Pavol Habera verejne vyjadril svoj názor a podporil Korčoka:
Kazdy manager by svojmu spevakovi odporucil,aby sa nikdy nevyjadroval k politike,pretoze to nerobi dobrotu v ramci jeho kariery a vela spevakov tuto zasadu poctivo dodrzuje. Hmmm… Poznate ma-nikdy som nebol taktik a svoje nazory som prezentoval vzdy na rovinu. Co sa tyka politiky,tak hlavne vtedy,ked som mal pocit,ze tej zloby a hluposti je uz prilis vela. A hlavne aj preto,ze som slobodny clovek ( urcite nie vdaka politikom z obdobia poslednych 25 rokov) Nepiste mi sem prosim,ze co ty tu vypisujes,ved ty na Slovensku ani nezijes. Ano zijem teraz v Cechach-tam kde mam svoju rodinu,ale kazdu chvilu som doma,lebo aj tu mam svoju rodinu a mimochodom mam stale len slovenske obcianstvo.
Kazde volby ideme k urnam,aby sme niekoho zvolili. Vacsinou niekoho,koho pozname velmi povrchne (z medii),alebo vacsinou nepozname vobec! A potom volime niekoho,kto slubi najviac! Priznam sa,ze niekedy nevolim vobec,lebo tych ludi nepoznam. Tak som teraz pred prezidentskymi volbami na Slovensku zavolal nezavislemu kandidatovi panovi Korcokovi,pretoze som si ho vsimal uz dlhsiu dobu a zdalo sa mi,ze by to mohol byt aj MOJ prezident. Skratka ci si nechce so mnou zabehat,ze ci vydrzi 😃 ale hlavne nech ma pusti trochu do svojho sveta. Vcera som zblizka spoznal jeho nazory a viem,ze nas pohlad na svet je rovnaky.Takze prvykrat rad pojdem volit a nebude to loteria- ano-pojdem volit Korčoka!Ja viem,ze sa to par ludom tu nebude pacit a par z nich mi bude zase nadavat a nieco odkazovat,tak aby sme to teda vybavili vsetko naraz- som za registrovane partnerstva,nemam najmensie problemy s LGBT komunitou,som proti akejkolvek vojne a urcite je spravne co najviac pomahat nasmu susedovi Ukrajine,kedze im Rusko zabija ludi,berie a nici krajinu. Tak to je len tak narychlo. Inak-diskusiu vam necham ako vzdy otvorenu. Pekny vecer!
https://www.instagram.com/p/C3icKoIIQ7n/