Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftVolodja napísal:
...Urcite nie som ho jeho fanusik, ale neviem o tom, ze by Kissinger bol medzinarodnym tribunalom odsudeny, sudeny za vojnove zlociny, alebo co i len formalne obzalovany z nich.

Skor dosiahneme moznost cestovania do inych galaxii ako v Star Treku ako by ICC sudil a odsudil nejakeho zapadneho politika. :-)
Zobraziť komentár 01.12.2023 - 13:22:08
00
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zametac podkobercowy
Zobraziť komentár 01.12.2023 - 16:18:11
10
arrow_leftlapaloma napísal:
prvý raz som spomalil na všetkých, potom pár krát som zvolnil pod 100, a potom som už len prešiel do ľavého pruhu a ignoroval som to :) ... áno zaslúžim si zobrať vodičák ... alebo by bolo lepšie to trochu rýchlejšie opraviť?

Nie, zaslúžiš si pochvalu! Plynulou jazdou si znížil emisie, aj ja tak robím 😉
Zobraziť komentár 01.12.2023 - 16:45:34
00
i.ibb.co
100 dni neubehlo ale uz sa "upratuje"

https://svet.sme.sk/c/23251561/francuzsky-prezident-vyzval-vyspele-staty-aby-do-roku-2030-prestali-vyuzivat-uhlie.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
:D co na to nemci, poliaci ??? :D
Zobraziť komentár 01.12.2023 - 17:11:01
01
Nieco pre vitacov a slnieckarov.
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/musime-se-branit-zakazme-hidzaby-rika-belgicka-politicka-kte/r~c6d56e4c8e4d11eea9eeac1f6b220ee8/

Toto je nazor cloveka, co vie ako to v islamskych krajinach chodi.

Skuste si predstavit ko to bude vyzerat v zapadnej Europe o generaciu alebo dve. Nabozenstvo nepusti. A to Islamske velmi privetive voci nam neveriacim nie je.
Zobraziť komentár 01.12.2023 - 21:59:45
02
Vybrané z diskusie na sme no ak je to pravda tak...

Nuz, Fico uz zacal frontalny utok aj na media. Ficov poskok Gedra chce zasiahnut voci Zavodskemu, lebo dal priestor ludom bojujucim proti hoaxom, ktorych Estok vyhodil.

'Realita je však taká, že 30. novembra na úrade vlády skončilo šesťčlenné oddelenie expertov na strategickú komunikáciu. Viedla ho bývalá analytička Globsecu Miroslava Sawiris. V piatok v relácii Rádia Expres Braňo Závodský Naživo vysvetľovala, že ich náplňou neboli „nátlakové kampane“, ale komunikovanie hodnôt, ktoré si zadefinoval štát.

„Venovali sme sa témam ako je demokracia, EÚ, NATO, ale aj dôležitým momentom našej histórie. Získali sme napríklad ocenenie za kampaň o Jozefovi Gabčíkovi, ktorého podľa prieskumov nepozná polovica Slovákov,“ vysvetlila Sawiris.'

'Gedra po odvysielaní tejto relácie v Rádiu Expres, ktorej hosťom bol aj ďalší bývalý štátny odborník Daniel Milo, avizoval, že proti takýmto rozhovorom zakročí. Oznámil tiež, že podáva podnet na reláciu Braňo Závodský naživo na Radu pre mediálne služby „pre jej totálnu zaujatosť“.

Avizoval aj právne kroky proti Miroslave Sawiris, ktorá podľa neho mohla svojimi vyjadreniami porušiť zásadu mlčanlivosti. Tá sa v relácii ohradila voči Gedrovým vyjadreniam, že nútili niekoho „písať modrým perom“.'

o koho oznaci Fico, Pellegnepriatela zacina pripominat komunisticky puc z 1948.
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 08:14:34
03
Lipšic skončí, spisy z káuz Smeru prejdú pod Žilinku. Čítali sme paragrafy k zrušeniu špeciálnej prokuratúry

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23251469/smer-uz-vie-ako-zrusit-specialnu-prokuraturu.html

Banda jedna mafianska zlodejska hajzlovska :puke: :puke: ocisti a oslobodi seba aj tych svojich kumpanov obvinenych sviniarskych... :finger: :finger:
sa drzia svojho hesla: "vyhraj volby mozes vsetko"
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 09:01:51
06
Bývalý administrátor Facebooku polície Púchovský: Tri minúty po zverejnení príspevku mi volali, že ministrovi sa nepáči https://dennikn.sk/3708191/byvaly-administrator-facebooku-policie-puchovsky-tri-minuty-po-zverejneni-prispevku-mi-volali-ze-ministrovi-sa-nepaci/?ref=tit1
Na grc banda hnusna.. mali davno sediet vedla kocnera...
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 09:40:19
18
kazdym dnom hlbsie, dakujeme dochodcom, vid anketku tu na zaciatku ... slusny a dobry gangster fico
https://www.youtube.com/watch?v=HKjLdszhzHY
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 10:25:01
01
hmm a to sa len rozcvicuju a rozbiehaju..... ale ak sa spytas ich volica, tak ten je nadmieru spokojny
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 10:54:19
00
Lenže nie len dôchodci volili fica
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 11:57:54
13
Perfektny blog o jadrovej energii a suvisiacej politickej historie (na pokracovanie)
https://blog.sme.sk/nanias/politika/jadrova-energia-od-lasky-k-nenavisti
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 12:31:47
00
Jednobunkovce volili, fekalie zvitazili.
V normalnej modernej krajine, kde obcania nemaju nikotinovo-liehove spongie namiesto mozgov, by takto volby nedopadli.
Kandidovat moze aj sam diabol, ale je na ludoch ci bude realne zvoleny...
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 13:12:36
00
Úplne náhodou (ale dobrovoľne) som dnes poobede popri soferovani počúval Sobotné dialogy,veď viete s kým...To, čo nechcel, neprezradil - čaká sa na oficiálne zverejnenia v pondelok a stredu - ale tam, kde 'sa neovladol' alebo aj umyselne používal vulgarizmy, išla z toho hrôza. Jedna konkretna veta by tu citovana neprešla, bude iste v mediach. Ďalšia o novinároch, ktorí sa ťahajú ako sople. Bolo na ňom na míle ďaleko počuť, aké je jeho vnútorné nastavenie.hnev, pomsta.
Peniaze na zachovanie sociálnej úrovne sa našli, nikomu neubudne...odkiaľ neprezradil, ale banky to postihne.
Aspoň jedna dobrá správa, kandidovať za prezidenta (asi) nebude. Ma teraz vplyvnejsiu pozíciu a moc je to hlavne, o čo ide.
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 14:56:56
02
je v plnej sile a dostal druhu sancu, toto z ruk uz nepusti, vie co chce, je to jeho zivot, nic ine nema, preto tak bojuje a tvrdo si pojde za tym a nevidim nikoho, kto by mu v tom zabranil, v idealny cas sa spamatal, dokonale sa zorientoval v tejto postfaktualnej dobe, vyuzil vsetky jej benefity, volici mu zozeru aj vrazdu v priamom prenose, paradne rozdelil spolocnost, ktorej normalna a ako tak politicky aktivna cast, ostala s trenkami pri clenkoch a este dlho sa z toho nespamata, ideme smer Madarsko a toto nebude na jedno volebne obdobie
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 15:22:10
06

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up