Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vždy sa dá, len treba pozerať dopredu, kde sa to začína hýbať, byť pripravený brzdiť a miestečko sa nájde. 😀 Najhoršie je snažiť sa zapojiť do kolóny štýlom, že zastavis v pravom jazdnom pruhu, zapnes smerovku a čakáš, či ťa niekto pustí.
25.12.2024 - 12:03:07
02
Z ľavého doprava sa radíš na diaľnici ak schádzaš. Našťastie som nezažila aby niekto v ľavom zastal ale už som zažila auto v protismere, to je úplne peklo a aj také, že sme predbiehali kamión, už sme boli pred ním a pred neho sa natesno pripojila pani v mini aute a ten ju skoro nabral lebo na to v pripájacom dupla, pichla sa pred neho a potom akoby si povedala, že super, som tam a dala nohu dole z plynu ? kokos obaja mali na mále, kamión zakyvalo ako brzdil ale nič sa nestalo, fuj.
25.12.2024 - 12:36:53
00
fixska Tocila si az priamo v TT, alebo v Modranke?
V nedelu podvecer, ked ja pravy spomaleny uz od Vlckoviec, treba ist rovno v lavom cez "Modranku".
https://en.mapy.cz/zakladni?x=17.6202313&y=48.3490772&z=17
cca. 2km sice pridas, ale cas usetris :)

A ked ides opacne z BA na BB a je nahodou kolona od parkoviska Zelenec, da sa ist tiez v lavom a zabocit na tej krizovatke tromi otockami - na TT , na BA , na BB.
25.12.2024 - 13:13:42
10
arrow_leftfixska napísala:
Z ľavého doprava sa radíš na diaľnici ak schádzaš.

A nechcela si zísť? Keď si sa šla do TT otáčať, chcela si ísť do BA, tak si asi mala najprv plán napojiť sa z R1 pred Trnavou a plán B bola otočka v Trnave...hádam si nechcela ísť z ľavého priamo do odbočovacieho pruhu, teda cez dva, resp. tri pruhy.
25.12.2024 - 14:37:56
00
arrow_leftPalo TT napísal:
V nedelu podvecer, ked ja pravy spomaleny uz od Vlckoviec, treba ist rovno v lavom cez "Modranku".

A ked ides opacne z BA na BB a je nahodou kolona od parkoviska Zelenec, da sa ist tiez v lavom a zabocit na tej krizovatke tromi otockami - na TT , na BA , na BB.

To už neviem kde presne, ale fakt 5 minút nadčas, bolo to tak dobre 10 rokov dozadu, podľa toho si to pamätám, že som mala firemnú Pandu :) a to som si povedala, že mi nestojí za to sa v tej mikrovlnke snažiť spomaliť a vlisovať sa medzi kolónu kamiónov, ktorá sa síce hýbala plynule ale bola šialene dlhá až po zjazd smer od BB do Trnavy k zjazdu do BA, nikdy pred tým ani potom som tam takú "zápchu" v pravom pruhu nezažila, ale vravím, načo a išla som aj dosť dlho so smerovkou asi kilo iba a nič a nič a nič a za mnou ma už tlačil špztkou tak som sa na to vykašľala a šla som rovno. Však to je kvázi úplne jedno, každopádne mi to toto video pripomenulo :) A waze som nemala. tak človek nevedel, že ak začne predbiehať kamióny, že ich bude ešte hodne dlho v rade za sebou niekoľko desiatok 🤷 nevadí to lwn tak som spomenula.
25.12.2024 - 15:36:06
00
arrow_leftmisoR napísal:
hádam si nechcela ísť z ľavého priamo do odbočovacieho pruhu, teda cez dva, resp. tri pruhy.

Toto sa tam dialo pravidelne, prave si mi pripomenul, ze mam este videa dvoch takychto idiotov ktorych som nezaniesol na policiu. Nielen ze si to yebli z laveho rovno do odbocovacieho, na brzdy, cez plnu ciaru... Ale este som musel dupnut na brzdu aj ja v tom odbocovacom, aby som im vliezol do kufra.
Aspon som ich z chuti vytrubil, ale ked budem mat teraz cas, vybehnem ich aj nahlasit... Fuj ako mi vybehol tlak ked si na nich spomeniem.

