Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftMarli napísal:
ale banky to postihne.

cakajte mail z banky ohladom noveho cennika sluzieb 3 2 1 ....
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 15:39:59
00
Marli Nerozumiem preco nezanedbatelna cast moderatorov a novinarov nechava politkov tarat zjavne nezmysly, hulakat primitvne urazky nezucastnenych, neodpovedat na otazky a nekonfrotnuju ich s ich starsimi opacnymi cinmi a tvrdeniami. Politicka kultura sa za roky niekde posunula a mala by na to reagovat aj prax v mediach. Politici ziju z nasich penazi a su tu pre nas - nie my pre nich.
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 17:05:36
010
Teraz pre zmenu o inom doktorovi. Vo svojej specializacii je to mozno vyborny odbornik, ale zaroven je aj dobrym kamaratom smerackych mafianskych svin a pri "nevhodnych" otazkach sa dokaze vykrucat jak had. Ked pocas vrcholiaceho covidu smeracke spiny bojovali proti ockovaniu a opatreniam, zatial co v nemocniciach hromadne zomierali ludia aj kvoli nedostatku lozok a plucnych ventilacii povie "Viem, že kolovali príhody také a onaké. Ale aká bola realita, to povedať neviem, lebo som nebol pri tom.", tak presne zapada medzi ostatnych smerackych hajzlov :puke: Fakt uroven tupeho "nehistorika" Uhrika :facepalm:

https://dennikn.sk/3708794/novy-riaditel-nemocnice-sv-michala-kuzela-kalinak-mi-prisiel-zagratulovat-na-svadbu-poznam-vacsinu-ministrov/?ref=inc

Ako ste vnímali návrat Roberta Kaliňáka do politiky? Odišiel po vražde Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej a protestoch.

Nikdy som sa ho na to nepýtal. Ako osoba som to vnímal tak, že si chce takto očistiť meno. Že keď sa vráti, tak bude môcť ukázať, že nie všetko bolo také, ako sa vtedy prezentovalo. Je to môj osobný názor, nepýtal som sa ho na to.

Počas covidu Smer spochybňoval očkovanie, nosenie rúšok. Ako ste to vnímali?

Ja som to neriešil. Vtedy sa nevedelo nič, ako treba postupovať.

Neprekážalo vám, čo Smer prezentoval? Patrili sme medzi najhoršie krajiny v počte úmrtí a vám neprekáža, že ste boli nominantom vlády, ktorej politici išli proti očkovaniu?

Ako zdravotník som to tak dramaticky nevnímal, ako to prezentujete. Neviem, aké sú čísla. Keby som sa na ne pozrel, možno by som hovoril iné. Ja som sa vrátil k mojej praxi a nevnímal som to takto tragicky.

Boli pacienti, ktorí nemali miesta na umelej pľúcnej ventilácii, lebo ich bol nedostatok.

Toto sú rozhovory, ktoré môžeme viesť len na hypotetickej úrovni. Vtedy som nebol vo vedení nemocnice, a tak vám neviem povedať, ako to bolo. Viem, že kolovali príhody také a onaké. Ale aká bola realita, to povedať neviem, lebo som nebol pri tom.

Vyjadrenia vašich kolegov z infektologických kliník či ARO, že nie sú miesta, nevnímate ako fakt?

Beriem, ale mojím odchodom z nemocnice som urobil hrubú čiaru a covidové obdobie som neriešil. Toto obdobie som nesledoval, aké sú čísla.

Vy dnes prezentujete potrebu prevencie. Vnímate očkovanie proti covidu ako niečo, čo človek má urobiť, aby predišiel vážnemu priebehu?

Samozrejme. Dáta z tejto oblasti sledujem a viem, že očkovanie aj zmena v životospráve majú na priebeh covidu vplyv.

Minulý týždeň ste boli v relácii Igora Bukovského, kde ste spoločne hovorili o strave aj o zdravotníctve. Igor Bukovský bol počas covidu hviezdou dezinfoscény. Vo svojich videách spochybňoval odbornosť slovenských epidemiológov, karikoval štátne inštitúcie, spochybňoval význam očkovania proti covidu a nosenia rúšok, o ktorých hovorí, že nie je isté, či bránia šíreniu infekcie. Vyhlasuje, že covid je „banálne ochorenie“, a informácie, že infekcia je „nebezpečná, smrteľná a rýchlo sa šíriaca“, označuje len za „strašenie“. Neprekážali vám tieto jeho vyjadrenia?

Po tejto relácii som dostal asi najviac nenávistných správ v živote. Moje stanovisko k doktorovi Bukovskému je, že nebyť jeho, tak sa na Slovensku nezačne hovoriť o výžive. On prvý o tom začal hovoriť.

Dá sa ale povedať, že nebyť jeho, možno by bolo viac ľudí zaočkovaných.

