Zasielkovňa. Hmmm. Neni to problém veľký problém ale nepoteší. Vaša zásielka bola presmerovaná z vydaného miesta otvoreného od PO-NE 6-22 na výdajné miesto otvorené PO-PI 8-16...
Pre par dnami som prvy krat cez Packetu/Zasielkovnu odosielal. Apka zamrzla 2x po odoslani platby a nic v nej nebolo evidovane - chybal mi kod na podanie, ale platba 2x odisla.
Na ich FB sa spominalo viacej takychto problemov, Na mail reagovali az o par dni (priznali problem), ale medzitym to pani na jednom vydajnom mieste ochotne poriesila - telefonicky cez ich support,
Takze ak na taketo narazite, treba hned volat na podporu. Da sa to poriesit rychlo - v systeme to maju, kod vam povedia.
Za tu druhu platbu sa peniaze vratili na kartu automaticky po 5dnoch - ked zasielka nebola podana. Povedali mi to predom.
Na balik netreba pisat adresu - stitok si pri podani vytlacia a nalepia
U prijemcu bez problemov - posielal som za drahsie (3.9E ) domov na adresu. Doniesol kurier, aj vopred volal + rano mu prisla SMS s 3hodinovym intervalom , kedy to bude dorucovane.
Zasielka z Aliexpressu, dorucovana cez Intime.
Prvy raz nevedeli dorucit. Prostrednictvom formulara som skontroloval udaje, a chybalo tel. cislo, ktore v Aliexpresse na zasielky davaju. Doplnil som.
Druhy raz "nevedeli" dorucit...uz som nasrdeny, lebo ani jedno z odovodneni nie je pravda. Zvoncek je oznaceny, nikto nezvonil a telefonne cislo na mna mali....
Čo ti poviem, SPS je u mňa asi najhoršia spoločnosť. Telefón nebol, ale zvoniť sa nikto ani nepokúsil. Zmenil som adresu nech donesú do práce, pridal telefón, tak som zvedavý. Naopak DPD včera úplne bez problémov.
Vacsinou s nimi nemam problem, skor s jednotlivcami. Skoda, ze pri zasielkach nie je uvedene, kto ten balik rozvaza, aby som vedel, do buducnosti, co ocakavat, resp. ci nemam nic nacas ocakavat .
Podobná zlá skúsenosť s SPS, v mojom prípade nákup z Alzy a trajektória doručovania vyzerala asi takto: Senec-BA-Košice-BB-Komárno-Hurbanovo. Ak si to dosadíte do mapy SK tak sa pekne previezol.
Keďže išlo o relatívne krehký notebook nebolo mi jedno kto s ním po tých depách pohadzuje...
Napokon dorazil s oneskorením no neporušený.
Nápodobne. Ja som objednával tričko cez Etsy. Posielali to z Litvy a keď to do mesiaca neprišlo, kontaktoval som ich. Zistili, že to kuriér odniesol do Slovinska, kde to zostalo stáť, lebo "nevedeli nájsť adresu". Tak mi predajca vrátil peniaze a povedal, že keď sa im to vráti, pošlú mi to znovu a bude to "na nich". Čo aj nakoniec urobili. Síce to trvalo dokopy 2 a 1/2 mesiaca, ale tak tričko bolo zadarmo. Komunikácia s predajcom super, Zjavne za to asi ani nemohli, keďže adresa bola uvedená aj predtým správne. Proste chyba kuriérskej spoločnosti, s ktorou mali zmluvu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://zive.aktuality.sk/clanok/47k6wvs/sef-posty-vybudujeme-dalsich-270-balikoboxov-coskoro-budu-mat-aj-novu-zaujimavu-funkciu/
Pre par dnami som prvy krat cez Packetu/Zasielkovnu odosielal. Apka zamrzla 2x po odoslani platby a nic v nej nebolo evidovane - chybal mi kod na podanie, ale platba 2x odisla.
Na ich FB sa spominalo viacej takychto problemov, Na mail reagovali az o par dni (priznali problem), ale medzitym to pani na jednom vydajnom mieste ochotne poriesila - telefonicky cez ich support,
Takze ak na taketo narazite, treba hned volat na podporu. Da sa to poriesit rychlo - v systeme to maju, kod vam povedia.
Za tu druhu platbu sa peniaze vratili na kartu automaticky po 5dnoch - ked zasielka nebola podana. Povedali mi to predom.
Na balik netreba pisat adresu - stitok si pri podani vytlacia a nalepia
U prijemcu bez problemov - posielal som za drahsie (3.9E ) domov na adresu. Doniesol kurier, aj vopred volal + rano mu prisla SMS s 3hodinovym intervalom , kedy to bude dorucovane.
Prvy raz nevedeli dorucit. Prostrednictvom formulara som skontroloval udaje, a chybalo tel. cislo, ktore v Aliexpresse na zasielky davaju. Doplnil som.
Druhy raz "nevedeli" dorucit...uz som nasrdeny, lebo ani jedno z odovodneni nie je pravda. Zvoncek je oznaceny, nikto nezvonil a telefonne cislo na mna mali....
Keďže išlo o relatívne krehký notebook nebolo mi jedno kto s ním po tých depách pohadzuje...
Napokon dorazil s oneskorením no neporušený.