Lokalizácia
Formulár sa odosiela
U nás v Kremnici takto. Bol dom prekvapený, že PS...

Prílohy:

Screenshot_20231001-215812.png
Screenshot_20231001-215812.png 66.69 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 01.10.2023 - 21:59:02
02
Parameter splna 3mil Slovakov ak zahrniem smer hlas a nevolicov. Neviem ako to na bikovom fore vyriešite. Jedine si tu ulavite svoju flustraciu zrejme dalsie 4roky ale tie 3mil Slovakov tu stale budu minimalne 4roky jedine zeby boli zaze predcasne volby.
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 22:02:12
00
? nemyslím, že si až tak blbý
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 22:04:44
00
ja ano
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 22:06:23
44
Double, šak o to práve ide, že inde tie "verejné veci" fungujú lepšie a u nás nie....a akože s tým máme byť spokojný, hej?
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 22:27:31
03
asi doubleho vyrušuje, že sa tu bavíme o politike, ktorá sa nás existenčne dotýka, lebo
je to niečo ako keď správcu poľovníckeho revíru rozčuľuje, že mu tam chodia cyklisti a turisti, však je to jeho les.
a my sme len také houná
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 22:45:14
00
Ludia boli nespokojni s predchadzajucou vladou a teda volili znova Smer lebo dufaju ze sa veci zmenia k lepsiemu. Treba to respektovat v ramci demokracie. Ja len hovorim je moznost raz za styri roky nieco zmenit. Vzdy bude niekto nespokojny. Co vidim ja, ze ludia riesia politiku az prilis a nielen to na zaklade toho aj vnimaju ludi a skatulkuju. Ide to do coraz vacsieho extremu. Takze z mojho pohladu uz len ked si pozriem toto forum alebo ako domovy spravca alebo ako citatel volicov vsetkych stran necakam ze sa zmeni nieco k lepsiemu a je jedno kto tu bude. Je to smutne ale ja nevidim nejaku lepsiu buducnost v nijake sfere ci politickej spolocenskej ekonomickej klimatickej preto si radsej uzivam pritomnost. Ale tak vzdy som bol pesimista. Vam zase ostava bicyklovat a dufat teda ze o 4roky pride zmena podla Vaseho priania. Alebo teda tak mozno Hlas pojde s PS Kdh a Sas. To uz ani Pelle zrazu nebude vadit:)
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 22:51:52
00
A ja odcitujem dalsie 2 jeho perly, vytrhnute z kontextu,ale priznacne:

'Ved ked sa Vam to nepaci kludne mozete ist inde je ta moznost zatial.'
> Tak teda dakujeme...inac to kopírujes sudruha Husaka ci Jakesa?...
A to posledne slovicko 'zatial' je tiez priznacne. Taka jemna vyhrazka?

' Chapem ze clovek moze byt nahnevany na politiku ale tak aby ovplyvňovala moj osobny zivot a vztahy medzi rodinou a kamaratmi nikdy nedovolím.'
> Esteze nie sme tvoji kamarati. Ale neviem si predstavit, ze mas celu rodinu 'homogennu', teda ze vsetci maju ten tvoj jediny správny nazor.
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 23:00:17
03
double nemáš pravdu, fiko postavil kampaň útočením na najnižšie pudy, na strachu a nenávisti a to dlhodobo, viem je to nemerateľné
ale na záver minimum je, že aktivitou na fajsbúku fiko prekonal aj top borca uhríka a ukradol mu 3-4 percentá fašistov, ktorí rozhodli
bohužiaľ veľa ľudí si nevie utvoriť vlastný názor a sú manipulovateľní a tento postup veru čistý nie je,
nie je tam žiadna sloboda
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 23:00:24
015
a že hlas pôjde s PS je asi taká pravdepodobnosť, že fico podá trestné oznámenie za zmanipulované voľby :)
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 23:04:09
06
arrow_leftdouble napísal:
Tak pre mna je dolezitejsie sadnut s kamosmi na bicykel a vyrazit do prirody ktoru ma Slovensko zatial este nadhernu, zdrave deti , zamestnanie ako nejaka vlada. Nehovorte ze nepoznate mentalitu Slovakov kradnut sa vzdy bude, snad ostava dufat ze Fico sa poucil a bude to uz v mensom. A nenecha si diktovať od gaunerov ako bol Kočner.
Strana ktora chce vystupit z Eu a Nato sa nedostala do parlamentu co je pozitivne.
SNS co studujem tam.ma teda kadekoho ale tych asi Fico ukociruje a uvidíme ci KDH nezmeni tie cervene ciary na zelene po volbach sa to uz velakrat stalo.

jasne robko je uz zlaticko normalne som si to precital a hned mi je lepsie.

snad nikdy nebudes nic potrebovat od sudov alebo nebodaj neochories tak ze ti nebudu vediet pomoct. hoc ta privezu na urgent s jasnov diagnozov ale poslu ta domov. alebo tvoje zdrave deti. ?
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 23:10:55
06
Mimochodom, Rado Baťo, generál proti-matovičovského odboja, ako sa práve cíti keď jeho strana ide vlastnoručne inštalovať Fica???

Či moc predbieham?
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 23:11:01
01
https://fb.watch/npCt-Xh4Qz/
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 23:14:38
01
Matovičov elektorát.

Prílohy:

OĽANOx.png
OĽANOx.png 34.28 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

OĽANO.png
OĽANO.png 36.21 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

OĽANO1.png
OĽANO1.png 48.91 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 01.10.2023 - 23:19:17
03
fikovoličovi ako tak rozumiem, ale volič oľano - odhliadnuc od manipulácie rómov - je pre mňa veľká neznáma kategória, toto naozaj nechápem, asi bytosti bez aj krátkodobej pamäte
Zobraziť komentár 01.10.2023 - 23:36:23
02

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up