Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nezdvihla pošta od 1.1. 25 ceny? Kukám, že Packeta je už všeobecne lacnejšia 😮 a Packeta má v rámci ceny štedrý limit na hmotnosť aj rozmer.

Prílohy:

Screenshot_20250111-114422~2.png
Screenshot_20250111-114422~2.png 99.44 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 11.01.2025 - 11:47:26
00
Niečo sa mi marí, že koncom roka, resp. v poslednom štvrťroku som o tom počul, aj čítal. Ale keďže poštu mám od ruky, radšej použijem packetu, tak neviem porovnať ceny
Zobraziť komentár 11.01.2025 - 14:08:52
00
aj posta aj packeta zdvihla ceny
Zobraziť komentár 11.01.2025 - 18:52:38
00
Packeta sa je za 3,40 do 5 kg, čo je stále menej ako balík 1 až 5 kg na poštu za 3,90 alebo balík na adresu za 5,50, ktorý je u nás aj tak vždy na poštu 😁😁😁
Zobraziť komentár 11.01.2025 - 19:16:27
02
Tak v decembri bola ešte 3,30 do 5 kg, takže +- zdraženie o 3%, čiže DPH.

https://zive.aktuality.sk/clanok/dlTu4HV/packeta-zvysuje-ceny-dovodom-je-vyssia-dph-ako-sa-zmenia-poplatky/
Zobraziť komentár 11.01.2025 - 19:55:45
01
Mate niekto skúsenosti ako zistiť v ktorom depe DPD sa nachádza zásielka a ako sa skontaktovať
Mám totiž zásielku u nich označenú ako nedorucena prijímateľ nezastihnutý.
Z podpory mi odpísali, že to nedopravovala klasická DPD ale nejaká Eco. Tá nemusí zásielku uložiť v boxe ale po 7 dňoch ju pošle naspäť odosielateľovi.
Samozrejme ma nikto pri doručovaní nekontaktoval.
Zobraziť komentár 24.01.2025 - 22:13:26
00
Takto mi dnes prišla teleskopka packetou. Diera cez dve krabice...

Prílohy:

IMG_20250123_161707.jpg
IMG_20250123_161707.jpg 149.18 KiB 1 Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 27.01.2025 - 13:16:55
00
niekedy mam pocit ze tie baliky niekto trha a pozera co je dnu. tiez mi nedavno jeden taky prisiel.
Zobraziť komentár 27.01.2025 - 13:34:49
02
Je dosť pravdepodobné, že to bol aj ten istý kurier. Radšej znova budem voliť kuriéra na adresu.
Zobraziť komentár 27.01.2025 - 14:17:12
00
arrow_leftVTV napísal:
Mate niekto skúsenosti ako zistiť v ktorom depe DPD sa nachádza zásielka a ako sa skontaktovať
Mám totiž zásielku u nich označenú ako nedorucena prijímateľ nezastihnutý.
Z podpory mi odpísali, že to nedopravovala klasická DPD ale nejaká Eco. Tá nemusí zásielku uložiť v boxe ale po 7 dňoch ju pošle naspäť odosielateľovi.
Samozrejme ma nikto pri doručovaní nekontaktoval.

