Ja síce dlhodobo pozeravam ČT, ale keď tam je Jilkova, tak to prepínam preč,vdaka formatu a jej vedeniu.
No a Chmelar tam zapadol ako r.t na s.rbel
Čiže ani náhodou tento jeho prejav žiadne vzťahy (o ktorých hovorí, aj double) nezlepší, iba naopak
Teraz som vydržal tak 15 minút,zatial
Edit: aspoň niektoré komentáre od divákov v spodnom riadku sú trefné
Pozeral som paradna debata , treba aby aj na Slovensku bolo takych debat viacej.
Kazdopadne ak jeho prejav nezlepsi vztahy tak urcite nezlepsi vztahy ani toto forum resp tato jeho cast. Zakladom aby nieco zlepsovalo je komunikacia a ta sa vytráca.a.miesto.nej nastavaju hadky alebo napr vela ludi podobneho nazoru ako ja toto forum uz necita. Poprípade vela ludi ineho nazoru ako ja jednoducho prestalo so mnou komunikovat. Alebo bicyklovat v tomto pripade. Mne sa tiez s Vami nechce hadat jednak ste v presile, musel by som sa.riadne.pripravit na argumentovanie a stalo by to vela casu. Naviac ta komunikacia je stale horsia a agresivnejsia aj u mna aj u Eda aj u Vas. Preto aj volba prezidenta žiaden klud do spolocnosti neprinesie. Ak by som siel volit jedine vtedy ak by sa k.moci mohli dostať harabinovci alebo sns. Co si myslim s klesajucim iq a agresivitou spolocnosti moze byt casom realne. V europe silneju prave taketo extremne zvacsa pravicove populisticke zoskupenia a Slovensko nieje vynimkou..