Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Mňa zaujalo "vyberám z toho, čo je aktuálne najvýhodnejšie pre môj život v mojej situácii". Ja ako volič opozície chcem, aby sa nastavil systém, z ktorého bude profitovať spoločnosť ako celok (resp. čo najväčšie množstvo ľudí). Volič Fica a spol. volí podľa toho, čo je dobré pre neho samotného (ostatní nech kľudne skapú) a kvôli tomu budú voliť hoci aj zločincov a mafiánov. Nejaká bazálna integrita u nich absentuje. Toto mentálne nastavenie bude veľmi ťažké v dohľadnej dobe zvrátiť.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 14:27:09
38
ivast Zvacsa mas pravdu. Su hranice, ktore sa uz prekrocit nemaju a nedaju. Ale aj na druhej strane musime hladat ludi s ktorymi sa mozno da. Inak sa nepohneme. Aj v pripade vitazstva vo volbach (videli sme ako dopadla Matovicova ustavna vacsina) este to nemusime mat vyhrane. A opakovanie Matovicovych atomoviek by viedlo k uplnej katastrofe.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 15:11:51
13
Nepochopil som súvis víťazstva opozície s s Matovicovmi atómovkami, v danej situácii nijaké nehrozia, Matovič nebude ani premiér, ani nebude mať väčšinu v parlamente, ani nebude (dúfajme) covid atď.
Mimochodom, k totálnej katastrofe to smeruje teraz. Radšej mat troch Matovičov na čele štátu ako týchto primitívov, zlodejov a vlastizradcov, čo sú tam teraz.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 15:34:03
00
Vláda opozície by bola katastrofa je presne mindfuck na ficov štýl.
Fico tú latku, čo je vecná, objektívna kritika posunul tak dole, že už sa na to chytá aj frustrovaný volič opozície a objektívna kritika mu príde ako mediálna masáž, alebo opozičná politická bublina.
Chceli by serióznych politikov, lenže seriózni politici utiekli do Bruselu alebo niekam na západ, lebo seriózny človek nebude predsa diskutovať s Machalami a Kotlármi.
Presne pre nich tu zostali politici ako Matovič a Hlina. Ostatným buď vystačí PS, SAS, alebo to tu rovno zabalia.
Slovensko nikdy nebude Švajčiarsko, ale dnes by úplne stačilo, keby aspoň nebolo druhé Maďarsko na gréckej ceste. Nechápem to mentálne nastavenie, keď niekto v takejto situácii ide vypichovať štýl komunikácie nejakého jedného poslanca a na tom chce vystavať konštruktívnu debatu o tom, ako by to tá opozícia mala/nemala robiť.
Mainstream kritizoval vládu Matoviča a Hegera a rovnako kritizuje aj súčasné opozičné prešľapy. Ale keď chcete vyhrať boj proti mafii, tak nemôžete vyberať vojakov ako na vojenskú prehliadku, aby nikto nevytŕčal, aby mali všetci vyžehlenú košeľu, aby mali všetci správnu sexuálnu orientáciu, alebo správne vyjadrovanie. Tadiaľ cesta nevedie a to je presne to, kde sa snaží Smerohlas tlačiť opozíciu. Niečo ako vojna na ruský štýl, najprv nám ústupte, uznajte že máme pravdu a potom sa s vami budeme baviť. Vy ústupte, ale postup sa opakuje, nepriateľ vás zatlačí ďalej a opakuje svoje požiadavky až vám neostane priestor na manévrovanie, lebo ste sa vzdali vlastných ideí a hodnôt.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 16:11:00
02
Keď už aj ruSSký asset Chmelár vidí, že 855 psychológov malo o ficovom duševnom rozpade pravdu

Prílohy:

Chmelar of ficovi co hejti Simecku.jpg
Chmelar of ficovi co hejti Simecku.jpg 219.01 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 20.09.2025 - 19:04:45
014
i.ibb.co pbs.twimg.com pbs.twimg.com
pbs.twimg.com
cesi sa neseru :handshake:
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 19:54:55
06
arrow_leftmareno17 napísal:
Pri citani o Ficovej tlacovke som si spomenul na nedavny Sutajov status :)

podla mna by sa niekto, najlepsie hlinovho razenia, mal chytit osobneho zivota tej ubohej trosky a tiez o nom robit taketo tlacovky. by ho tam rozniesol na sracky.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 20:56:25
01
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 21:02:16
01
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 21:20:08
111
a ešte jeden Šimečka
scontent.fksc1-1.fna.fbcdn.net
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 21:27:54
07
A do tretice Šimečka
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 21:31:51
24
arrow_leftPetoLov napísal:
A je to...
Zlodejina v súlade so zákonom samozrejme neznamená nič iné, len kradnutie v medziach legislatívnych mantinelov bez ich prekročenia. .

Ti totálne hrabe ?
daj príklad legálneho kradnutia, rád sa poučím.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 21:47:38
00
uz ked sme pri tej konstruktivnej kritike opozicie, docital som program PS, vie mi niekto vysvetlit, z coho to vsetko chcu zaplatit (chcu budovat, zvysovat platy a zaroven znizovat dane)?

a tie rozpravky o optimalizacii a zostihlovani statnej spravy a obmedzeni danovych unikov, zial neberiem, teraz nemyslim to, ze im neverim, ale na to, co chcu, potrebuju napriklad statnu spravu naopak rozsirit a vydaje navysit, EU to tiez cele nezacvaka

v tomto osobne vidim velky problem opozicie, stale sa vracaju k reformam a pohladu na fungovanie statu za cias Dzurindu a Miklosa, v tej dobe to urcite fungovalo, ale je to 27 rokov

imho bez zvysovania dani, tu “Skandinaviu”, ktoru slubuju, mat nikdy nebudeme, stale to nikto na plnu hubu nevie povedat, aj ked teda rozumiem preco
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 21:58:14
02
ako prvý krok bude stačiť nekradnúť
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 22:08:15
012
btw. statna sprava na urovni okresnych uradov (nie ministerstiev) sa riadne zostihluje uz teraz a niektore odbory a referaty sa pomaly ale isto stavaju nefunkcnymi. ale samozrejme su este aj odbory, z ktorych sa da brat.
Zobraziť komentár 20.09.2025 - 22:14:00
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up