Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
je mi jasne, ze tazko si vypocitam na zaklade skusenosti inych, kedy pridu bajky mne. Len som chcel vediet, či tí, čo si objednali koncom 2020 alebo zaciatkom 2021 ich uz maju alebo su stale v ocakavani. Ja s manzelkou sme "zaspali" a objednavali sme az zaciatkom aprila ctm rambler a charismu. Do prace na bicykli uz asi nestihneme, ale dufam, ze za detmi v lete nebudeme musiet pobehovat (maju velkost 20" a 24")
No vidíš, stačilo sa opýtať na CTM. U nás si nekupoval, to sme už mali v rezerváciách. Ak to CTM opäť neposunie ako už 3x tak by si mohol mať biky v druhej polovici juna.
Neviem kde to mam dat,tak sa spytam tu.Kupil som Superior 939,horna ramova trubka je pri pohlade zhora viditelne ohnuta ako (,skratka nieje rovna.To je akoze normalne?Co teraz?
Neviem kde to mam dat,tak sa spytam tu.Kupil som Superior 939,horna ramova trubka je pri pohlade zhora viditelne ohnuta ako (,skratka nieje rovna.To je akoze normalne?Co teraz?
TalbotJe pravda, ze vela bicyklov ma dnes "hrb", avsak tento SUP podla prezentacnych fotiek nie. Zalezi aj od velkosti ramu, pri roznych velkostiach ma ram iny tvar. Idealne ak tu posles foto, ale zrejme to bude v poriadku ?
Toto je Alu rám, a tam je dôležité ako sú trubky zložené. Hydroformingové trubky tiež nie sú presne rovnaké jedna ako druhá. Potom záleží či po zvarení rám ešte prešiel kontrolou a či je to "kozmetická" záležitosť, alebo je rám vyosený. Ťažko súdiť z tohto pohľadu. Perspektíva značne skresľuje, odtiene trubky ešte viac. A ani tá červená čiara nie je nakreslená rovno na stred sedlovej trubky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A je normalne ze to neodfotis?