Lokalizácia
Formulár sa odosiela
V servise :-)
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 12:54:10
00
2BILES:moja ucitelka to tiez vravela, mozem ta s nou zoznamit... 60rocna mladica bude sa ti pacit (tvoja uroven)

so mnou sa ani nebav...

ok MOUNTINE (ako si mal vcera rano v userbare :D:D) biker :P vrat sa na ZS respektive (co je pravdepodobnejsie) dokonci ZS :)
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 14:44:35
00
2BILES:moja ucitelka to tiez vravela, mozem ta s nou zoznamit... 60rocna mladica bude sa ti pacit (tvoja uroven)

so mnou sa ani nebav...

ok MOUNTINE (ako si mal vcera rano v userbare :D:D) biker :P vrat sa na ZS respektive (co je pravdepodobnejsie) dokonci ZS :)

prepac ze zijem ty android...

odkedy je potupa byt dietatom? ja ako byvale dieta by som nikdy (este ktomu bez priciny) nikomu nenadaval do dietata... no nic kazdy ma svoj zivotny standard, je dobre ze spolocnost je roznoroda, teda aj bajkeri sa najdu polovicny blazni, alebo aby som ta neurazal polointeligenti

BTW: sam seba lockujem (pre istotu)
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 17:27:20
00
kto vravi ze je to potupa?
potupa je skor nevediet rodny slovensky jazyk.
nikde som ti nenadaval do dietata a nezda sa mi ze by bolo dieta nadavka...ty si pisal ze by si pri... policajtom a ze fico je ko.... a pritom im nesiahas ani po paty (neze by som ich nejak obhajoval) a keby si stretol policajta tak sa poseries a nikomu by si nepri...a uz vobec ne im...a navyse nevies gramatiku..tot vse...ok neriesim...dovi dopo
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 18:10:03
00

so mnou sa ani nebav...

sa s tym vytahujes ze chodis uz 2 tyzdne na SS a ne na ZS?
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 19:12:21
00
vy tu riesite uplne blbosti preboha uz to nechajte tak kazdy ma tolko rokov co ma a pokoj.

hlavna vec ze vsetci bikujeme
Zobraziť komentár 19.09.2007 - 19:15:57
00
BTW: ak ma zastavy policajt, taku mu pri... gastankovy jednemu,

Ten vľavo je policajt. V civile. Už vidím, ako mu "pri... gaštankovy jednemu".
Keď má pri sebe svojho vlčiaka, tak sa z neho posiera nejeden slovanistický hooligan. Nuž, ale ty si iná klasa. Najmä za klávesnicou...

Prílohy:

P9010102.JPG
P9010102.JPG 181.32 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 19.09.2007 - 20:18:23
00
Mam otazku :)
Uz je ten zakon o vestach schvaleny? Abo ee? Dakujem.
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 00:47:02
00
Mam otazku :)
Uz je ten zakon o vestach schvaleny? Abo ee? Dakujem.

ee
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 13:07:51
00
dufam ze ani nikdy nebude:D
Zobraziť komentár 11.01.2008 - 19:59:53
00
Uz je schvaleny zakon o povinnom noseni reflex. vesty ? Musim ju mat vsade mimo obce alebo len za znizenej viditelnosti ?
Zobraziť komentár 02.08.2009 - 17:22:42
00
správna odpoveď je mixom tej nad tvojou otázkou a toho, že za zníženej viditeľnosti máš byť patrične osvetlený a mať na sebe patričné reflexné prvky - megatrápnu vestu dúfam že nikto nikdy nijakému cyklistovi nanucovať nebude

http://www.24hod.sk/clanok-69411-Novy-cestny-zakon---kompletne-znenie.html

a môj dosť agresívny a netolerantný názor je, že každému commuterovi, ktorý si ju na seba dá, miesto toho, aby si kúpil normálne cyklistické oblečenie, ktoré je dnes dostatočne reflexnými prvkami vybavené (pokiaľ to nie je niečo od vietkongov), by som dolámal nejaké tie kosti... pretože tým, že sa takto predposerie, dláždi cestu podobným pridžubanostiam
Zobraziť komentár 02.08.2009 - 18:38:10
00
Reflexnú vestu nenosím, ale ak bude taký zákon ( alebo už je ??? :mrgreen: ) , v pohode si ju oblečiem .
Ako biker ale tiež aj ako vodič musím povedať že je to úplne iné kafé, ak má nejaký dôchodca ( :!: :!: ) na sebe orandžovú alebo žltú reflexnú vestu než nejaký reflexný prúžok 2 cm x 15 cm uchytený kdesi pod montérkami ( a ak budú naši zákonodarcovia vyberať medzi povinnými vestami alebo povinným reflexným (cyklistickým) oblečením , tak je nad slnko jasné že to určite vyhrajú všade dostupné a rozšírené vesty.
Je to podobný prípad ako s policajnými kontrolami pri cestách - ak majú policajti oblečené reflexné vesty, vidno ich skutočne už z diaľky a ja stihnem napr. ubrať plyn ....... ale ak tie vesty nemajú, človek ich vážne zbadá už keď je neskoro :shock: (nie že by som nemal čosi v poriadku, ale oni si vždy niečo nájdu za čo ma zbuzerujú a ja to hrozne namám ráááád :evil: )....
Zobraziť komentár 02.08.2009 - 21:29:58
00
winter, možno si si to ešte nevšimol, ale policajti okrem reflexnej vesty na sebe nemajú žiadne iné reflexné prvky.
Zobraziť komentár 02.08.2009 - 22:02:09
00
a možno si si ešte nevšimol ani to, že cyklistu vo vôbec nie nadštandardne vybavenom výstroji vidíš 1 W LEDkou na 100 m v pohode... a ja mám 13 W LED :D mne je úplne šoufl v čom pôjdu nadrbátori z krčmy a babky z konzumu, ale ja si tú handru na seba v žiadnom prípade nedám!
našťastie mal zákonodarca raz rozum a je to prijaté tak ako je to prijaté - znie to REFLEXNÉ PRVKY a ak si pod tým predstavíš sračkovoneónovú vestu, daj si ju... ja si pod tým predstavujem to, čo mám na batohu, tretrách, bokom gatí, všetkých zipsoch, prilbe etc. a čo dosť znemožňuje fotenie mojej maličkosti bleskom, ak to mám na sebe...
Zobraziť komentár 03.08.2009 - 01:40:04
00
keyboard_arrow_up