitimizácia idiotov ...
Jo a ešte k tvojmu zamysleniu že ako bajkeri máme niečo spoločné, nuž je to smutné ale väčšinou nemáme... aj tu na fóre z tej obrovskej skupiny diskutérov nájdeš maximálne nízke desiatky príčetných ...
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 09:25:24
17
arrow_leftStrenki napísal:
Ak nevymenuješ, si usvedčený klamár a šíriteľ nenávisti a obhájca fica

A je to...
Nič osobné, no presne v takom štýle si predstavujem typickú reakciu politika so šikovným podsunutím zmeny obsahu napísaného.
Ešte stále je to tu ale debata bicyklistov o politike na fóre, kde nijaký Šimečka ani Fico neprispievajú, a ak teda píšem o nadávkach a urážkach ( otvorených či sofistikovane skrytých), logicky tým mám na mysli tie od tu zaregistrovaných bicyklistov.
A ak sa tu chcem vyjadriť k nejakým politikom, tak sa pozri čo som napísal o Ficovi, Weissovi či Mesterovej.
Alebo to tu naozaj treba každému všetko rozpisovať na dvesto riadkov, len aby sa nebolo do čoho zaháknuť?
Ak tu chceš robiť politiku, prečo nie? Zisti si napríklad koľko ficoidov je tu zaregistrovaných, koľkí z nich sa tu boja prispievať a prečo, a komunikuj s nimi rovnakým štýlom ako to robia tvoje politické vzory. Možno si potom navzájom aj slušne vysvetlíte v čom väzí ich sklamanie z ponovembrového vývoja.

Zlodejina v súlade so zákonom samozrejme neznamená nič iné, len kradnutie v medziach legislatívnych mantinelov bez ich prekročenia. Ak to tu ale niekto naozaj pochopil tak, že mám na mysli zákon č. ... zbierky o legálnom kradnutí, tak takému naozaj neviem pomôcť.
Každý predsa vie čo je predražená zákazka, " šikovný" opis verejnej zákazky, "naši ľudia", neexistujúce pravidlá lobingu, rozdeľovanie dotácií, eurofondov, návratnosť volebných príspevkov, atď.
Šikovnému zlodejovi v politike stačí čo i len trošku nedokonale pripravený projekt EU, napr. ten teraz medializovaný na podporu a rozvoj turizmu, okamžite nasledujú chybne vyplnené žiadosti " cudzích", a nakoniec sa v oficiálnom časovom horizonte "náhodou" ujde len tým "našim".
A bývalí chatári tiež vedia, že im ukradli ich životy bez porušenia predpisov.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 09:41:16
00
ivast ešte si zabudol na chemtrails
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 09:46:55
00
arrow_leftJaroh napísal:
Moja upresnená otázka je, že prečo si zaslúži PSko kritiku ROVNAKO tak ako Fico? Nevidíš rozdiel medzi nedostatkami PSka a Fica? Či?

Tiež upresním.
Ak je ktokoľvek na základe svojich skúseností, pozície, minulosti, budúcich plánov, ale i mediálnej masáže vnútorne presvedčený o výhodách "svojej" strany pre jeho život, ten celkom pochopiteľne vidí kritiku politikov čierno-bielo, a je jedno z ktorej je strany spektra.
Ja sa ale cítim dobre vo voličskom spektre " S politiky netančím", a uznávam ich rovnosť v demokratickej politickej súťaži.
Nervy z nich nemám, skôr pozastavenie sa nad tým, čoho všetkého sú schopní už len pre účasť v parlamente.
V podstate volím presne ako ty a všetci ostatní, lebo ako všetci si vyberám z toho, čo je aktuálne najvýhodnejšie pre môj život v mojej situácii.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 09:47:04
00
arrow_leftSrsen napísal:
ale hranol s tým fakt nič nemá

Nemá, len si tento dobrý nápad šikovne prisvojil...
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 09:49:17
00
A je to...

Zlodejina v súlade so zákonom samozrejme neznamená nič iné, len kradnutie v medziach legislatívnych mantinelov bez ich prekročenia.

Nuž keď fešáci si ohybaju zákony, skracujú premlcacie lehoty....
Najmä keď obžalovaná zgerba si mení zákony aby im to vyhovovalo, to v západnej demokracii nemá obdobu... :facepalm: :facepalm:

Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down

Naposledy upravil peter120 dňa 20.09.2025 - 10:46:46, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.09.2025 - 10:17:38
00
Tiež upresním.
Ak je ktokoľvek na základe svojich skúseností, pozície, minulosti, budúcich plánov, ale i mediálnej masáže vnútorne presvedčený o výhodách "svojej" strany pre jeho život, ten celkom pochopiteľne vidí kritiku politikov čierno-bielo, a je jedno z ktorej je strany spektra.
Ja sa ale cítim dobre vo voličskom spektre " S politiky netančím", a uznávam ich rovnosť v demokratickej politickej súťaži.
Nervy z nich nemám, skôr pozastavenie sa nad tým, čoho všetkého sú schopní už len pre účasť v parlamente.
V podstate volím presne ako ty a všetci ostatní, lebo ako všetci si vyberám z toho, čo je aktuálne najvýhodnejšie pre môj život v mojej situácii.

Nerozumiem odpovedi, podľa mňa si mi neodpovedal.

Nevysvetlil si, prečo si PSko zaslúži kritiku rovnako ako Fico. Iba okecávaš.

Fico priviedol tento štát do totálneho úpadku, sme na kraji priepasti, vďaka nim zomierajú ľudia, odchádzajú ľudia a ideme k Rusku ... PSko ešte ani nebolo vo vláde ... prečo by si mali zaslúžiť rovnakú kritiku?

Naposledy upravil Jaroh dňa 20.09.2025 - 12:34:41, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 20.09.2025 - 10:25:21
25
Jasné, že nevysvetlil, lebo to ani nevie vysvetliť. Len kopa nič nehovoriacej vaty. Ale vysvetlenie žiadne.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 12:14:49
02
Dúfam,že príde rázna reakcia s prípadným trestným oznámením
https://www.aktuality.sk/clanok/etl9M8l/robert-fico-zautocil-na-matku-michala-simecku-hovori-o-podvodoch-za-desattisice/
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 13:23:18
01
Pri citani o Ficovej tlacovke som si spomenul na nedavny Sutajov status :)

Prílohy:

Screenshot_2025-09-20-13-26-23-35_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg
Screenshot_2025-09-20-13-26-23-35_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg 121.03 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.09.2025 - 13:47:13
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up