Ale co mam zacat od seba? Mna predsa nemusi Habera presviedcat.
Ten post ma/by mal oslovit nerozhodnuteho volica, ktory ma gulas v hlave, ak stale nie je jasne rozhodnuty. Preto vazim v kampani kazde slovo vzhladom na adresata, tiez si myslim, ze ten wording je nestastny. Podprahovo dane sprofanovane slovo v akomkolvek kontexte nepouzijem, najdem radsej ekvivalent.
skusim upravit:
"Ja viem,ze sa to par ludom tu nebude pacit a par z nich mi bude zase nadavat a nieco odkazovat,tak aby sme to teda vybavili vsetko naraz - som za registrovane partnerstva,nemam najmensie problemy s LGBT komunitou..."
...som za rovnosť ludskych prav a zakladnych slobod pre vsetkych bez rozdielu pohlavia, rasy ci vyznania.
tak napriklad, asi nebude problem ma upovedomit, ze kde najdem tu tak dobre verejne znamu informaciu, ze habera je sucastou korcokovho timu / ten prispevok bol sucastou oficialnej korcokovej kampane. Dakujem!
dalej, ked uz pozadujes vyjadrovanie, ktore "nikoho nenasere a kazdeho presvedci", mozno by nebolo odveci vyjasnit nam podaktorym, alebo teda aspon mne, co to je ta rasa. A prosim, neodvolavaj sa na ustavu sr, ze aj tam je to pouzite

.
A nasiel by som aj dalsie veci, ale tak snad na ilustraciu toho, ze "od inych pozadujeme martina na bielom koni, a sami prideme spoteni na zablatenom bicykli", by to mohlo stacit?