ahoj napis normalne staznost na ich support lebo toto nieje mozne co robia. u mna sa mi to v poslednej dobe stalo uz 3x prvy krat som udajne povedal ze niesom doma. cisty vymysel nikto ma nekontaktoval. druhy krat tiez takto nedorucena. dovod neviem. treti krat udajne sa mi kurier nevedel dovolat. ze ci mam este nejake ine telefonne cislo kde sa mi mozu dovolat. tak som im pekne napisal ze su spickova dorucovatelska firma kde urcite su aj iny kuriery s inym telefonom tak nech to nejako vyriesia. kedze pani mi cislo na kuriera poskytnut nemohla. za kazdym som im pisal staznost. 2x to bol iba blby aliexpres. raz to bola zasielka z lidlu. akoze naozaj spolu s intime total trash firma.
Podobnu skusenost som mal v decembri s DPD aj ja. Prvykrat zasielka nedorucena, ich vyhovorka, ze odosielatel neposkytol na mna telefonicky kontakt. Naco potom dofrasa kurier dorucuje zasielku, ked nema cislo? Cislo pravdepodobne mal, objednaval som z bike-discount.de a nie prvy krat, nikdy nebol problem, ze by neposkytli moje cislo. Zaroven som aj na DPD registrovany a moje cislo proste maju.
Druhykrat sa mi kurier nedovolal, ok - v dany den som bol nedostupny na vyjazde v Rakusku. Lenze na vyjazd by som samozrejme nesiel, keby som mal notifikaciu, ze mi pride zasielka. Notifikacia o doruceni ziadna, napriek tomu, ze ich mam v profile nastavene, ich vyhovorka - udajne odosielatel neuviedol takuto poziadavku.
Po naslednom kontaktovani a dozadovani sa zasielky mi oznamili, ze kurier pride teda znova vtedy a vtedy. Prisiel a zasielku som prevzal.