neskutocny shit, pozrel som 1.cast, 3.triedny brak, pripomina mi to taliansku lacnu telenovelu,alebo turecku ........ to uz to Knightfall je lepsi,prisaham vacku
ale davam tomu este sancu
odporucam toto
Watchmen
Godfather of Harlem
For all mankind
His black materials
Jagarna
Forhoeret
Mandalorian
Flebag
Treadstone
Urcite lepsie ako Mandalorian. Ten je na urovni lacnej telenovely. Tesil som sa na dobry Star Wars serial a po tretom dieli to islo prudko dole. Uz chapem aj tu ultra kratku minutaz jednotlivych dielov (cca. 30 min.)...z vody sa varit neda...
Urcite lepsie ako Mandalorian. Ten je na urovni lacnej telenovely. Tesil som sa na dobry Star Wars serial a po tretom dieli to islo prudko dole. Uz chapem aj tu ultra kratku minutaz jednotlivych dielov (cca. 30 min.)...z vody sa varit neda...
A ako by si definoval "dobry Star Wars serial" ?
Je presne taky ako filmy. Co Star Wars film to dookola opakujuci sa dej, len trocha pozmeneny, dialogy tiez bez nejakej hlbsej myslienky..
Proste oddychovka.
Okolo 30 min. celkom postacuje. Efektivne, bez balastu.
Ok, tak ja som dnes sviatocne binge watchol celeho Witchera a musim povedat, ze za mna super. Po druhej casti som mal trochu obavy, prislo mi to az prilis televizne ale od tretej az do konca to bola pecka. Rozhodne sa v tomto s canopusom nezhodneme. Pardon.
Jj, som pri 6 diely a bavi ma to. Treba si uvedomit, ze dej sa odohrava vo viacerych casovych liniach a preto to mozno vyznieva zmatocne. Treba vsak pozorne sledovat a skladat si postupne zapletku. A ta je rozhodne zaujimava. Je to aj dosledok mnohozvazkoveho knizneho Zaklinaca.
Mojou srdcovkou boli Narcos a Mindhunter. iron.hide Netflix
neskutocny shit, pozrel som 1.cast, 3.triedny brak, pripomina mi to taliansku lacnu telenovelu,alebo turecku ........ to uz to Knightfall je lepsi,prisaham vacku
odporucam toto
Watchmen
Godfather of Harlem
For all mankind
His black materials
Jagarna
Forhoeret
Mandalorian
Flebag
Treadstone
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
odporucam toto
Watchmen
Godfather of Harlem
For all mankind
His black materials
Jagarna
Forhoeret
Mandalorian
Flebag
Treadstone
A ako by si definoval "dobry Star Wars serial" ?
Je presne taky ako filmy. Co Star Wars film to dookola opakujuci sa dej, len trocha pozmeneny, dialogy tiez bez nejakej hlbsej myslienky..
Proste oddychovka.
Okolo 30 min. celkom postacuje. Efektivne, bez balastu.
Mojou srdcovkou boli Narcos a Mindhunter.
iron.hide Netflix
odporucam toto
Watchmen
Godfather of Harlem
For all mankind
His black materials
Jagarna
Forhoeret
Mandalorian
Flebag
Treadstone
Dik za tip na Watchmen
Mr. Robot
iron.hide Zaklínač je na Netflixe dokonca s dabingom.