fixska Tocila si az priamo v TT, alebo v Modranke?
V nedelu podvecer, ked ja pravy spomaleny uz od Vlckoviec, treba ist rovno v lavom cez "Modranku".
https://en.mapy.cz/zakladni?x=17.6202313&y=48.3490772&z=17cca. 2km sice pridas, ale cas usetris

A ked ides opacne z BA na BB a je nahodou kolona od parkoviska Zelenec, da sa ist tiez v lavom a zabocit na tej krizovatke tromi otockami - na TT , na BA , na BB.
To už neviem kde presne, ale fakt 5 minút nadčas, bolo to tak dobre 10 rokov dozadu, podľa toho si to pamätám, že som mala firemnú Pandu

a to som si povedala, že mi nestojí za to sa v tej mikrovlnke snažiť spomaliť a vlisovať sa medzi kolónu kamiónov, ktorá sa síce hýbala plynule ale bola šialene dlhá až po zjazd smer od BB do Trnavy k zjazdu do BA, nikdy pred tým ani potom som tam takú "zápchu" v pravom pruhu nezažila, ale vravím, načo a išla som aj dosť dlho so smerovkou asi kilo iba a nič a nič a nič a za mnou ma už tlačil špztkou tak som sa na to vykašľala a šla som rovno. Však to je kvázi úplne jedno, každopádne mi to toto video pripomenulo

A waze som nemala. tak človek nevedel, že ak začne predbiehať kamióny, že ich bude ešte hodne dlho v rade za sebou niekoľko desiatok 🤷 nevadí to lwn tak som spomenula.