Ak nevymenuješ, si usvedčený klamár a šíriteľ nenávisti a obhájca fica
A je to...
Nič osobné, no presne v takom štýle si predstavujem typickú reakciu politika so šikovným podsunutím zmeny obsahu napísaného.
Ešte stále je to tu ale debata bicyklistov o politike na fóre, kde nijaký Šimečka ani Fico neprispievajú, a ak teda píšem o nadávkach a urážkach ( otvorených či sofistikovane skrytých), logicky tým mám na mysli tie od tu zaregistrovaných bicyklistov.
A ak sa tu chcem vyjadriť k nejakým politikom, tak sa pozri čo som napísal o Ficovi, Weissovi či Mesterovej.
Alebo to tu naozaj treba každému všetko rozpisovať na dvesto riadkov, len aby sa nebolo do čoho zaháknuť?
Ak tu chceš robiť politiku, prečo nie? Zisti si napríklad koľko ficoidov je tu zaregistrovaných, koľkí z nich sa tu boja prispievať a prečo, a komunikuj s nimi rovnakým štýlom ako to robia tvoje politické vzory. Možno si potom navzájom aj slušne vysvetlíte v čom väzí ich sklamanie z ponovembrového vývoja.
Zlodejina v súlade so zákonom samozrejme neznamená nič iné, len kradnutie v medziach legislatívnych mantinelov bez ich prekročenia. Ak to tu ale niekto naozaj pochopil tak, že mám na mysli zákon č. ... zbierky o legálnom kradnutí, tak takému naozaj neviem pomôcť.
Každý predsa vie čo je predražená zákazka, " šikovný" opis verejnej zákazky, "naši ľudia", neexistujúce pravidlá lobingu, rozdeľovanie dotácií, eurofondov, návratnosť volebných príspevkov, atď.
Šikovnému zlodejovi v politike stačí čo i len trošku nedokonale pripravený projekt EU, napr. ten teraz medializovaný na podporu a rozvoj turizmu, okamžite nasledujú chybne vyplnené žiadosti " cudzích", a nakoniec sa v oficiálnom časovom horizonte "náhodou" ujde len tým "našim".
A bývalí chatári tiež vedia, že im ukradli ich životy bez porušenia predpisov.