Čo sa týka LotR, taktiež sám seba považujem za fanúšika (všetky knihy niekoľkokrát, silmarillion moja najobľúbenejšia kniha, aj keď vždy veľa toho zabudnem z neho) a mám podobné dojmy ako Rachela. Ten seriál vyzerá neskutočne pekne, keby ešte elfovia mali dlhé vlasy, tak o to lepšie... Problém pre mňa je, že zatiaľ sa nestotožňujem s postavami, pretože sú úplne iné ako ich poznám... Nehovoriac o niektorých veciach, ktoré nedávajú zmysel vzhľadom na predlohu. Keďže majú práva len na trilógiu a hobbita, čerpajú z análov v RotK a tak trochu varia z vody... Ako fanúšik Stredozeme a nerd (and proud) budem pokračovať určite, lebo ma zaujíma, čo z toho vymyslia a pozerá sa na to fakt krásne... Ale nemám ani ja z toho úplne pocit, že som v Stredozemi a paradoxne mi najviac sadli zatiaľ asi trpovia (lebo k nim máme ako ľudia ako rasa asi najbližšie) a wannabe hobiti (lebo je to niečo, čo si vymysleli pre seriál a to tak nejak funguje a zároveň dokazuje, že táto Stredozem je iná ako tá, ktorú poznám ja)... Neviem sa rozhodnúť, či sa mi HoD nepáči viac, aj keď som vždy považoval Stredozem za úplne iný level ako Westeros..
Kto ma rad miestami celkom vtipnu ducharinu s dobrym soundtrackom, odporucam Supernatural. Starsi serial, reziruje to Eric Kripke (The Boys). Poznal som to uz dlhsie, ale pustil som sa do toho ked to pridali na HBO max/ Amazon Prime.
Kto ma rad miestami celkom vtipnu ducharinu s dobrym soundtrackom, odporucam Supernatural. Starsi serial, reziruje to Eric Kripke (The Boys). Poznal som to uz dlhsie, ale pustil som sa do toho ked to pridali na HBO max/ Amazon Prime.
len škoda že to ide časom tak z kopca.. a že herec čo hrá Sama sa nenaučil ešte aspoň jeden výraz tváre
Som na 11tej serii, treba uznat, ze tie prve serie boli lepsie, ale stale ma to celkom bavi. A hej, Padalecki je strasny herec, Dean, Crowley a Castiel to drzia na urovni
Ja som s týmto nikdy nemal problém. Viacero streamovacích či iných služieb som takto robil. Zadáš údaje a hneď v nastaveniach dáš zrušiť predplatné, ale 30 dní ti bude pokračovať ďalej... Tiež mám teraz takto tento Amazon, lebo som chcel pozrieť jeden seriál...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Perfektna vec.
Celkom zábavná vec z Deutschlandu...
https://www.csfd.cz/film/1217437-kleo/
len škoda že to ide časom tak z kopca.. a že herec čo hrá Sama sa nenaučil ešte aspoň jeden výraz tváre
Pozrel som na Amazon Prime a je tam 15 sérii. Dá sa dať aj 30 dňová skúšobná verzia...
Su tam aj kompletne starsie serialy, napriklad teraz kukam cely Breaking Bad