Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Lietajuci trupici, alebo preco sa nemaju robit *****...

http://youtu.be/6RpuZxv8orw
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 10:41:53
02
No nazdar...
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 11:33:25
00
Handrove babiky. Nikto priputany, a tenke uteraky na hlavach vela z toho mala rozumu nezachranili. Zabavky mladych Saudikov....
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 11:59:50
01
nemaju co s peniazmi tak robia debiliny, ale aspon sa takto sami vykiluju :)
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 12:02:49
01
Dva pripady dementov z CR:
http://auto.sme.sk/c/5645004/cech-ktory-vytlacil-auto-z-dialnice-tvrdi-ze-to-bolo-neumyselne.html
http://auto.sme.sk/c/7465226/vybrzdovac-z-ceskej-dialnice-d1-dostal-sest-rokov-zhabali-mu-aj-auto.html
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 17:21:15
00
Dnes sa jeden debko na Hrobonovej neunuval ani zastavit na stopke na krizovatke s ulicou Prokopa Velkeho. Tiez jedna z tych krizovatiek, kde treba davat pozor aj ked idete po hlavnej. Ked s tym clovek rata, ide to aj bez skod, ale prijemne to teda nie je...

Dalsi degenerat este predtym na Racianskej, ako sa v smere od Racianskeho Myta zuzuje cesta do 1 sirokeho pruhu - nabomboval to poriadne cez rychostny limit a pekne zblizka ma lizol, aj ked tam mal metre priestoru - diagnoza ciery Golf TDI so zaciernenymi sklami a SPZ SC. Samozrejme hned za zakrutou je krizovatka s cervenou... Ludom vzdy tako *****, alebo to je teraz nejaka nova moda (byt uplny *****)?
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 17:44:15
00
po mne v poslednej dobe začali vytrubovať, vždy sa mi to stalo na troška viac frekventovaných cestách ako sa snažím bežne jazdiť. a vždy som šiel maximálne blízko pri krajnici ako sa dalo (s ohľadom na ich rozdrbanosť) vôbec neviem o čo tým vodičom ide, keď sa realizujú tým klaxónom..keď ma aj tak oliznú a nijak sa kvôli mne neobmedzujú... ale chápem to tak že je to také gesto, že vypadni odtiaľto ty debilný cyklista.. každopádne vždy sa akurát zľaknem a stúpne mi tlak a nervy a keby som mal niečo v ruke tak to po nich hodím..
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 18:03:01
02
chod stredom a mas pokoj, nebudu ta lizat :), trubit budu tak ci tak tak to mas jedno :)
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 18:20:19
05
To arabske video by povinne mali ukazovat tym, co tvrdia ze pasy nepotrebuju, a uz vobec nie, ked jazdia po meste.... Hned po nich nasleduju ti, co tvrdia, ze helma na bajku je tiez vlastne len zbytocnost :-/
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 22:24:27
01
Vcera som skusil maly experiment, a za sera (cca 16hod) som okrem zapnutej blikacky pridal aj strobo dopredu reflexnu vestu a pasky okolo noh. Cuduj sa svete vodici ma zrazu obchadzali zosiroka, dokonca jeden ma na ucelovej ceste daleko od vsetkeho obiehal so smerovkou. Normalne som nechapal.
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 22:25:54
01
tak som tiež dnes experimentoval s tým stroboskopom vpredu za šera, tiež som mal dojem, že to malo pozitívny efekt
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 22:28:01
00
bikejoring - mam taky dojem, ze vodici si myslia, ze s nastavajucim zlym pocasim cyklisti automaticky stracaju narok na jazdu po cestach, resp. na akukolvek jazdu. Myslia si o nas, ze ak jazdime v takom pocasi, tak sme blazni a tak nam mozu robit co sa im zalubi.
jazdime preto stale aj nadalej, nech si zvyknu. da sa to predsa aj na snehu, staci mat dobre pneu. Napriklad na Prievozskej vidam ludi stale jazdit po tej velmi frekventovanej ceste, a to aj v dazdi, a to je len dobre.
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 22:59:26
01
asi máš pravdu. nedávno som míňal traktor, ktorý odbočoval z vedľajšej cesty a potom sa za mňa zaradil, to ale po chvíli nasledoval zjazd, kde sa dosahuje maximálka takmer 70km, tak som mu ušiel, potom ale bolo kratšie stúpanie a na jeho vrchole ma dobehol, to som šiel úplne pri krajnici (spravidla sa vyhnem, keď počujem niečo za sebou) a ten tiež na mňa trúbil, neviem čo čakal, či sa kvôli nemu hodím do priekopy... ťahal za sebou takú nadrozmernú sejačku, každopádne hneď potom bolo mesto a rovina a potom brzdil on mňa, pretože cez mesto s tým už nešiel tak rýchlo. už som to tu raz spomínal, ale fakt by nebolo na škodu keby súčasťou autoškoly bolo aj pár hodín jázd na bicykli po meste..
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 23:14:19
00
niektori instruktori skor neznasaju cyklistov a davaju to najavo aj na kurzoch. aj ja som to zazil
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 23:19:11
00
však takým by to tiež prospelo, keby museli jazdiť so žiakmi na bicykloch v premávke... :D
Zobraziť komentár 01.11.2014 - 23:23:59
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Elektronika a svetlá / Svetlá)
keyboard_arrow_up