Kvôli prehľadnosti pripomeniem že celý ten cirkus začal keď som napísal toto:
Všetky zlodejiny sa u nás dejú s požehnaním Bruselu. Takže môžeme byť pokojní lebo na západe sa nik nemôže mýliť. Keby sa na Slovensku objavili nejakí politici čo by chceli niečo pozitívne pre ľudí, Bruselská mafia ich stopne. Brusel tu strpí len servilných tajtrlíkov ktorí mu budú posluhovať.
Je to pravda? Je.
Tak nechápem prečo som bol trollovaný s cieľom odviesť pozornosť od predmetu diskusie a zvrhnúť ju. Ak niekomu vadí že som napísal pravdu, tak to znamená že mu súčasný zlý stav našej spoločnosti vyhovuje, a je rád že to tak je. 
Pišta: pekne sa vykrúcaš, ale je to slabé. Takže teraz to chceš akože všetko obrátiť na srandu. Buď sa píše vážne, alebo žartom. Jedno aj druhé je ľahké rozoznať. Ak sa vykrúcaš a niečo čo si písal vážne obraciaš na žart, tak si znižuješ dôveryhodnosť.
Pištinko, ešte zareagujem na ten tvoj posledný príspevok: ty si moju anonymitu nenapadol kvôli invektívam. Ty si ju napadol lebo si nevedel zniesť môj názor, ktorý bol len čistým konštatovaním pravdy. A bol si to ty kto začal s invektívami, keď si ma označil za blázna. Si ukážkový boľševik, konformista, máš čiernobiele videnie, a neznesieš iný názor.