ja ti poradim the shield. nie je to nove, ale ani zrovna zname a je to podla mna bezkonkurencne najlepsi serial. teda pokial zvladnes pozerat niektore dost drsne sceny.
je to 8 serii, kompletne dejovo ucelenych. nie ako napr himym, kde kym bude sledovanost, tak bude aj kopec a kopec casti, ktore su uz potom uplne onicom.
Fawlty towers som skusal a bolo to dost zle Black Books je ale bomba
momentalne pozeram Battlestar Gallactica, celkom namotavka ak mas rad scifi. Z starsich britskych je tiez dobry Cerveny Trpaslik (Red Dwarf), ale radsej nadabovanu cesku verziu ako anglicku (inac vylucne pozeram vsetko v originalnom jazyku).
Black Books je úplne boží, plakal som od smiechu ako nikdy inokedy.
Pre milovníkov britského humoru je tu ešte Father Ted, trošku primitívnejší humor, ale stále pobaví.
Tiež Monty Python je klasika.
Ak si nevidel, pozri si The IT crowd, prvé 3 série (6 dielov každá) sú super, posledná ma až tak nedojala. Tiež britský, tiež komediálny.
My name is Earl je komediálny, ale americký, tiež super, chodil teraz na Prima COOL v českom dabingu.
Iný žáner: Firefly. SciFi western so zaujímavými postavami a veľmi dobrými hercami, každú časť som videl minimálne 2 krát.
Terminator: sarah connor cronicles bol trochu slabší, ale Summer Glau tam hrala (a vyzerala) super.
Chvály som počul aj na V.
A z krimi jedine NCIS
PS: každý večer 18:00 - 19:00 idú na JOJ+ 2 časti M*A*S*H, nejlepší seriál histórie.
edit: PS: na Red Dwarf som zabudol, prvé 4 série boli super
M A S H je klasika to ano ale teraz bežia na markize nove diely Dva a pol chlapa (americke ale fakt dobre) a ja osobne mam rad inteligentnejši humor a tam podla mna jednoznačne Frasier.
meganitoo trafil moju seriálovu chuť. Určite IT Crowd, Firefly, Black Books, kriminálky len NCIS. M*A*S*H* netreba komentovať, akurát k Earlovi mám trochu výhrady, ako som to videl raz na Prime COOL, chcel som to vidieť od prvej série.
Mám to teraz v HD kvalite po štvrtú sériu a neviem sa dokopať k tomu aby som to dopozeral, už v druhej sérii to strašne odbiehalo od línie, konverzácie boli čoraz viac sračkové, ťažili zo starých použitých v predošlých dieloch, až som asi nakoniec z tej prvotnej eufórie vytriezvel a ten seriál je viac menej pre mňa brak. Škoda, hlavne to prostredie, hudba stála za to Lynyrd Skynyrd, AC/DC, Thin Lizzy, Electric Light Orchestra, Creedence Clearwater Revival... sú proste moja krvná skupina.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je to 8 serii, kompletne dejovo ucelenych. nie ako napr himym, kde kym bude sledovanost, tak bude aj kopec a kopec casti, ktore su uz potom uplne onicom.
ak chces nieco velmi lahke na uvolnenie, tak si natahaj napr rules of engagement (format velmi podobny himym-u), arrested development alebo daco take.
super serial , nezda sa ale dokaze zaujat
californication je tiez velmi pozeratelne.
poznate niekto nieco na urovni shieldu? len mi nenapiste the wire, lebo to je dost nudne.. nieco take kriminalne a velmi dobre urobene, hm?
momentalne pozeram Battlestar Gallactica, celkom namotavka ak mas rad scifi. Z starsich britskych je tiez dobry Cerveny Trpaslik (Red Dwarf), ale radsej nadabovanu cesku verziu ako anglicku (inac vylucne pozeram vsetko v originalnom jazyku).
Pre milovníkov britského humoru je tu ešte Father Ted, trošku primitívnejší humor, ale stále pobaví.
Tiež Monty Python je klasika.
Ak si nevidel, pozri si The IT crowd, prvé 3 série (6 dielov každá) sú super, posledná ma až tak nedojala. Tiež britský, tiež komediálny.
My name is Earl je komediálny, ale americký, tiež super, chodil teraz na Prima COOL v českom dabingu.
Iný žáner: Firefly. SciFi western so zaujímavými postavami a veľmi dobrými hercami, každú časť som videl minimálne 2 krát.
Terminator: sarah connor cronicles bol trochu slabší, ale Summer Glau tam hrala (a vyzerala) super.
Chvály som počul aj na V.
A z krimi jedine NCIS
PS: každý večer 18:00 - 19:00 idú na JOJ+ 2 časti M*A*S*H, nejlepší seriál histórie.
edit: PS: na Red Dwarf som zabudol, prvé 4 série boli super
http://www.csfd.cz/film/279990-rizzoli-isles/ taká mini séria sa mi zdá
Mám to teraz v HD kvalite po štvrtú sériu a neviem sa dokopať k tomu aby som to dopozeral, už v druhej sérii to strašne odbiehalo od línie, konverzácie boli čoraz viac sračkové, ťažili zo starých použitých v predošlých dieloch, až som asi nakoniec z tej prvotnej eufórie vytriezvel a ten seriál je viac menej pre mňa brak. Škoda, hlavne to prostredie, hudba stála za to Lynyrd Skynyrd, AC/DC, Thin Lizzy, Electric Light Orchestra, Creedence Clearwater Revival... sú proste moja krvná skupina.