Cena Wustenrot: 93 €
Druha najnizsia ponuka (Kooperativa): 119 €
Priemerna cena vsetkych ostatnych ponuk (vratane Kooperativy): 134 €
Takze davam do pozornosti - porovnajte si to pre vase auto: https://www.wuestenrot.sk/povinne-zmluvne-poistenie/
Pripadne napiste skusenosti s akymkolvek PZP ak mate, urcite to niekomu pomoze.
posledný komentár: 11. 2. 2024 o 11:31
Na druhej strane, toto je asi dan za nizke cenyy PZP. V Nemecku maju nasobne vyssie a tam som nielenze nic neplatil, ked ma pani tukla, ale este som dostal aj odskodne 600 Euro. Mal som 10cm skrabanec na narazniku a pretlaceny blatnik akoby prstom. Poistovnu to stalo cakom-prask 6000 Euro.
clovece ved ty si uplne mimo ...
pises ze "poistovna dava za totalnu skodu ktoru som ja nezavinil 5000€" a potom napises ze je to 6400 a pouzitelne zvysky 1300 ...
takze 1. poistovna ti dava 6400 a nie 5000 ... a za 2. ved to je len dobre pre poskodeneho, ked poistovna stanovi cenu pouzitelnych zvyskov co najnizsiu, ved na to zarobis ked mas pocit ze ich predas drahsie ... z poistneho plnenia 6400 ti odpocitala len 1300, vyplati ti 5100 a ty ked zvysky predas za 3000, tak vlastne celkovo ziskas 8100 ...
Teraz som nasiel v schranke oznamenie o totalnej skode a ze mozem auto dat na aukciu kde prislo vycislenie 1700€
Skus sa dohodnut mimosudne,a pohroz jej/mu sudom.To si dufam,ze skusil
Totalka znamena len tolko, ze poistovna nepreplati naklady na opravu, lebo tie su vyssie ako hodnota auta .. nic viac
Skus sa dohodnut mimosudne,a pohroz jej/mu sudom.To si dufam,ze skusil
Nie neskusil a neviem ci mam chut tahat stareho pana 76r. po sudoch inak skusil to kamarat ked jeho manzelke rozbili auto a povedal mi ze najskor musi byt znalecky posudok ktory zaplatim a za ten mi nikto nevrati peniaze a vymozitelnost zvysku penazi na svk je takmer nulova alebo velmi male percento na uspech
Ved nebudem im to predavat za taku cenu mne to auto nezavadzia a mam cas najst lepsieho kupcu