Lokalizácia
Formulár sa odosiela
ved v reklamnych agenturach a takych obchodoch nie?
Zobraziť komentár 16.09.2007 - 11:40:24
00
A nikoho neserie, že konštruktéri vymýšľajú bezpečnejšie autá, okrem pásov pchajú do nich airbagy, dokonca niekoľko druhov, a v autách je furt hŕba ľudí nepripútaných... Mohli by tak naši milovaní zákonodarcovia porozmýšľať nad tým, že pred každým autom by mal ísť peší sprievodca s červenou zástavkou - to by ubudlo nehôd a tým aj mŕtvych na cestách.
Zobraziť komentár 16.09.2007 - 20:25:16
00
S tou vestou je to dobrá konina, takú sprostosť by som na seba nenavliekol ani pod hrozbou hrdelného trrestu :-) . Ale ako píšete, zas to skončí ako plané reči. A na názory starého Jurča mám svoj názor. Pupkatý páni ako Tkáč a Jurčo st., čo na kole nesedeli 20 rokov majú do cyklistiky najviac čo mudrovať.
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 10:24:51
00
Tak tento zákon je o hovne neviem či by si nejaký cesťák ako ja navliekol na seba takú ***** ako reflexnú vestu. ja to na seba v živote nedám na bikovom drese mám reflexné pásiky a to im musí stačiť!
nech si ich nosia kopáči kanálov a nie my.
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 11:22:28
00
podla mna musia stacit reflexne pasiky na bundach, dresoch a vakoch.
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 12:13:00
00
doporučujem prezrieť si tieto stránky 8)

http://www.illuminite.com/Catalog/cycling.html
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 13:08:28
00
Ideálne by bolo keby príslušné ministerstvo nakúpilo pár sto tisíc membránových (nie obyčajných automobilových) reflexných viest, alebo reflexných dresov a zdarma ich rozdalo cyklistom.

Po druhé: keď idem (osvetlený) za zníženej viditeľnosti, niekedy výnimočne rýchlejšie ako auto, ja ako cyklista by som mohol takisto namietať proti neutrálne sfarbeným autám (keďže aj ja mám zadnú výraznú blikačku, a prednú diódovku), aby mali povine namaľované na kapotách reflexné pásy, najlepšie aspoň 10cm široké oranžové zvrch nadol, aj zboku auta z oboch strán. Lebo aj bicykel môže zraziť auto, ako sa už mnohí presvedčili. (I keď následky sú zjavné). (Začať by mohli od vládnych čiernych audín) :wink:
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 14:33:23
00
doporučujem prezrieť si tieto stránky 8)

http://www.illuminite.com/Catalog/cycling.html

parádne vecičky ale keď to nájdeš aj v slovenských obchodoch tak bude dobré a určite na tom budú ryžovať ako divý.
Zobraziť komentár 17.09.2007 - 23:10:15
00
no tie vesty su urcite dobre ,ale kvalitne svetla by mali stacit.

ked ja som policajtov videl kontrolovat cyklistov len na bocnych cestach a nie na hlavnych.

no co uz radsej si uz teraz kupim vestu aby som mal :D
Zobraziť komentár 18.09.2007 - 00:56:23
00
to je uplna pi.ov.na, nebudem jak dement na MTB nosit reflexnu vestu, ved mam svetlo a pasik na prilbe zozadu... a aj tu prilbu mam koli skalam a nie koli pri....nemu ficovy.., nech si radsej slahne vestu 80 rocna babka co sa ide o 1 v noci prechadzat v ciernom svetry a ciernych nohaviciach po neosvetlenej ceste.. alebo panicka co sa pohadala s muzom, alebo co a ide vencit psa v ciernom kabate o pol tretej... (skusenosti)

BTW: ak ma zastavy policajt, taku mu pri... gastankovy jednemu, taketo ***** ficko vie riesit, ale udrzat nemocnice v zisku sa mu nepodarilo ani tristvrte roka... :D raz ma privedie do hrobu

btw2: este si zoberiem aj lekarnicku, mobil, pitnu vodu, certifikat prvej pomoci, zakladne naradie, komunisticku nasivku na sveter, cerveny sveter, nahradne sedlo, pumpu, tlakomer, fotak, kriedu, transfuziu s mojou krvnou skupinou a keby nic z toho nepomohlo tak aj lopatu a kriz... (aby som nedostal pokutu nahodou) a policajti mi budu meriat tlak v pneumatikach a vysku dezenu a ci mam zimne gumy... a ci mi blika pravidelne cervene svetlo...

Naposledy upravil wave dňa 18.09.2007 - 22:28:53, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 18.09.2007 - 22:22:56
00
ak ma zastavy policajt, taku mu pri... gastankovy jednemu, taketo ***** ficko vie riesit, ale udrzat nemocnice v zisku sa mu nepodarilo ani tristvrte roka... :D raz ma privedie do hrobu

kolko mas rokov? mas nejake huste reci na to ze nevies ani gramatiku..akože nehnevaj sa...
Zobraziť komentár 18.09.2007 - 22:24:27
00
ak ma zastavy policajt, taku mu pri... gastankovy jednemu, taketo ***** ficko vie riesit, ale udrzat nemocnice v zisku sa mu nepodarilo ani tristvrte roka... :D raz ma privedie do hrobu

kolko mas rokov? mas nejake huste reci na to ze nevies ani gramatiku..akože nehnevaj sa...

2billes: tebe dnes ide, nejaky nastvaty, co nahovno den???
Zobraziť komentár 18.09.2007 - 22:30:28
00
2BILES:moja ucitelka to tiez vravela, mozem ta s nou zoznamit... 60rocna mladica bude sa ti pacit (tvoja uroven)

so mnou sa ani nebav...

BTW: myslel som to ironicky
Zobraziť komentár 18.09.2007 - 22:30:52
00
deti krotte vasne ... ak to bude ako doteraz, ked podla zakona vesta musi byt na dosah od sedadla vodica ... ale neni prikazane ju mat na sebe ked vystupis na ceste ... tak sa nemae coho bat .. proste vesta bude zbalena pri naradi a koniec
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 09:27:13
00
... proste vesta bude zbalena pri naradi a koniec

jj...a najlepsie na konci suflika :lol:
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 09:38:02
00
keyboard_arrow_up