To je druhá vec. Covid takto nevnímam, v tom období som to neriešil. Možno to bolo sebecké, ale neriešil som to možno aj preto, že som nebol v žiadnej riadiacej funkcii. Nesledoval som to. Rozhovor s doktorom Bukovským som spravil, lebo pre mňa to bol prvý človek, ktorý začal hovoriť o strave. Neriešim jeho vyjadrenia o covide, lebo som sa s ním o tom nerozprával a ani sa nebudem. Pre mňa je dôležité, čo človek urobil, a pre mňa začal vzdelávať Slovákov o výžive.

A potom povedal, že 82 percent zaočkovaných žien potratilo, za čo sa neskôr ospravedlnil, ale nestiahol reláciu, kde to povedal.

To neviem.

A keď to viete, tak by ste k nemu znova išli?

O výžive by som sa s ním rozprával. Nemám problém. Som ten, kto neodsudzuje. Musíte človeka hodnotiť komplexne, nemôžete ho zatratiť pre jeden výrok.
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 17:12:38
04
tolko k tomu, ze smerohlas volia iba dochodcovia a dezolati

a tento dezolat je este aj dekanom, krasa 🤘
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 17:46:27
05
arrow_leftennio napísal:
Teraz pre zmenu o inom doktorovi. Vo svojej specializacii je to mozno vyborny odbornik, ale zaroven je aj dobrym kamaratom smerackych mafianskych svin a pri "nevhodnych" otazkach sa dokaze vykrucat jak had. Ked pocas vrcholiaceho covidu smeracke spiny bojovali proti ockovaniu a opatreniam, zatial co v nemocniciach hromadne zomierali ludia aj kvoli nedostatku lozok a plucnych ventilacii povie "Viem, že kolovali príhody také a onaké. Ale aká bola realita, to povedať neviem, lebo som nebol pri tom.", tak presne zapada medzi ostatnych smerackych hajzlov :puke: Fakt uroven tupeho "nehistorika" Uhrika :facepalm:

https://dennikn.sk/3708794/novy-riaditel-nemocnice-sv-michala-kuzela-kalinak-mi-prisiel-zagratulovat-na-svadbu-poznam-vacsinu-ministrov/?ref=inc

Čo chceš od kktka ktorý podľa tých vyjadrení hovno tej medicíne rozumie … same “ ja som to tak nevnímal bo som nepracoval “ , “ nevidel som dáta “ , “ neviem , nebol som pri tom “, “ kolovali o tom príhody “ … toto nie je lekar , len prachsprosty riaditel a vládnucej strany pucmola - nic viac nič menej .

Reportáž ako malého géňa Erička rozobral moderátor 😂 …⬇️

🔓 : https://dennikn.sk/3703875/moderator-ct-rosi-na-rozhovor-s-erikom-kalinakom-sme-sa-pripravovali-niekolko-dni/?cst=a725c68f919efff2ee3a967ff47f3cbb7e3a202210facaa150fe14d726b1af6e
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 18:24:27
111
Potkan
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 18:27:28
00
Jaroslav Nad je novym predsedom Demokratov. Podla mna lepsia volba, ako nevyrazny Heger. Bol moc nekonflitny a politika je aj o konfliktoch.
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 18:30:10
06
predseda mŕtvoly LOL nič v zlom, ale táto partia nemá realistické myslenie, najlepšie by urobili keby to rovno zabalili ...
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 19:07:58
04
Jarino uz v tretej strane, teraz uz aj predseda. Gratulujem,😀 uz len splatit uvery za volebnu kampan - nevydarene volby v ktorych cakali 8percent
SMER (2000 – 2002), OĽANO (2018 – 2023) Demokrati (od 2023)
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 19:43:49
00
este by som ich neodpisoval. Vela ludi v poslednych volbach volilo PS, pretoze mali sancu na vitazstvo a chceli volit "na istotu". Neverim, ze tie cisla zopakuju aj v dalsich volbach. Hlavne, ak zostanu nevyrazni ako su. Niektori ch volici sa rozlezu k SAS, alebo Demokratom.
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 19:50:24
00
Takze Pelle ide kandidovat za prezidenta. Z toho co dnes povedal Fico je to jasne. Ma ich plnu podporu.
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 20:33:30
01
To že ide, bolo jasné hneď po voľbách
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 20:34:45
04
Kdeze su zahrabani potkani, heger s dzurindom ? Nejak ticho po volbach ..
Vdaka ich sebectve a pyche, stranam sa posunuli percenta.
Nebyt tychto 2 narcis idiotov, koalicia by nemala dost hlasov na zlozenie vlady...
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 20:36:11
00
Chlapče ty sa nehanbis nazvať Dzurindu potkanom?! Koľko si ty mal rokov keď on posielal SK do EU?
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 21:03:28
014
Ďakovať donekonečna politikovi že si robí svoju robotu za ktorú má aj dobre zaplatené?

Aj slepý videl že ich hlasy prepadnú... Kde bola sebareflexia ? Ich politický výtlak bol ako deravý kompresor.
Každý je hrdina ako zatočí s mafiou, ale týmto spôsobom urobili presný opak.
Zobraziť komentár 02.12.2023 - 23:13:59
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up