Lokalizácia
Formulár sa odosiela
minule som kukal Autosalon ci nieco take a tam predvadzali Volvo kamion..ten mal tolko elektroniky a tolko kadejakych systemov co nema ziadne osobne auto. takze zapnut tempomat a vsetky senzory tak v podstate nemusi ani volant drzat. snimalo mu to ciary, od auta pred nim sa drzal v istej nastavenej vzdialenosti a este nejake veci ktore som uz zabudol. a prave tie osobne auta nemaju. no nepovazoval som za dolezite si to vsetko zapamatat, ale iron.hide nebude daleko od pravdy.
Zobraziť komentár 28.10.2014 - 21:37:29
00
dodo - to je uz davno vseobecne zname, ze kamionisti robia taketo veci na dialnici - nastavia tempomat a potom si robia v kabine (a za nou) co sa im zachce. Nepisal by som to sem, keby som to s urcitostou nevedel.

budem ti oponovat donekonecna...lebo nevies co pises...ale absolutne...je proste ABSOLUTNY nezmysel odist spoza volantu kdesi dozadu jak to ty pises!!!kde dozadu!!! co si v amerike!!ze mas nejaky priestor kdesi za volantom alebo co?? ty fakt nevies co pises...a teda ja som presiel riadne znaciek a typov kamionov ale toto co ty tu pises sa nikde za jazdy neda robit..inac by si po par metroch bol na mraky..a s tebou pol dialnice..takze prosim..nepis bludy..
Zobraziť komentár 28.10.2014 - 22:11:48
01
a pre HACKR3...ak by to bolo tak ako pises..ze by jazdil kdesi taky kamion uz ako ho vystavovali tak by do toho auta asi!? ale len asi nebuchol ci? pri tolkych senzoroch???alebo to bude len tiez taky reklamny tah???ale ja sa trasiem s toho dna ked by mali jazdit uz na cestach plne autonomne auta...a ked sa nieco stane s elektronikou to bude paseka ked sa zacne kdesi rutit zotrvacnostou 40 tonovy kolos ktoremu prdne elektronika pri 90/hod..to bude paseka
Zobraziť komentár 28.10.2014 - 22:15:29
00
Asistenty ktoré držia rýchlosť, pozíciu v pruhu a vzdialenosť od ostatných áut (a kľudne aj zastanú, ak zastane auto pred nimi) sa aj do osobných áut montujú už pár rokov.. akurát nie do fábií a dacií :) Takže nereálne to určite nie je
Zobraziť komentár 28.10.2014 - 22:34:04
00
Steju, to Volvo tam fakt malo este nejake vychytavky, no ako som pisal uz si nespomeniem presne ake. Samozrejme nie su urcene na to aby si dal sofer slofika za jazdy :D len maju byt tie auta bezpecnejsie pre seba ale aj ostatnych
Zobraziť komentár 28.10.2014 - 22:37:36
01
Áno, áno. Tiež som to čítal aj videl. Tie autonomne auta. Len si taktiež spomeňte, ako dopadla predvadzačka Volva, ktorému sa doje..al adaptivny tempomat a ten vrazil na letisku do auta, či bariéry... A tie autovlaky /Volvo / kde prvé je vodiace a ďalšie ho nasledujú, je len V štádiu testovania... Videl som to taktiež V TV. Takže realita o pár rokov alebo desiatok rokov
Zobraziť komentár 28.10.2014 - 22:38:17
00
Kamiony Volvo dokazu ine veci :D

Volvo Trucks - The Epic Split feat. Van Damme (Live Test)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 28.10.2014 - 22:41:29
00
Van Damme? Chuck Norris mu to opäť natrel:Greetings from Chuck Norris - The epic christmas s: http://youtu.be/lr4C19eqcQA
Zobraziť komentár 28.10.2014 - 22:50:07
00
Dodo-Carlos takze kamionisti naozaj za jazdy nepozeraju TV, necitaju noviny alebo knihu a uz vobec nemavaju mikrospanky ? Raz mi to jeden vysvetloval ( samozrejme s riadnou davkou nadsazky ), ze ked ides moc dolava, trubia auta, ked moc doprava, skripu zvodidla ;-)
Zobraziť komentár 28.10.2014 - 22:50:41
00
no dobre posledny krat k teme lebo to nema zmysel...
nehovorim ze nie su kadejake vychytavky...su..napr adaptivne tempomaty a pod..ale...to naozaj neznamena ze vodic..pisem o uvedomelych, normalnych soferoch..a to je jedno ci v kamione ci v inom vozidle...si napriek milionom systemom NEDOVOLI !!! a to prizvukujem...nijak opustit miesto vodica a to za ziadnych okolnosti..ze bezi notebook a na nom nejaky film...to ano..videl,zazil..ale...vodic je na sedacke a drzi volant a bezi mu to tam skor na to aby mal akoze nejake skor rozptylenie tej neskutocne nudnej cesty, kde ides 4 a pol hod konstantnou rychlostou ktora ta uspava..takze k tym napr. notebookom...ale noviny????? to snad nie...nebudte naozaj sialeny..ano...ked som v zapche kdesi v prdeli v nemecku kde odstojim aj niekolko hodin tak aj navarit dokazes ale nie za jazdy..normalnej plynulej jazdy...a mikrospanky...kolko vodicov osobakov si uz videl mrtvych v spravach kde povedali ze "zmenil nahle smer jazdy bez zjavneho dovodu" ? co sa asi stalo?mikrospanok?..takze jasne..kamionisti asi ich maju viac tych mikrospankov lebo tahaju hodiny a noci a podobne...ale to je zas individualne a nemozno zas hadzat vsetkych do kosa
no a k tvrdeniu ...dolava trubia auta..doprava skrypu zvodidla...co sa toho chlapci narozpravaju medzi sebou aby bola sranda ci aby zaujali okoloiducich ako sa hovori :)))))
najlepsie pripovidka je tato od nejakeho stareho "tiraka"...ze a ja sebe idzem pomalucky, pocichucky, durkotajuci popri krajicku" :)
takze klud...nechajte zit kazdeho a aj tirakov..nemali by ste rano cerstvy tovar v obchode, nikto by ti nepriviezol balicek s interetoveho shopu, kto by ti zaviezol hmoty na benzinku.atd atd...takze klud a uz dajte tirakom pokoj..aj ked...samozrejme spomedzi tolkych soferov sa najde naozaj aj dost blbcov co je smutne..
Zobraziť komentár 28.10.2014 - 23:33:05
05
http://m.mojevideo.sk/?s=view&id=2xaq
Zobraziť komentár 29.10.2014 - 08:17:13
03
Poučné...
Zobraziť komentár 29.10.2014 - 08:24:32
00
co sa cudujete :) http://auto.pravda.sk/novinky/clanok/324929-bez-pedalov-a-volantu-od-roku-2035-tvrdia-to-experti/
Zobraziť komentár 29.10.2014 - 09:16:18
00
ano...a na fotke interieru si vsimnite to "VELKE CERVENE TLACIDLO" :lol:
Zobraziť komentár 29.10.2014 - 09:31:25
01
ano..od roku 2035...dnes sme malinko inde a ako kraasne to poznamenal kvakob...to CERVENE tlacidlo nema chybu D) asi si pani konstrukteri velmi veria :) takze stale tam bude musiet byt niekto aby zatlacil to cervene tlacidlo :D
Zobraziť komentár 29.10.2014 - 09:36:11
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up