Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zipsikk, ty si taký znalec života, ako ti závidím, že vieš, ako a kde predbehnúť tri autá naraz či dokonca pár pomalých kamiónov na diaľnici... skutočný borec.
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 08:16:32
00
S tou 80-tkou si si istý? A možno sme ťa zle pochopili, ale ak tým 'alebo to drbnem na priamo cez srafovanie a pravy vynecham uplne' myslíš toto, tak to určite nie. Btw, akurát včera som šiel smer R1-D1 a na tej prípojke bol predo mnou kamión - akože, mám pomerne silné auto ale na tom kúsku mi to vôbec neprišlo bezpečné, predbehnúť ho. Na tvojom aute…no, máš odvahu…
Príloha:
IMG_1429.jpeg
IMG_1429.jpeg 216.92 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Príloha:
IMG_1430.jpeg
IMG_1430.jpeg 147.93 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 28.12.2024 - 08:27:58
02
Ešte doplním aby náhodou nebola zipsikom povolená plná diaľničná v pripajacom... https://maps.app.goo.gl/kEq9wGwtUETnYPNw7?g_st=ac
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 08:33:01
01
Ta 80tka tam bola ked robili most ponad D1 ;) uz tam nieje mam taky pocit, zajtra preverim :) ??

Ano myslel som presne to perez :)

Na c3 sa naucis neskakat na brzdu a jazdit plynulo, lebo sa to rozbieha pol hodinu… takze ak vyslovene nemusim brzdit, tak nebrzdim a snazim sa zachovat vo najviac rychlosti co je mozne a bezpecne :) na zjazde z R1 na D1 idu tie kamiony tak 40.. ta zakruta sa aj na mojom aute da chodit 70 bez toho aby to bolo nejak na hrane proste plynulo ju vykruzis lavym a zaradis sa zase do praveho :)

Ak sa vyslovene neponahlam tak jazdim vzdy dialnicu na tempomate 110 … ale vzhladom na moje auto v zakrutach ak je to mozne zachovavam co najvacsiu cast tej rychlosti :)
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 10:16:13
00
prosim pozri tie rychlostne obmedzenia uz od výjazdu z pumpy/odpocivadla a daj vedieť

inak, zase všeobecne, podla mna su rozšírenia vo vyjazdoch z dialnice na 2 pruhy ( v situáciach, ked na oboch, pred aj po výjazde, je iba 1) kontraproduktívne az nebezpečné...
Kolko sa tym (na vyjazde) da ziskat, 10-15 sekund? (Stoji to za to?)
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 11:40:26
01
Ked mas auto ktore na tej rovinke za zakrutou vystreli ako raketka je to asi jedno… ale to moje ked uz sa rozkotula… snazim sa ho co najdlhsie udrzat rozkotulane :)
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 12:31:51
00
Jazdi ako chces, len prosim ta nepis (nehovor), ze je to spravne a dokonca normalne ... tak bezne v zivote, nie len tu
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 14:33:03
19
Nesuhlasim, ze moze jazdit ako chce. Pretoze tym dementnym yebnutim sa z praveho pruhu cez tri a este aj srafovanie do odbocovacieho nielen ze obmedzuje, ale aj ohrozuje vsetkych naokolo. Keby zabil len seba, ani pes po nom nestekne, ale raz zabije aj x dalsich v susednom aute a to uz je svinstvo najvyssieho stupna.
Schvalne sumacher, kolko krat v zivote si bol na skole smyku? Je to recnicka otazka, samozrejme ze ani raz, inak by si taketo somariny nepisal. Tam by si uz pri prvej situacii zistil, ze si zil na ruzovom oblaciku nevedomosti.

PS: Nielenze si to yebe na dialnicnej krizovatke cez srafovanie, ale este sa tym aj chvali na internetoch. Dnes si uz asi vyfajci vodicak kazdy ud...
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 17:29:32
01
za mňa +1 k cokupit, vôbec mi nevadí ak by sa takýto majster namotal na zvodidlá sám, problém je že väčšinou vezme niekoho nedobrovoľne so sebou ... či uz vo svojom aute, alebo niektorom inom ...
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 17:34:17
00
ivast, výborný príklad je to video, ktoré pridal misoR. Kde arogantný šofér (22 ročná slepica) predbiehal v zákrute 3 autá, na čo doplatili životom dve nevinné obete v protiidúcom aute.
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 17:43:58
00
Veď buďme ľudia, iste mala C3 a tak nechcela strácať rychlosť.
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 18:44:19
01
Ta slepica dokonca predbiehala z veľkej časti už po rovnom úseku. Dovolím si tvrdiť z toho, čo som tam už pekných párkrát šiel, že už pomaly pred zákrutou vidno až do dediny Kobyly - https://maps.app.goo.gl/TA2NRqNRfL7v5Qgz9

Je to pre mňa jednoducho nevysvetlitelna chyba tej soferky.

Dnes som spravil chybu aj ja - nepozrel som sa poriadne do pravého zrkadla pri prechádzaní z jedného pruhu do druhého a obmedzil som šoféra v tomto pruhu. Potom som si však vravel, že ten mercedes tam vlastne nemal čo robiť, viď tabuľa so smerovaním pruhov na začiatku môjho videa. Niekoľko šoférov túto tabuľu nerešpektovalo...
https://youtube.com/shorts/lRRD_uCmlf0?si=MusbSGlR8vwDGFLD
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 19:09:07
00
Slepica je priznacne oznacenie, dodal by som "neskusena". Pozeral som to niekolkokrat a dovolim si tipnut, ze to spravila preto, pretoze "sa nechala strhnut davom" a videla, ako obiehal ten prvy. Tak sla obiehat aj ona aj ked to nevie a tunelove videnie sposobilo, ze sa sustredila na vybranie zakruty a nepozerala pred nu.
Neviem ako teraz, ale kedysi sa predbiehanie v autoskole neucilo a vodici si to skusaju az naostro v premavke, potom to takto vyzera. A zial ten vodic do ktoreho napalila bol zas opacny extrem, az moc vyjazdeny a tiez so spomalenymi reflexami babatka. Brzdil az ked ju mal pred nosom.. Toto bola extremne zbytocna nehoda a smrt dvoch ludi.
Zobraziť komentár 28.12.2024 - 22:00:25
02
https://tvnoviny.sk/domace/clanok/943532-tragedia-kratko-po-vianociach-pri-nehode-pri-leviciach-zomrel-33-rocny-muz
Zobraziť komentár 29.12.2024 - 12:53:46
00
https://www.mtbiker.cz/clanky/129225/srazka-na-kole-s-autem-to-nechce-zazit-nikdo.html?utm_source=bike-forum
Zobraziť komentár 07.01.2025 - 21:12:41
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up