stare rukavice uz dosluzili a chcel by som si kupit nove - cele, len sa bojim ze sa mi v nich budu strasne potit ruky . ake su lepsie ? cele alebo tie co s nich prsty trcia?
Povedal by som aj dlhé aj krátke.
Vyskúšal som všeliaké, ale jedny mám top. Nezničiteľné perfektne konštruované(napr. na palci froté na pot...), len neviem či ich tu niekto predáva http://www.chiba.de/handschuhe/gloves.php?ArtGrp=rso
samozrejme mám starší model - tak spred 4 rokov
Zhruba od 10oC kratke. Vyberam lacne ~150Sk a radsej castejsie (aspon raz za rok) vymenim nez periem. Prepacte intimnu vypoved. Smrkam za jazdy "po bacovsky" ostalo mi to uz z bezkovania a potom ten zbytok - na to maju rukavice to frote medzi palcom a ukazovakom. Alebo sa mylim?
Jasne že popri tom nosím aj dlhé a skúšal som aj lycrovo-kožené Author, tie som mal pár krát a hneď *****i a rozpadli sa. Pýtaš sa na skúsenosti, tak odpovedám ktoré sa osvedčili. Trochu som to prehnal, mám ich 3 roky.
ja jednoznacne volim CASTELLI, prve mi vydrzali niekolko rokov a tieto nove MTB su total pohodlne a stali tusim 800. uplne lahke makke dobre.. musel som to napisat kedze ich nikto nepsomenul. nemal som moznost skusit ine len raz nejake brachove shity
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.ultrasport.cz/sensor.htm
napríklad
maju dost vela možnosti.....
tazko povedat, upravilsom to aspon na odkaz...
Vyskúšal som všeliaké, ale jedny mám top. Nezničiteľné perfektne konštruované(napr. na palci froté na pot...), len neviem či ich tu niekto predáva
http://www.chiba.de/handschuhe/gloves.php?ArtGrp=rso
samozrejme mám starší model - tak spred 4 rokov