Valcharovi zmazali SME cely blog s podnadpisom "tak sa nam potratila Zaborska".
Docitat som stihol, cenzura bola ale prisna, prispiet do diskusie stihli traja a aj to slusne... asi tak
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Boze, kedy tu bude Fico, Putin a Trump? Ale pokoj im priat nebudem!
Edit
boris.ko prepac, som si ta poplietol s inym borisom. Svetlo vecne nech ti svieti!
Včera poobede som bol na cintoríne už neexistujucej obce Derenk v Aggteleku, veľmi zvláštne miesto, dnes už v mohutnom lese. Zrazu začal duť vietor ako šialený, u nás sa vravievalo, že "či sa niekto obesil". Mal som z toho dosť nepríjemný pocit a to som na tieto veci dosť imúnny, tak som sa pratal preč. Možno sa ešte zaletel naposledy pozrieť aj do krasu
nepoznal som ho osobne, ale posobil ako velmi fajn chlapik. z jeho prispevkov a vyjazdov sa dalo citat, ze sa este staral o svoju mamu, ktora mala asi blizsie k devatdesiatke. vie niekto prosim ubezpecit, ze je o nu nadalej dobre postarane? pripadne existuje zbierka, ako by sa dalo pomoct rodine, ak by toto bol problem?
Aj organizátori Medzinárodného Maratónu Mieru sú v smútku.
Ja to ešte vždy nedokážem spracovať. V pondelok sme boli spolu v Dobrých Časoch. To bude moja posledná spomienka na kamaráta Borisa. Na pravidelné štvrtkové stretnutie v Kozlovni už neprišiel. Si hovorím, Boris určite išiel niekde bicyklovať. Netušil som, že to bola vlastne jeho posledná jazda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Docitat som stihol, cenzura bola ale prisna, prispiet do diskusie stihli traja a aj to slusne... asi tak
… ©️copyright by Valchár .
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.instagram.com/reel/DNoBIels7KL/?igsh=Mm4zeHl2MGR2cDlo
Edit
boris.ko prepac, som si ta poplietol s inym borisom. Svetlo vecne nech ti svieti!
Nehoda na bicykli v okolí Rankovských skál v Slanských vrchoch.
Ja to ešte vždy nedokážem spracovať. V pondelok sme boli spolu v Dobrých Časoch. To bude moja posledná spomienka na kamaráta Borisa. Na pravidelné štvrtkové stretnutie v Kozlovni už neprišiel. Si hovorím, Boris určite išiel niekde bicyklovať. Netušil som, že to bola vlastne jeho posledná jazda.
Boris, budeš nám veľmi chýbať.