Dobrý deň,
robím vlastné fórum o bikes určite krajšie ako je toto.
Je stále vo výstavbe srdečne vás pozývam (ok link vymazany)
Pozvite aj svojich priateľov.
Tešíme sa na vás.
Najviac ma dorazilo "určite krajšie ako je toto."
uz len ked som videl tie farby tak mi bolo na (grcajuci smajlik)
To sme dostali len my ukecaní.
sak to tu uz je napisane na predchadzajucej strane
no urcite...
3 - e
pritom vsetky warezfora len kopiruju linky z velkych warfor, "diskusne fora" kopiruju temy/kategorie znamych for (napr. mnoho modifikacii znameho fora hojko.com, pripadne bikefor - raz si niekto robil reklamu na BM v inzercii, bolo to okopcene bud BM alebo mtbiker 4um, uz sa nepamatam...)
proste phpBB fora na freehostingoch "maju" uroven
pritom vsetky warezfora len kopiruju linky z velkych warfor, "diskusne fora" kopiruju temy/kategorie znamych for (napr. mnoho modifikacii znameho fora hojko.com, pripadne bikefor - raz si niekto robil reklamu na BM v inzercii, bolo to okopcene bud BM alebo mtbiker 4um, uz sa nepamatam...)
proste phpBB fora na freehostingoch "maju" uroven
velmi dobre zhrnute. hodilo by sa ako posledny prispevok pred lockom
bobo rozbehat phpBB forum nieje ziadna veda, bez problemov ak mas zakladne vlastnosti html/css/php a vies po anglicky trocha
jadro mtbikera je (bohuzial) uz takmer 7 rokov stare. Pozri sa do mojho profilu a odpocitaj sedem rokov. Dnes uz skutocne nie je az tak neobvykle aby 13-14 rocne "decka" vedeli programovat - a niekedy celkom slusne.
bobo rozbehat phpBB forum nieje ziadna veda, bez problemov ak mas zakladne vlastnosti html/css/php a vies po anglicky trocha
A odkaz pre chalana co to vymyslel to forum:
Chlapce jedno phpbb si si zalozlil a teraz je na tebe ci budes dalej otravovat alebo zacnes aj troska pogramovat