Toto je úplná sila. Je iba marec a MTB so vzduchovou vidlicou je problém zohnať - hlinikáč za 900 - 1000 EUR skoro nemožné. Všade mi povedia to isté. Zháňal som manželke a dcére - výsledok = obe majú pánske bicykle. Čo to tu bude v máji potom?
stevo9 Na cestaku komplet shimano 105 (2x11), na gravel monster crosse paky Sora, zvysok Alivio a kluky Deore a po 920km nebadam rozdiel v presnosti radenia.
To mas ako by si na Mercedes S -klasse daval plechove disky s Barumkami. Ano funkcne to bude, ale nepatri sa to.
Nie, dal si velmi zle porovnanie. Rozdiel vo funkcnosti radeni a prehazky Deore a XTR je nula cela nula nic (presnejsi asi 70g). Rozdiel medzi plechami + Barum a nejakymi fakt dobrymi alu diskami s dakou dobrou gumou je rozdiel asi galaxie. Predtym to iste platilo SLX vs XTR. Drobe rozdiely tam este nejake su, ale z hladiska tohto nepodstatne. Jedine co v tomto pripade je podstatne, aby to nejako ladilo a netrcalo ako past na oko. Cize teda skor asi to SLX, ale len z dizajnoveho hladiska.
Niekto bol slabsi v poctoch?
U toho dolanu co som ti pisal v inej teme stoji ram 1000 a cely bike 2200
Kalkulacku v mobile mas ?
A na skladacku sa ram kupuje v akcii ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie, dal si velmi zle porovnanie. Rozdiel vo funkcnosti radeni a prehazky Deore a XTR je nula cela nula nic (presnejsi asi 70g). Rozdiel medzi plechami + Barum a nejakymi fakt dobrymi alu diskami s dakou dobrou gumou je rozdiel asi galaxie. Predtym to iste platilo SLX vs XTR. Drobe rozdiely tam este nejake su, ale z hladiska tohto nepodstatne. Jedine co v tomto pripade je podstatne, aby to nejako ladilo a netrcalo ako past na oko. Cize teda skor asi to SLX, ale len z dizajnoveho hladiska.
co som par pozeral , tak skoro vzdy je problem a) kolesa b) lowend vidlica/brzdy/tlmic ... cize vlastne to najpodstatnejsie.
U toho dolanu co som ti pisal v inej teme stoji ram 1000 a cely bike 2200
Kalkulacku v mobile mas ?
A ešte si pridaj že si “fanúšik” nejakej značky ako napr FSA a Selle Italia ?
Lebo keď kupujem celý, tak nechám ešte aj sprepitné ?
Lenže Deore má už kazetu s 10z pastorkom a NX mäkkú kovadlinu s 11z najmenším pastorkom. Sram má 10-52 až od GX a to je už cenová hladina nad SLX