ahoj napis normalne staznost na ich support lebo toto nieje mozne co robia. u mna sa mi to v poslednej dobe stalo uz 3x prvy krat som udajne povedal ze niesom doma. cisty vymysel nikto ma nekontaktoval. druhy krat tiez takto nedorucena. dovod neviem. treti krat udajne sa mi kurier nevedel dovolat. ze ci mam este nejake ine telefonne cislo kde sa mi mozu dovolat. tak som im pekne napisal ze su spickova dorucovatelska firma kde urcite su aj iny kuriery s inym telefonom tak nech to nejako vyriesia. kedze pani mi cislo na kuriera poskytnut nemohla. za kazdym som im pisal staznost. 2x to bol iba blby aliexpres. raz to bola zasielka z lidlu. akoze naozaj spolu s intime total trash firma.
Zobraziť komentár 29.01.2025 - 06:28:49
01
Na suport som písal tak zariadili opätovné doručenie na pondelok. Samozrejme že nikto neprišiel. V utorok som mal cestu okolo depa tak som sa zastaví, že si zásielku prevezmeme. Bola v preprave, volali kurierovi kedy bude na adrese. Tak som to stihol prísť prevziať. Ale všetko na dlhé lakte.
Zobraziť komentár 29.01.2025 - 07:54:08
00
arrow_leftpetrik napísal:
ahoj napis normalne staznost na ich support lebo toto nieje mozne co robia. u mna sa mi to v poslednej dobe stalo uz 3x prvy krat som udajne povedal ze niesom doma. cisty vymysel nikto ma nekontaktoval. druhy krat tiez takto nedorucena. dovod neviem. treti krat udajne sa mi kurier nevedel dovolat. ze ci mam este nejake ine telefonne cislo kde sa mi mozu dovolat. tak som im pekne napisal ze su spickova dorucovatelska firma kde urcite su aj iny kuriery s inym telefonom tak nech to nejako vyriesia. kedze pani mi cislo na kuriera poskytnut nemohla. za kazdym som im pisal staznost. 2x to bol iba blby aliexpres. raz to bola zasielka z lidlu. akoze naozaj spolu s intime total trash firma.

Podobnu skusenost som mal v decembri s DPD aj ja. Prvykrat zasielka nedorucena, ich vyhovorka, ze odosielatel neposkytol na mna telefonicky kontakt. Naco potom dofrasa kurier dorucuje zasielku, ked nema cislo? Cislo pravdepodobne mal, objednaval som z bike-discount.de a nie prvy krat, nikdy nebol problem, ze by neposkytli moje cislo. Zaroven som aj na DPD registrovany a moje cislo proste maju.

Druhykrat sa mi kurier nedovolal, ok - v dany den som bol nedostupny na vyjazde v Rakusku. Lenze na vyjazd by som samozrejme nesiel, keby som mal notifikaciu, ze mi pride zasielka. Notifikacia o doruceni ziadna, napriek tomu, ze ich mam v profile nastavene, ich vyhovorka - udajne odosielatel neuviedol takuto poziadavku.

Po naslednom kontaktovani a dozadovani sa zasielky mi oznamili, ze kurier pride teda znova vtedy a vtedy. Prisiel a zasielku som prevzal.
Zobraziť komentár 29.01.2025 - 18:11:26
00
Dnes zase skusenost s DPD, objednavku z MTBikeru dorucili do ineho Alzaboxu, predpokladam, ze vyhovorka by bola, ze bol plny, ale ako som sledoval auto na mape, podla mna sa mu len nechcelo robit dalsiu zastavku navyse, hned jak to vylozil sa otocil a fujazdil prec. Este aj krabicu napchal do boxu asi 2 cm mensieho ako balik, resp. samotny box mozno este ok, ale mal som problem to prepchat cez dvierka.
Zobraziť komentár 30.01.2025 - 17:02:13
00
Toto už niekto prosím riešil?
Prišla som k Z-Boxu, zaplatila kartou a dvierka sa neotvorili. Bolo počuť len cvaknutie a na obrazovke vyskočil popis, že chyba.
Volala som na infolinku a tam mi oznámili, že vidia zásielku ako prevzatú. Pošlú tam technika a ak tam niečo nájde, posunie to na najbližšie odberné miesto.
Myslíte, že sa mi zaplatený tovar dostane ešte do rúk? Či sa mám rozlúčiť s peniazmi? Nad Z-Boxom nie je kamera, to som pozerala ako prvé, keď sa to stalo.
Zobraziť komentár 07.02.2025 - 12:34:00
00
To už človek aby si chodil pre zásielky s Gopročkou na čele :(
Zobraziť komentár 07.02.2025 - 13:48:59
01
keyboard_arrow_up