Lokalizácia
Formulár sa odosiela
dotm: napríklad v téme barbarské hospodárenie v lese, kde na môj príspevok reagoval slovami: neboj, dá sa to liečiť. Čiže ma jednoducho označil za blázna bez toho že by bol schopný napísať s čím z toho čo som napísal nesúhlasí. Podľa mňa je to primitívne. Za primitívne považujem aj to že sem ako odpoveď na môj príspevok dal screenshot môjho profilu. Dal tým všetkým najavo že nemá žiadne argumenty, a jediné na čo sa zmôže je poukazovať na anonymitu oponenta. To je úbohé. Je každého osobná vec či bude diskutovať anonymne alebo neanonymne. Podstatné je či človek diskutuje slušne a vecne. Primitívny je aj jeho výkrik že v slušnej spoločnosti sa s anonymom nediskutuje. Pista tým urazil všetkých ktorí na tomto fóre anonymne diskutujú.
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 20:17:28
00
2 stax Uz par dni mam domace vezenie - ako mnohi z nas. Tak aspon mi ide rychlejsie cas.
breza_biela Rad by som ta upozornil, ze zijeme v pokrocilej dobe kde ludi co uplne nezodpovedaju mojej predstave standartu neoznacujeme za blaznov. Ten posun si urobil ty. Na kazdy pad nadhlad, humor, recesia ... to sa asi u vas prilis nenosi, ze?
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 20:25:22
00
Rozmýšľam, že ako sa potom dá nazvať to, čo si napísal o pištovi, napriek tomu, že ho nepoznáš
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 20:30:09
00
breza ja som reagoval na ten screen od pistu.
mas pravdu na fore mozes debatovat aj anonimne ale potom sa musis zmierit s tym ze ludia beru tvoje vygumovane prispevky tak ako tvoj vygumovany profil.
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 20:31:10
00
Pista sa nepotrebuje skryvat za anonymny profil a nema problem vyjadrit svoj nazor.
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 20:36:10
00
dotm: pozor. Ja som to nenapísal o ňom. Napísal som že poznám takých ľudí, a to je rozdiel. Bohužiaľ, nick pista mi ich svojim správaním pripomína.

Matvej11: pre vygumovaného všetko vygumované. Je to o schopnosti/neschopnosti zniesť iný názor.

Pišta: tak už sa vykrúcaš, čo? Ale ani v jednej jedinej reakcii na ktorýkoľvek z mojich príspevkov si nedal jediný argument. Všetky tvoje reakcie boli len snahou vyvolať emócie a dostať diskusiu do úrovne vzájomných invektív. Aby si vedel, mne je šumafuk či sa ti môžem pozrieť do tváre. Nezaujímaš ma. Jediné čo ma zaujíma sú tvoje názory a argumenty. A tie sú žiaľ na nízkej úrovni.
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 20:41:50
00
Ja ti nepomozem so zmeskanym. dobru noc.
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 21:02:30
00
Dobrú noc prajem aj ja tebe, Pišta. Zatrolloval si si na mne ako malý chlapec, takže sa ti teraz určite dobre buvá. :)
Zobraziť komentár 15.03.2013 - 23:09:10
00
Vynimocne vazne:

Si zbytocne precitlively. Bud naozaj alebo je to prejav slabeho sebavedomia.
Zakladom mojho ponatia zivota je robit si pokial mozno zo vsetkeho srandu. Samozrejme za prve zo seba - inak by som nemal pravo robit si srandu z inych.
Jeden zo zakladnych principov ludskej civilizacie je pohlad do oci. Uhybanie pohladom sa poklada za prejav necistych umyslov. Napriklad ako ked behom romantickeho rozhovoru s frajerkou jej rozpravas o krase jej ducha a pozeras pritom do vystrihu. Takze nemam v oblube anonymov.
Za co sa hanbis? Ja som stary, maly, tucny, plesaty, pokrsteny, neveriaci zid. Co mas naviac k hanbeniu - si naviac este aj cernoch?
Takze http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU a obcas si spomen na moje zivotne kredo: "Neber zivot vazne, aj tak sa z neho zivy nedostanes."

PS Este rychlo doplnim jeden stary vtip na ktory narazam aby som nebol obvineny z rasizmu - v elektricke si chlap neustale obzera takeho typickeho ortodoxneho zida - brada, ciapocka ... az sa dotycny ozve, ze co tolko cumi a ten mu odpoveda "A to vam nestaci, ze ste cernoch?"
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 07:21:11
00
mozete pokracovat? dobre sa to cita cele :D
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 08:23:27
00
Ale uz len kratko. Blizi sa uz zase pocasie na bike. :-)
A pretoze to trocha suvisi s temou tak makame na prevzati domeny http://www.tronkosice.sk pretoze nebola v nasom vlastnictve a kvoli internym problemom na druhej strane zhasla. To ma tiez trocha zamestnava - skoda stratit uz skoro 10 rocne usilie zmapovania tras v blizkom i vzdialenejsom okoli.
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 08:51:50
00
ked nema niekto v profile bike a vyplnene bydlisko tak diskutuje anonymne? :D
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 11:57:28
00
Obzvlast ked uz sa ide do osobnych invektiv - potom ano. IMHO
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 12:21:09
00
Kvôli prehľadnosti pripomeniem že celý ten cirkus začal keď som napísal toto:
Všetky zlodejiny sa u nás dejú s požehnaním Bruselu. Takže môžeme byť pokojní lebo na západe sa nik nemôže mýliť. Keby sa na Slovensku objavili nejakí politici čo by chceli niečo pozitívne pre ľudí, Bruselská mafia ich stopne. Brusel tu strpí len servilných tajtrlíkov ktorí mu budú posluhovať.

Je to pravda? Je.

Tak nechápem prečo som bol trollovaný s cieľom odviesť pozornosť od predmetu diskusie a zvrhnúť ju. Ak niekomu vadí že som napísal pravdu, tak to znamená že mu súčasný zlý stav našej spoločnosti vyhovuje, a je rád že to tak je.

Pišta: pekne sa vykrúcaš, ale je to slabé. Takže teraz to chceš akože všetko obrátiť na srandu. Buď sa píše vážne, alebo žartom. Jedno aj druhé je ľahké rozoznať. Ak sa vykrúcaš a niečo čo si písal vážne obraciaš na žart, tak si znižuješ dôveryhodnosť.

Pištinko, ešte zareagujem na ten tvoj posledný príspevok: ty si moju anonymitu nenapadol kvôli invektívam. Ty si ju napadol lebo si nevedel zniesť môj názor, ktorý bol len čistým konštatovaním pravdy. A bol si to ty kto začal s invektívami, keď si ma označil za blázna. Si ukážkový boľševik, konformista, máš čiernobiele videnie, a neznesieš iný názor.
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 12:24:13
00
Mas to marne - tuto ligu nehram. Koncim.
Zobraziť komentár 16.03.2013 - 12:32:01
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up