Citelne nam chyba bodovaci system, takyto curaci by sa rychlo vybodovali a zmizli na psychiatrie kam patria.
26.12.2024 - 00:22:52
00
arrow_leftPalo TT napísal:

Vobec to netreba takto komplikovat… od zelenca je kolona len v pravom… strednym ides az na zjazd na NR/BB a cez to sracivanie to drbnes do laveho na to zjazde ( zjazd je dvojpruhovy v celej zakrute a lavy je v 99% oripadoch prazdny :)

Zazipsujes sa na konci kde konci a sup razom si na R1 :)
27.12.2024 - 00:24:30
00
Cez to srafovanie to drbnes...
27.12.2024 - 08:35:02
00
Prave kvoli takym tam tie kolony su. Lebo auta nejdu v tej zatacke a odbocovacom pruhu 80km, ale casto musia az uplne zastavit ked sa laknu dementov co sa pripajaju vybrzdovanim az na konci a este cez plne a vysrafovane ciary. Bral by som vam aj rodne listy, narcisticke tupela :*
27.12.2024 - 08:44:13
03
Baba už dopredbiehala...22 ročná vodička. Reakcia žiadna. Asi len kričala...

https://tvnoviny.sk/domace/clanok/943259-mlada-vodicka-neuvazene-predbiehala-ukazalo-video-celne-sa-zrazila-s-autom-ktoreho-posadka-zahynula
27.12.2024 - 20:57:40
00
🥺 Mohla to ešte zahasiť keby sa pichla za to posledné.
27.12.2024 - 23:17:33
00
arrow_leftcokupit napísal:
Prave kvoli takym tam tie kolony su. Lebo auta nejdu v tej zatacke a odbocovacom pruhu 80km, ale casto musia az uplne zastavit ked sa laknu dementov co sa pripajaju vybrzdovanim az na konci a este cez plne a vysrafovane ciary. Bral by som vam aj rodne listy, narcisticke tupela :*

Akym cybrzdovanim? O com tocis? Zeovnam rychlost a zaradim sa :) ten za mnou nemusi ani spomalit, nieto este skakat po brzde…

Kolony su tam pre to ze ludia na tom zjazde z D1 na R1 ktory sa celou tou zakrutou da prechadzat aj za mokra vyse 130 idu aj na suchu ledva 80km/h… lebo jeeezis maria zaaakruta poserme sa vsetci, smrt v ociach…

Ps, ten lavy prih v tej zakrute vyuzivam vzdy lebo je vzdy volny a teda vzdy sa nim da obehnut minimalne 3 auta :)
To ze ci sa donho preradim z praveho alebo to drbnem na priamo cez srafovanie a pravy vynecham uplne uz zalezi od situacie :)
28.12.2024 - 00:37:59
00
Ach jaj...
'Kolony su tam pre to ...' (z R1 na D1, napisal si asi? opacne, ale to je najmenší problem)
'aj za mokra vyse 130'... 'da sa' vselico, no je na otazne, ci je to bezpečné a nie je proti predpisom (nie je tam nahodou MPR 80?)
'alebo to drbnem na priamo cez srafovanie a pravy vynecham uplne' ...radsej nekomentujem vobec, nic pozitívne by to nebolo

Vseobecne, mierne zjednodušene: kolony sa tvoria preto, ze hustota dopravy na danom mieste je vyššia ako priepustnosť A/alebo je priepustnosť este znížená kvoli 'over reaction' vodičov napriklad na rozne nečakané situacie

(kniha Traffic od Tom Vanderbilt)
28.12.2024 - 06:46:40
01
arrow_leftZipsik napísal:
Ps, ten lavy prih v tej zakrute vyuzivam vzdy lebo je vzdy volny a teda vzdy sa nim da obehnut minimalne 3 auta :)

"A není to málo, Antone Pavloviči?"
28.12.2024 - 06:52:23
02
Marli cely cas hovorim o zakrute Z D1 na R1 v smere od zelenca na nitru… (nie, nieje tam cedula 80) , nie opacne z vlckoviec na TN a uz vobec nie z vlckoviec na Ba (ta zakruta sa fakt 130 prejst neda 😂)

Ale inak ano aj ked idem od vlckoviec tak nezastavujem na konci tej kolony… staci ist normalne a vzdy sa na konci prerusovanej ciary (to je zhruba na urovni zjazdu na TN) najde jeden zaspaty ktory vytvori medzeru na dodavku :) tam sa moja c3 vojde bez toho aby niekoho obmedzila :)

A ano v zakrute v smere od vlckoviec na Ba sa to tiez rozsiri na dva pruhy.. tam sa da lavym ist 70 a tiez par pomalych / kamion predbehnut :)
28.12.2024 - 07:55:29
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up